Şimdi Ara

En Beğenilen NFS Serisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm araştırmalarım sonucu NFS MOST WANTED diyorlar.
    http://forum.notebookreview.com/gaming-software-graphics-cards/187123-whats-da-best-nfs-series-vote.html

    Siz ne diyorsunuz arkadaşlar en çok beğendiğiniz seri hangisi?



  • Underground 2 , MW ve Carbon
  • Dogrudur. MW ilk sirada gelir onun ardindan Undergraund 2 ve 1 daha sonra Carbon.
  • most wanted
  • Eski nesil oyuncular için Porsche Unleashed, yeni nesil oyuncular için Most Wanted. EA ondan sonra hiç kimseye NFS beğendiremedi.
  • NFS serisi Underground'da çağ atlamış.
    Underground2'de serinin en iyi oyunu çıkmıştır.
    Most Wanted'da ise daha iyi bir grafik ses ve oynanış vardır, fakat Underground2'den kötü olmasını sebebi aradaki yıl farkıdır. U2 MW'ın çıktığı sene o grafiklerle çıksa efsane bir şey olacaktı.
    Most Wanted'dan sonra düzenli bir düşüşe geçmiştir.
    Hadi Carbon'da iyi diyelim fakat ondan sonra gelen Pro Street berbattı
  • Most Wanted sonrasında da Underground 2 gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hot Pursuit
  • Most Wanted
  • Most Wanted
    Underground 2
    Carbon Gerisi fısss.
  • ug2
    mw
  • Most Wanted ve Underground 2
  • Most Wanted elbette ki
  • The Run
  • Hot Pursuit 2 ve Underground :)

    1.oyunun süperde bir menü müziği vardı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 7 Mart 2012; 21:30:21 >
  • En iyi seçmek doğru olmaz. Mutlaka ismi geçmesi gereken oyunları var NFSnin
    NFS2 şüphesiz herkesin bir zamanlar arkadaşıyla oynadığı, hatta dahili bileşenlere uğrarsanız kimilerinin yağmur efektini görmek için yeni ekran kartı aldığı bir oyundu. SplitScreen modu ile hala iki kişi birleşip oynananabilecek eğlencede bir oyun.
    Ondan sonra şimdiki polis kovalamacalarına ilham veren ismi pek konuşulmayan oyunlarla devam ettiler.
    Derken Porsche Unleashed ile tüm NFS tayfasında belki de en özel fanları kazandılar. Sevgiden çok saygı gören bir oyun oldu.
    Ardından çok oynanmasına rağmen akılda kalmayan bir polis kovalamacasına bulaştık.
    Ve yeni dönemin kapısını aralayan Underground bize sokak yarışlarıyla modifiyenin, sınırsız hayal gücü ve safkan arcadenin kapısını açtı. Underground 2 ise ondan çok daha gelişmiş özellikleriyle ilk kez gezebileceğimiz bir şehir sundu bizlere.
    Most Wanted, önceki 2 oyuna nazaran ciddi şekilde kısılmış modifiye imkanlarına ve gece yarışlarının eksikliğine rağmen harika hikaye modu, güzel dizayn edilmiş şehri, eğlenceli sürüş yapısı ve çekişmeli polis kovalamacalarıyla birçok kişi için en iyi NFS oyunu olarak görülmesini bildi. Bunu Carbon remake tadında takip etti. Kısa olmasa belki MW kadar ilgi görebilirdi.
    Sonraki 2 oyun ise ancak kendi çapında fanlara sahip olan burada adı geçmemesi gereken oyunlar oldu (Birçok kişi Grid çıktıktan sonra NFS'ye öldü bile dedi) Bunları takip eden similasyon-arcade oyunları özgün olsa da türlerinden dolayı çok ilgi görmedi, arcade olan polisten kaçmaya devam ettimiz diğer oyunlarsa yine remake tadında kendini oynatacak düzeydeyde oldu.




  • Underground
  • modifiye falan yapıyorduk ne süper oluyordu ya ne sarıyordu. nfs ug2 gibi bir oyun daha çıksa daha hoş grafikli ne tutar ha
  • Underground serisi.
    HotPursuit 2'de çok kraldı.
     En Beğenilen NFS Serisi?

    Carbon'dan sonra oynayamadım. The Run'ı deneyeceğim bu hafta, bakalım nasıl olmuş




  • Underground efsaneydi ya ne modifiyeler yapmıştım harikaydı oyun bence underground most wanted ve carbon
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.