Şimdi Ara

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
0
Favori
65.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi bendede oldu çok saol ilhami bu arada sormak istediğim 180 kb nasıl download edebiliyoorsun bağlantı hızın 2mbitmi
  • mrb arkadaşlar,
    benim sorum var ben hep düşükid alıyorum ne yaptımsa yüksekid ye geçemiyorum valla en sonunda çıldırcam
    modemin(USR9105) ayarlarından port açtım 4462 ve 4672 diye, winSP2 de de açtım bu portları (gerekse kendi direk atlayıp otomatik yaptı gerekse ben kendim elimle ayarladım), eMulede de zaten kendi otomatik ayarlı bu portları kullandiye, eMule 0.46c ReSuRReCTioN 1.3 , FreeAngel, Ve orjinalinide denedim hepsinde aynı ADSL 256 sınırsız var.
    Niye yüksekid alamıyorum eksik yaptığım bir şeylermi var acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: members

vallahi bendede oldu çok saol ilhami bu arada sormak istediğim 180 kb nasıl download edebiliyoorsun bağlantı hızın 2mbitmi

Yok o toplam gelen veri, saniyelik değil ben 256 gibi bir şey kullanıyorum

Bu arada webcacheden gelen veri ile ilgili verdiğim bilgi muallak, yani o veri tamamen webcache verisidir diyemiyorum. Çünkü, bir arkadaş kendi verilerini gösterdi. Onun verilerinde webcacheden inen veri ile Port>Diğer arasında 3kat fark vardı.
    Demek ki, o değerin içinde başka değerlerde var(tabii benim ki gibi bazen olmadığı ana gelmenizde mümkün).

Neyse herkese temiz indirmeler dilerim

• melih şu konuya baktınız mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_5240557/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

melih şu konuya baktınız mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_5240557/tm.htm

valla ellerine sağlık çok iyi anlatmışsın, ama baktım bir eksiğim yok yani her ayar aynı bir tek ben webcache yi denemedim birde onu deneyim.
  • Ne demek sözümü olur

Webcache denemek için:

TekKisilikDevKadro

699.56MB

bunu indirebilirsiniz

Yüksek id alamazsanız webcache işe yaramaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 26 Ocak 2006 21:01:13 >
  • iyi varsın emule internete yeni bir renk kattın
  • zafer hocam bi önceki sayfada verdiğin resurrection 1,3 modu indirdim senin dediğin ayar dosyasını indirdim ve dediğin config dosyasına kopyaladım ama bi problem var sanırım bağlantım hiç sabit durmuyo 0 dan 24 de çıkıyo bi anda 24 en 0 da inio acaba neden kaynaklıyo hangi ayarları değiştirmem lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayyıldız_erdogan

zafer hocam bi önceki sayfada verdiğin resurrection 1,3 modu indirdim senin dediğin ayar dosyasını indirdim ve dediğin config dosyasına kopyaladım ama bi problem var sanırım bağlantım hiç sabit durmuyo 0 dan 24 de çıkıyo bi anda 24 en 0 da inio acaba neden kaynaklıyo hangi ayarları değiştirmem lazım

Soruyu ben cevaplayayım.
    Preferences dosyasını emule kapalı iken koymanız sağlıklı olur. Eğer öyle yapmadı iseniz birde öyle deneyiniz.
    Bu arada birazdan ben yeni bir preferences hazırlayacağım(256 için).
    Bu mesajıma eklerim.

Düzenleme:
    Preferences.ini'nin yeni hali için indirme adresi:
    http://www.hemenpaylas.com/download/134680/preferences.rar.html

Antileech'in yeni hali için indirme adresi:
    http://www.hemenpaylas.com/download/134707/antileech.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 27 Ocak 2006 14:29:06 >

• Resurrection 1.4 kullandığımı daha önce demiştim ama içime kurt düştü bi kere kurdum 1.3 versiyonunu indirdiğim aynı dosyaları gsterdim bekledim bir saat tık yok kaynak sayım çok az nedeni belki ayarlarımdır ama ayarlar sizin ayarladığınız şekilde tek değiştirdiğim port ve dosya yolu oldu neyse tekkişilik dev kadrodada herhangi bir oynama olmadı webcache i denemek istemiştim asıl sonra 1.4 de geri döndüm 10 dakikada yine 20 k yı gördüm ama webcache öle sürekli indirmiyor geliyor 2 3 saniye full 14 -20 ne bulduysa boşta kalan band genişliği sömürüp gidiyor bu böyle 2 şer 3er dakikalık aralıklarla oluyor yaklaşık iki saatte 14 mb tı webcacheden indirmişim normalmı acaba tekkişilik kodro dosyası için kullanıcılardanda 20 mb filan almışım yine iki saatte

bundan ayrı bir sorum daha olacak arada 25 28 full download yaparken tak die hem upload hem download sıfır oluyor kaynakların heğsi birden anlaşmış gibi birden yok oluyor acamabağlantımmı üzt sınıra vurdu diyorum ama fazla dosya adedim yok 3 - 4 tane yanlız kaynak olarak bayaa var aynı anda 15 kişiden filan download yapabiliyorrum (yabancı mp3 olunca) kesin sınırım 300 max src limiti 1600 e düşürdüm ama hala oluyor bu kopmanın peryoduda yine iki üç saat ve geceleri oluyor gündüz dek gelmedi ayrıca internet bağlantımdada bir kesinti olmuyor sunucuyla bağlantımda öyle ondada kesinti olmuyor aslında çok önemli sayılmaz yine 15 yirmi dakikaya topluyor kendini ama çaresi varsa halledelim zaman = $

• @atabr yeni bir mod kurduğunuzda, kaynakların tekrar bulunması için zaman geçmesi gerekmektedir. Haliyle yeni modunuza en az bir gün zaman tanımalısınız.
    Webcache'nin sürekli çalışmasını beklememek gerekir, hatta bundan bir kaç ay evveline kadar istatistiklerde webcacheden veri geldiğini bile görememiş insanlar vardı! Şu an onlarca MB veri alınabilmektedir. Henüz yayılma aşamasında, inşallah çok daha fazla yayılınca sürekli indirmede yapabileceğiz
    Bence, tekkişilik için bile iyi bir webcache indirmesi yapmışsınız
    Sonuçta listeye baktığınızda topu topu kaç kişi webcache kullanıyor gözüküyorki! En fazla 15falandır!

