Şimdi Ara

en avantajlı yurtdışı tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorum şu: 2 sene almanyada kalacağım. almanyada kaldığım süre içerisinde kullanabileceğim en avantajlı tarifeler hangi mobil operatöründedir acaba? ben de şu an avea faturalı, eşimde de turkcell faturalı var. ne yapmalıyız?

not: almanyada bir tane alman hattı alacağım fakat buradaki hattım da açık kalacak. sadece tr hattımın açık kalabilmesi için bir tarife arıyorum. genel aramalarımı alman hattından yapcam, bu hattı da bana ulaşabilsinler diye açık tutcam.

yardımlarınızı bekliyorum.

• vodafone kırmızı pasaport kullanabileceğin tarifeler kapsamında bir hat alıp o hattı almanyada kullanırsan hiç ilave para ödemeden her yöne dakikalarının yarısı ile.türkiyeyi arayıp aranabilirsin..

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/pasaport.php?default_id=pasaport

Yurtdışında Türkiye fiyatlarıyla konuşun!
    Pasaport ile tarifenizdeki dakikaların yarısını yurtdışında Türkiye'yi aramak ve gelen tüm aramaları yanıtlamak için kullanabilirsiniz

Vodafone Pasaport ücreti aylık 3,99 TL'dir.

Abone olmak için hemen PASAPORT yazın 7048'e gönderin!

Telefonunuzu yurtdışında da kullanabilmek için hattınızı yurtdışında kullanıma açtırmanız gerekmektedir. Hattınız yurtdışı kullanıma açtırmak için hemen ROAM AC yazıp 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

Örneğin aylık 39 tl e 750 dakika heryöne konuşma içeren cep avantaj midi tarifesi+ 3,99 tlye pasaport opsiyonunu seçerek aylık 43 tl'ye almanyada istediğiniz operatörü kullanarak türkiye yönüne 375 dakika arama ve aranma yapabilirsiniz..İlave hiçbişey ödemezsiniz...Faturalandırma periyodu 60 sn dir.
    Örneğin aylık 59 tl e 1000 dakika heryöne konuşma içeren cep avantaj heryön ekstra+ 3,99 tlye pasaport opsiyonunu seçerek aylık 63 tl'ye almanyada istediğiniz operatörü kullanarak türkiye yönüne 500 dakika arama ve aranma yapabilirsiniz..İlave hiçbişey ödemezsiniz...Faturalandırma periyodu 60 sn dir.
    DAHA İYİSİ ŞAMDA KAYISI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.