Şimdi Ara

En çok birine acıdığınız olay ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evimden tramvaya binmiştim Cumhuriyet Meydanı'na gitcektim bir istasyonda tramvaya 90 yaşlarında bir teyze binmişti yalnız başına herkes yer vermişti hemen nedense çok üzülmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Evimden tramvaya binmiştim Cumhuriyet Meydanı'na gitcektim bir istasyonda tramvaya 90 yaşlarında bir teyze binmişti yalnız başına herkes yer vermişti hemen nedense çok üzülmüştüm.

Bende iki öğrencinin para tutmasın diye ekmek arasına ketçap mayonez sıkıp iştahla yediklerini görünce gözüm yaşarmıştı. Şimdi yine aklıma geldi ağlıyom lan galiba... Bide konuşma vardı aralarında geçen ama onu hatırlamak bile istemiyorum bayaa kötü oldum bi peçete alıyım ben.

• Up

• En çok kendime acımıştım ama hikayeyi yazmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

En çok kendime acımıştım ama hikayeyi yazmak istemiyorum

Anlıyorum.

Bi kerede bir çocuğun elindeki ekmeğe vurduğum top çarptı çocuk ağladı koşarak gitti bende aynı şekil eve koştum. O gün gece uyuyamadım acayip kötü olmuştum.

• Bi teyze vardı eski mahallede baya yaşlıydı evde tek başına kalırdı bi oğlu vardı o da orta yaşlarda arada gelip giderdi kadının ayakları sakattı tutmazdı koltuk deynekleriyle kapıya çıkar otururdu işte arada yanına giderdim bana anlatırdı 2 oğlum vardı birini kavgada bıçaklayıp öldürdüler falan diye belki aradan 10 sene geçti ama kadın aklıma geldikçe ağlayacak gibi olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Days

quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

En çok kendime acımıştım ama hikayeyi yazmak istemiyorum

Anlıyorum.

Bi kerede bir çocuğun elindeki ekmeğe vurduğum top çarptı çocuk ağladı koşarak gitti bende aynı şekil eve koştum. O gün gece uyuyamadım acayip kötü olmuştum.

Yazij

• Bi ara dolmustayiz okuldan kacmisiz arkadaslarla gulup egleniyoruz okulda olan olaylari felan konusuyoruz yanda bi adam hafif tebesumle bizi izliyor bi an konustu hayat nasıll gencler felan dedi bizde iyi abi felan adam yasamak bu iste be yasamak buysa helal olsun sizin gibi genclere hayat bole tadi cikarilarak yasanir gozleri yasardi bunu derken sonrada indi zaten sanirim cocuklugunu yasayamamis biriydi bizde arkadaslarla baya uzulduk adama bi yandanda halimize sukrettik turlu turlu dertler var diye

• Cami çıkışında yaşlı bi amca limon tezgahı kurmuş.Bir de küçük bi alet icad etmiş böyle burgu gibi bir şey limonun içine döndürerek sokuyordu sonra limonu eliyle sıkıp suyunu çıkarıyordu.Bu aletten baya bi yaptırmış onu satmak için çabalıyordu.Kimse de almıyordu.Ulan ya .

• cipimle geçerken otobüs bekleyen insanlara üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqwwwq -- 6 Eylül 2013; 21:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeopleCanFly

Cami çıkışında yaşlı bi amca limon tezgahı kurmuş.Bir de küçük bi alet icad etmiş böyle burgu gibi bir şey limonun içine döndürerek sokuyordu sonra limonu eliyle sıkıp suyunu çıkarıyordu.Bu aletten baya bi yaptırmış onu satmak için çabalıyordu.Kimse de almıyordu.Ulan ya .

Ben orada olsam dayanamaz baya bi alırdım herhalde. Peçete satan yaşlılardan ihtiyacım olmadığına rağmen peçete aldığım gibi

• Bacakları olmayan bi adam vardı peçete satıyordu.Dolmuştan biri çağırdı ne kadar dedi 1 lira dedi adam 1 lirayı verdi.Sonra peçeteyi almayı reddetti gerek yok sağol diye adam da dolmuş hareket etmek üzereyken pencereden fırlattı peçeteyi ve gitti
  • Ülke iyiye gidiyor, dünyada sözümüz geçiyor, sağlık alanında çok ilerledik, ekonomimiz çok iyi elhamdülillah diyen bi tanıdık vardı en çok ona acımıştım. Yaşanmaz la o kafayla
  • Bir gün arkadaşlarla okuldan kaçtık üsküdarda sahile doğru yürüyoruz. Bir tane akli dengesi yerinde olmayan biri durakların önünden geçerken (tam bizim önümüzde) "bi susun be" diye bağırmıştı herkes gülmüştü, millet kahkahalar attı, kadının teki sanane be gibisinden bir şey söyledi. Boğazım düğümlendi. Çok fena sinirlendim. O alay edip gülen insanların yanından geçerken "Ayıp, ayıp" diye bende bağırmıştım.
  • Editlerim

• Üniversite okuduğum yıllarda Çorlu'da arkadaşın öğrenci evine giderken boş bi arsa alanının önünde bir amca oturmuş yere sermiş bezi mendil satıyor. Ama öyle bir yer ki ne geçen olur ne yolu düşen ve yaz ayıydı çok iyi hatırlıyorum o sıcağı. Etrafta hiç ağaç ta yoktu güneşin doğrudan altında oturuyordu. Öğrenci içinde paranın ne demek olduğunu söylemeye gerek yok zaten. Gidip 5 tl verip mendil aldım.Belkide o amca çarşıya utandığı için gitmiyordu ama ihtiyacı olmasa bi insan bom boş yerde o sıcağın altında durması yapılacak şey değil. Yine olsa yine alırım. Akşam akşam üzdünüz yine beni.

• daha ortaokul yaşlarındaki çoçukların sanayilerde ağır şartlarda çalıştırılması
  • Acıma yetime koyar .ötüne lafını oldukça benimserim.
  • Duygusalim çabuk etkileniyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.