Şimdi Ara

En az 15 yıllık Fotomate tripod plakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 15 yıllık bir kaç kez kullanılmış fotomate tripodumun uzun zamandır plakası kayıp. Kullanmam gerekiyor ama plaka bulamiyom. Gidip yeni tripod almakta istemiyorum, müsriflik gibi geliyor bu varken. Bir kac yere mail attim elimizde yok dediler. Bana yardımcı olabilecek birileri var mıdır? Bu levhayı nasıl bulabilirim? Ekte fotusu mevcuttur.

Teşekkürler.
     En az 15 yıllık Fotomate tripod plakası En az 15 yıllık Fotomate tripod plakası En az 15 yıllık Fotomate tripod plakası En az 15 yıllık Fotomate tripod plakası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 27 Mart 2016; 22:26:42 >

• adamların sitesi bu:

http://www.firstlightoptics.com/fotomate-tripods.html

sendeki tripodun modelini belirtmemişsin. hala geçerli bir modelse, verdiğim sayfada plate'leri de tek olarak satıyorlar. 4 pound'tan başlıyor fiyatları. ingiltereden gelmesi, kargosu vs vs, astarı yüzünü geçer.

ingiltere'ye giden gelen vardır, yapar sana bi güzellik; o zaman başka tabi
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    Tripodun heryerine baktim ama model bilgisi bulamadim. Aliexpress te bi plaka gordum ama onunda uyumlu oldugundan emin olamadım. Ve kargo da ucretsiz degildi. Sizce istanbulda yaşayan arkadaslardan bulabilecek ya da bilecek birileri yokmudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neu84 N kullanıcısına yanıt
    tesadüfen birinin elinde yoksa, bulman neredeyse imkansız.

alibaba yada ebay'den şansını dene (ama sana demeden önce ben ebay'e baktım. bulamadım :( )
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Bende bi aradım taradım şöyle bişey buldum ama kargosu filan astarı yüzünden pahalıya geliyor. Ve tabi benim tripod a uyar mı hiç bi fikrim yok. :(

http://tr.aliexpress.com/item/Velbon-QB-4LC-In-the-QB-4LC-platform-quick-release-plate-For-CX-440-CX-430/32453824494.html?spm=2114.49010408.3.104.IbV5bn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 29 Mart 2016; 15:54:55 >
  • Konu günceldir. Hala yardıma ihtiyacim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.