Maalesef, bu aralar bir sorun varki diğer kullanıcılarda yaşıyor bu sorunu.
    Sorun şu, mod çok güzel çalışıyor ve sabah kalktığımda bir bakıyorum ne indirme ne gönderme var(uzun süre çalıştırdığım her modda başıma geldi), herşey durmuş. Ve emuleyi kapatıp açınca tekrar canavar gibi devam ediyor!
    Sorunun nedeni telekomda olabilir. Şu anda gündemimin en üstünde bu konu var! Araştırıyorum.

Kaynak hesabını şu örnekle anlatayım:
    Eğer indirme listenizde 20 dosya varsa(256 için);
    2000/20=100 "Kesin Sınır" değeriniz olmalı(150'de yapabilirsiniz),
    256 bağlantı için "Azami Bağlantı" en fazla 280 olabilir. Ben garanti olsun diye 75 gibi çok düşük bir sayı girdim(nedeni bu kesintilerin nedeni acaba bumu diye). Morphxt'nin default değeri 80! Yani, bu değeri düşük girmek bence daha iyi

Max Source Limit'i 1750 yapmıştım ancak 1500'e de düşülebilir 2500'e de çıkılabilir

Dediğim gibi bu sorun bende de geceleri oluyor. İşin içinde telekom olabilir!

Eğer emule kullanıpta 4-5 gün kapatmayan ve hiç sorun yaşamayan birisi varsa lütfen söylesin?

• 2 saattir modsuz emule0.47a deniyorum ve indirme 20kb altına inmiyor. Netlimiter kapalı sadece cfospeed açık haliyle böyle indiriyor.

Sizde bir deneyin isterseniz tavsiye ederim. Hem hiç kaynak bulamadıgım bir dosyada 1 tane kaynak buldu.
  • arkadaşlar vlc player indridim ayarlarını yaptım ama öz izleme yapamıyorum yani nasıl des ön izleme yazısı sönük kalıyor tıklasam bile bir işe yaramıyor başka player ile deneyebilirmiyim
  • members %5-%10 inene kadar çıkmayabilir.

Bir de vlc'nin yerini doğru gösterdiğinizden emin olunuz.

0.47a'nın modlarını bekleyeceğim. Webcache ve güvenlik olmadan mod kullanmak bana ters.
  • Tek.kişilik.dev.kadro nun webcache testini yapmak istiyorsanız muhakkak fincan ile deneyip nasıl bir şey olduğuna şahit olun. Anlık 400 kb ları görebilirsiniz.

@ @ng@r@lı
    Akşam inşallah bende deniycem.

@ members
    Vlc playeri çalıştırıp aç diyerek emulenin temp klasöründeki part dosyasını göstererek ön izleme yapabilirsin. Tabi en az 5 mb inmiş olması lazım.

Imzamdaki konulardan birine resimli anlatımını da koymuştum bir incele istersen.
  • PRTG Traffic Monitor ile yaptığım trafik kontrol grafiği bu programla modemin Simple Network Management Protocol (SNMP) özelliğini kullanarakta direk modem giriş çıkış grafiğini göre biliyoruz burada benim eternet kartımın grafiği var 8080 portu kullanımı kahve rengi olan emule için ayarladığım 8541 ve9652 portlarıda turuncu olan yani bu grafikte kahverengi çizgiler webcache yi gösteriyor alıp ve verme aynı zamanda programın bayaa özelliği var daha tam çözemedim alıp ve vermeyi ayrı yapa bilir galiba port port tanımlama yapıyoruz eternet kartında modemde ise o kadar geniş seçenek yok sadece modemin özelliğine göre verdiği bilgiler

neyse bu ön bilgiden sonra işte webcachenin etkisinin grafiği tek dosyada (tek kişilik dev kadro) emule nin kullanımı ve web cachenin getirisi

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri!

• ok
  • tek kişilik dev kadroya asılayım ben de canım çekti.

webcache neler yapacak?

Ben indirdiğim her dosyayı sonra wc-release yapıyorum. Sizler bu dosyaları talep ettiğinizde webcache den alabilecek misiniz oluyor bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bogi

tek kişilik dev kadroya asılayım ben de canım çekti.

webcache neler yapacak?

Ben indirdiğim her dosyayı sonra wc-release yapıyorum. Sizler bu dosyaları talep ettiğinizde webcache den alabilecek misiniz oluyor bu?

İnanın hala wc-release ne işe yarar bilmiyorum!
    Tahminlerime göre mümkün olan en fazla webcache göndermesini sağlamaya çalışıyor!
    Çünkü, bu seçenek seçili olmamasına rağmen webcache'den defalarca veri gönderdim hatta dosyanın tamamı bende olmamasına rağmen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 27 Ocak 2006 23:21:39 >
  • Ben şunu anlamıyorum. Aktarılıyor via proxy diyor 1 kb yı zor buluyor.

Limitlemiş olsa bile biz proxy den çekiyoruz. Ne alakası var di mi?

Mesela marcostan 10 kb civarı çekerken cronostan 1 kb çekiyorum. İkisi de via proxy
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.