Şimdi Ara

En Anlamlı Sözler !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimseye olmasa da Türk'e olacak saygın!
  • Zaman Kötü KoLLa G..ü
  • ruhundaki patlak zarı diktir
  • Ananıda al git çiftçi!
  • bu gün tombul , küçük ve topun peşinden arabalar yokmuş gibi yola atlayan kızı tutarak şöly dedim (kulağına küpe olssun)
    patlak bi top patlak bi kafadan iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı

'' Söylediğiniz sözlerin hiçbirini kabul etmiyorum fakat sizin bunları serbestçe söyleyebilmeniz için canımı veririm. '' Voltaire
    '' Cahil kimsenin yanında kitap gibi sesiz ol. '' Mevlana

'' Size kafanız hükmediyorsa kralsınız, vücudunuz hükmediyorsa köle. '' Cato

'' Dil ateştir biraz suyla söndürülmesi mümkündür. '' Sagopa Kajmer

Bu sözü söyleyen dehanın önünde saygıyla eğilmemek elde değil
  • İslamiyet'i ele alıp Türklüğü inkâr etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.(Alpaslan Türkeş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmiR_CoasT -- 3 Haziran 2008; 23:26:33 >
  • Dude, I am not big boy - Hurley
  • Ne kadar bilirsen bil, anlatabildiklerin, karşındakinin anlayabileceği kadardır. ( Hz. Mevlana )
  • Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır. " Friedrich Nietzsche "

Yanlış bir görüşü geri almak onu savunmaktan daha çok kişilik gerektirir. - Arthur Schopenhauer

Hayal gücü olmadan suçlu da olmazdı şair de. "Curt Goetz "

Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, ülke için gerçek amaç ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Fakat sen buna karşı direneceksin, önüne sonsuz engeller de yığacaklardır; kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin. - Mustafa Kemal Atatürk
  • Ok gibi doğru olsam yayla atarlar beni; Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni.. (Mevlana)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhammed VeyseL

Zaman Kötü KoLLa G..ü

Çok anlamlı olduğu için mi gülüyorsun?
  • ''İki günü eşit olan zarardadır.''

Hz.Muhammed (S.A.V.)

Sözlerin en yücesini insanların en yücesi söyler.
  • Bir çiçeği öldürebilirsiniz ama bir baharı asla. [ Che Guevara ]
  • ark. sözler çok güzel teşekkür ediyorum herkese,insan okudukça düşünüyo çok anlam ifade ediyor hepsi
    güzel bi konu oldu arşivide olur yazmaya devam edin yazdığınız sözleri ilk mesajda güncelleyip toplayacağım
  • "Ne kadar donersen don g*tun yine arkadadır."

"Oyun sonunda sah da piyon da aynı kutuya konur."
  • YAŞAM-ÖLÜM...
  • "Come get some"
  • Allah'ım Gönlümüzde Olanları Hakkımızda Hayırlı Eyle...
    Hakkımızda Hayırlı Olana Gönlümüzü Razı Eyle...
    (AMİN)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.