Şimdi Ara

En az 2 yıldır iPhone 4 kullananlara soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4'ten sonra hangi telefona geçmeyi düşünüyorsunuz şahsen şuan piyasada beni yaklaşık 3 yıl götürecek bir cihaz göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 15 Ağustos 2013; 12:53:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı durumdayım i4 ün pili daha dayanmıyo ekranında sarı leke oluşmaya başladı 2 sene sonra pili değiştirmeyle uğraşmayacam çünkü yenisi zaten çok düştü telefonu değiştirecem yeni iphonu bekliyorum yeni iphone da eskisiyle aynı olursa HTC One nın güncellenmiş hali gelecek ona geçecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnfinityWar -- 19 Temmuz 2013; 13:12:49 >

Orijinalden alıntı: İnfinityWar

Bu Saatten Sonra İPhone 5 Asagisi Alinmaz.
    Maşallah çok dayandı ya. Bence parasını kat kat haketti. Şarj süresi tabi düştü. Ama i5 gibi bir telefona değiştirmezdim. Gerçekten hiç sevmedim i5 i. Cam tasarım 10 numara olur bence.

MacBook Air, iPhone XS MAX, Apple App Developer.
    Tıp fakültesi öğrencisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Maşallah çok dayandı ya. Bence parasını kat kat haketti. Şarj süresi tabi düştü. Ama i5 gibi bir telefona değiştirmezdim. Gerçekten hiç sevmedim i5 i. Cam tasarım 10 numara olur bence.

Alıntıları Göster
    Yaptığım sayılı karlı elektronik yatırımlarında başı çekiyor ip4, genpa ile sıraya girip ilk alanlardanım neredeyse 3 senedir hayatımı kolaylaştırdı ve ios6'da hala sorunsuz çalışıyor. Pil süresinde ben pek azalma gözlemlemedim açıkcası 3g kullanımın arttıyorsa gece şarj gerekiyor fakat ev ve işyerinde wifi ile kullandığım zaman 2 günü çıkartıyor.

Bu telefondan tabiki 5s'e geçilir, 5 alınmaz bu saatten sonra ya da 5'in fiyatındaki düşüş ülkemize yansırsa 5s yerine tercih edilebilir.

• İphone 4 un daha omru var idare etsin diyorsaniz internetten 40 tlye satilan bataryalardan alin. Benim 6 aylik 4sin bataryasi sisti netten aldim kendim taktim sifir gibi oldu sarjim. Degistirmek cok kolay. Alin degistirin

3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki de 2 yil 1 ay oldu alinali pil durumu suanda gayet iyi ama ben hucresel veriyi hep kapali tutuyorum wifi hep acik duruyor 1 gunu rahat idare ediyor telefon . Bozulana kadar kullanacagim ben sonra da s5 veya yeni cikacak iphone alirim

Apple kalitesini kullanan anlıyor gerçekten şuan satılan s4 ler one lar 3 sene sonra ne halde olurlar kim bilir. iP5 bana nedense 4 kadar sağlam bir telefon izlenimi vermedi 6ya kadar 4'ü yaşatabilirsem ancak o zaman telefon değiştirmeyi düşünüyorum.

Zaten artık oyunlardan felan hevesi aldık telefonu daha çok internet twitter whatsapp için kullanıyorum.

Acikcasi umdugumu iphone 5 de bulamayacaktim.
    Cunku 4inc e cikmis bir telefonda genisleme yok sadece uzama var ve buna absurd geliyor.
    En azindan 6ya kadar iphone kullanmyacagim.

Bende baska alternatiflere yoneldim.
    Android telefonlara cok para vermek istemiyordum cunku piyasasi olduruyor telefonu 1sene gecmeden.
    Arastirdim general mobile discovery aldim(600tl)

Ekran 4.7 inc kasma yok, acamadigi oyun yok.
    Android ide merak ediyordum zaten.
    Android telefonlarin tek eksigi estetik yok yazilimda.
    İphone dan gcince bunu anliyorsun.
    Fakat telefondan memnunum 3.5 inc hic hosuma gitmiyor arasira aliyorum iphone u inanin oyuncak gibi ufacik geliyor gozume.

• Bana da artık küçük geliyor ekran bir de yapı itibariyle büyük ellere sahibim discoverynin tek korktuğum yanı güncelleme alıp almaması durumu. Yoksa şuan genpalı iP4'ü çoktan en az 600 e satıp discorevy'ye geçmiştim.

Hazır iphonedan discovery'ye geçen birini bulmuşken sorayım sizce alınası mı Appledan sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 19 Temmuz 2013; 15:31:53 >

Orijinalden alıntı: römercan

Bana da artık küçük geliyor ekran bir de yapı itibariyle büyük ellere sahibim discoverynin tek korktuğum yanı güncelleme alıp almaması durumu. Yoksa şuan genpalı iP4'ü çoktan en az 600 e satıp discorevy'ye geçmiştim.

