Şimdi Ara

En az rağbet gören herolar? Neden picklenmiyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anivia , Galio, Kog'Maw, Urgot, Viktor, Zilean

neden picklenmiyor bu herolar. eksi özellikleri ney

• cünkü herkes turnuvada kazanmak icin oynuyor ve böyle saçma gereksiz herolara gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

cünkü herkes turnuvada kazanmak icin oynuyor ve böyle saçma gereksiz herolara gerek yok

sadece turnuvayı kastetmedim. normal oyunda, dereceli oyunda 5-6 aydır nadiren pickleniyor bu herolar.
  • urgot anv oynanıyorda kog falan oynanmıyor kacma mekanizmasıyla alakalı genelde bu durum
  • Çünkü Koreliler oynamıyor qnq. Önce onlar oynayacak sonra buraya gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cünkü herkes turnuvada kazanmak icin oynuyor ve böyle saçma gereksiz herolara gerek yok

(Sezon 3'ün ortasında Tr sunucusunda oyuna başladı. Main heroları Kha,Dari ve diğer tek atanlar çok pro çok kill alıyor.)
  • bugün galio geldi takımıma rankedta gayet de yarar sağladı ultisiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

quote:

(Sezon 3'ün ortasında Tr sunucusunda oyuna başladı. Main heroları Kha,Dari ve diğer tek atanlar çok pro çok kill alıyor.)

Komikli bir arkadaş acayip şakaları var. Çok gülüyoz ona sıtand ap yapıcak cem yılmazdan daha komik fandımentıls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

quote:

olamazmı yani
  • poppy. hiç görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

poppy. hiç görmedim.

poppy aslında çok sağlam'da item buildi çok pahalı
  • Victor mekaniklerini kullanabilecek bir tr oyuncusu yok çilincırlar dahil benim düşüncem o

bakın oynayamazlar demiyorum ama Örn: Naru'nun ziggs e hakim olduğu kadar asla Victor a hakim olamayacağından bahsediyorum
  • swain
  • Çünkü pick'lediğinde de küfür yiyorsun. Viktor oynamasını çok seven bir arkadaşım var mesela, aldığında taşıyor da ama ne zaman pick'lese elbet laf eden biirleri çıkıyor.
  • Kog'Maw la bot lanede bir yenilgim yoktur. Alırım ağlatırım. Urgot oynamayı bilirsen çok yararlı Tf'de. Ve zilean ultisini adc ye kullanırsa gg wp.
  • Önce Koreliler oynasın,sonra bunu gören LCS oyuncuları LCS'de oynasın,ondan sonra 1-2 steamer oynasın,sonra TR'deki Bronze XIX
    bile oynar.Böyledir bu işler.

• Oynaması dikkat ve streteji ister özürlüler ise mobilitesi yok gereksiz der konu kapanır.

• Mesajda cevabını vermişsin çünkü iyi oyuncular oynamıyor ve rağbet görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Çünkü pick'lediğinde de küfür yiyorsun. Viktor oynamasını çok seven bir arkadaşım var mesela, aldığında taşıyor da ama ne zaman pick'lese elbet laf eden biirleri çıkıyor.

Laf edenleri takinca isin sonu iyi olmuyor.Bildigini okuyacaksin.Baskasini dinleyip cok pisman olmuslugum var.

• Değeri bilinmeyenlerden. Zilean gibi bir support nasıl oynanmaz dicem ama meta belli tank supportlar ön planda böyle olunca eski supportlaa yer yok. 90 saniyede bir guardian angela sahip bir support ki ga' da daha fazla can veriyor. 5 saniyelik %55 slow veya ms buff earlyde düşmanı çıldırtabilecek bir poke
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.