Şimdi Ara

emutasyon ipod hafızası 108 mb görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gittigidiyordan 8 gb lık bir emutasyon ipod aldım.geldi ve bilgisayara taktım biçimlendir dedi biçimlendirdim ve 108 mb olarak gördü tamire götürdüm yapamadılar.bilgisayara takmadan önce makinanın içinden bakınca 8125 mb olarak görünüyordu. .formatlasam veya fireware yüklesem düzelirme acaba.bana yardımcı olursanız sevinirin.kimseye de emutasyon almayı tavsiye etmem 1 haftadır uğraşıyorum.resmi aşağıda var.olmazsa arkadaş gei alacak zaten.lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salocan82 -- 26 Mayıs 2007; 16:55:42 >

• acaba aletin fiziksel hafizas 128mb'dı da onu daha fazlaymiş gibi gösteren yazılımı silince gerçek kapasitesi mi ortaya çikti?
  • Aletin gerçek belleği 128 MB değilse, sağlıklı bir biçimlendirme ile esk haline dönebilir.

http://www.pctipp.ch/library/actions/pre_download.asp?id=7595

Linkteki programı indirin, cihazın belleğini bu program ile biçimlendirin. Eğer sorun hâlâ devam ederse, anlayın ki cihazın belleği 8GB değil 128MB'mış... (Çinliler'in bir oyunu)
  • onların hepsini denedim va hala aynı ddemek ki alet 128 mb lıkmış.elemanla görüşüp geri vermeye çalışacaz bakalım.yardım için teşekkürler.
  • aynı olay benimde başıma geldi bizzat eniştem çinden getirdi bu çakma ipodlardan birtanesinide bana hediye etti üzerinde 4gb yazıyordu fakat format attım cihaza 108mb çıktı makinanın içine trojan atıp yapıyorlar çinliler bunu birde fm radyo var yazıyo benimkinde ama hard error diye hata veriyo acaba seninkindede aynı sorun varmı
  • radyodan eser yok.ama ses kaydı güzel çalışıyor.hafızasıda olmadıktan sonra ses kaydını ne yapacaz.
    bu dolandırıcılıktan başka birşey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Pixel 6 256GB Kayıtlı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.