Hazır iphonedan discovery'ye geçen birini bulmuşken sorayım sizce alınası mı Appledan sonra ?
    Zaten suan en son surum yuklu 4.2.2 jb var.
    Ve cok stabil burdan sonra guncelleme alip almamasi acikcasi beni pek ilgilendirmiyor.
    Forumda rom yapan arkadas var romda attim daha bir guzel oldu telefon.
    Soyle soyleyeyim tarayicisinin performansi 4s ile kapisir.
    İphone 4den kesinlikle iyi bir tarayici performansima sahip.
    Eksik gordugum tek yani telefonun kamerasi.
    Kamerasi iphone 4 ile kafa kafaya bence.
    Onun disinda android 2-3 sene onceki gibi degil.
    Apple store da olupta burda olmayan cok az uygulama vardir ben kullandiklarim arasinda rastlamadim bile.
    Ustelik telefon cok ince.
    S3den daha ince ve cok hafif.
    Benimde ellerim buyuk ve telefon elime tam oturuyor.
    İphone dan sonra dunya varmis diyosunuz aslinda buyuk ekranli telefona gecince.
    Sarj i biraz az gidiyor gibi geldi ama iphone uda hergun sarja koyuyordum buda o sekilde hergun sarja koyuyorum.
    600tl lik telefon piyasadaki 1500liralik telefonlar ile karsilastiriliyor.
    F/p acisindan suan piyasadaki en iyi telefon bence bu.
    Diger markalara yiginla para verip 1sene gecmeden yari fiyatina satilamamasi can sikici bir durum.
    Bu hic degilse 600tl icim rahat.
    Telefonum hizi cok iyi.
    Uygulamar olsun oyunlar olsun suana kadar bir cokme yasamadim.
    Genel olarak ince hafif ve basarili bir telefon.
    Heleki fiyatiyla rakibi yok bence.
    Ama iphone hep bi beni cezbecedek cunku ios mevcut ios u seviyorum.
    Ama olumune ios diyenlerden degilim.
    Cunku ufak ekran artik bana hitap etmiyor ben daha rahat olmak istiyorum oyunlarda , internette.
    Ve aradigimi buldum iphone ciksin 4.7inc ona geri donerim.
    Ama o vakte kadar discovery benim cozumum :)

• Bende s3 var satıyorum aman ha androidden uzak durun. S3, Iphone 4den kat kat iyi ama apple kalitesi yok

• Bende 16 aralik 2010 dan beri kullaniyorum emektari pil performansimdan cok memnunum suan kapasitesi %93.52 kismetse bu yaz 5S almayi dusunuyorum olmazsa seneye cikacak yeni kasa iphone alabilirim.

Orijinalden alıntı: Litheart

Bende 16 aralik 2010 dan beri kullaniyorum emektari pil performansimdan cok memnunum suan kapasitesi %93.52 kismetse bu yaz 5S almayi dusunuyorum olmazsa seneye cikacak yeni kasa iphone alabilirim.
    eylul 2010'da iphone 4 almis biri olarak pil omrunden cok ben ram ile ilgili sikinti yasamaya basladim surekli bir yavaslama hissediyorum. bu kadar bekledik artik 5'te almak olmaz 5S bekliyorum.

Orijinalden alıntı: tazboys007

eylul 2010'da iphone 4 almis biri olarak pil omrunden cok ben ram ile ilgili sikinti yasamaya basladim surekli bir yavaslama hissediyorum. bu kadar bekledik artik 5'te almak olmaz 5S bekliyorum.

Valla bende ram de şişme hissediyorum herşey kasıyor sanki son 2 aydır 5.1.1 e düştüm ama uygulama güncelledikce uygulamalar fzla yer yiyor ram de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Its Payne

quote:

Orijinalden alıntı: tazboys007

Valla bende ram de şişme hissediyorum herşey kasıyor sanki son 2 aydır 5.1.1 e düştüm ama uygulama güncelledikce uygulamalar fzla yer yiyor ram de

Alıntıları Göster
    Benim emektar 4 'de 2 yılı geçti. IOS'de kalmamın en büyük sebeplerinden birisi Itunes. Şarkılar çok ucuz olduğundan ve kaliteleri yüksek olduğundan haftada en az 1 şarkı satın alıyorum. Bu da benim keyfim.

Android'de malesef Itunes gibi digital ortamdan müzik satın alabileceğim bir uygulama yada store yok. O yüzden Android macerasına gerek de yok

• Hayatimda aldigim en verimli alet kesin 4 , tel hic sorun yasatmadi bana, 4 sahipleri artik bu saatten sonra 5s i beklemeli bence, İOS tan baskasi cok kalitesiz geliyor bana, uygulamalar androide gore cok cok iyi ve verimli ama apple artik bize yone eskisi gibi devrimsel heyecanlar yasatmali diyorum. Yoksa diger telefonlar piranhalar gibi etrafta dolasiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.