Şimdi Ara

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
0
Favori
65.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Resurrection 1.3 de webcache göndermesini verimli kullanabilmek için harika bir yöntem buldum
    Eğer sırada 195.175.37.6 kullanan 0.46a kullanıcıları varsa onlara arkadaş slotu açmak harika sonuç veriyor.
    Öyleki aynı anda iki webcache göndermesi yapabildim :up:
    (araçlar>edit leecher listten fincan'ın banını kaldırmayı unutmayınız("hayır hayır" şeklinde olmalı)

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri!

• Demek ki Resurrection1.3 neymiş:
    Bir numaraymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 24 Ocak 2006 19:39:39 >
  • Ilhami bu aralar yeni bir kaç mod denedim hiç sorma.
    Şu an Dark Dragonun surverlarda banlanmıyanına bakıyorum. Ara yüzü falan çok değişmiş.
    Performansı da Dark Dragonu aratmıycak düzeyde.
    Link vermek yasak olduğundanwww.google.com da aratabilirsiniz.
    Ilhami sen leecher olduğundan zaten denemezsin.
    Prof önceden tanıtmış ancak sıra geldi.Bi bakıyım dedim.
    Uploadtan hiç kısıtlama yapmadan cfosspeed ile sadece tek dosyadaki performası bu.

• okadara çok şey yazmışsınızki okuya okuya bi,tiremedim kafamda karıştı bu emulenin en iyi performasn alabileceğimiz halini web adresine taşırmısnız hemenpaylas.com rapidshare kullanmayın lütfen
  • forumda yazılanlara görüp geçen gün bilgisayarıma cfosspeed yükledim. bende bol bol hem upload yapıp hem bol bol download yapmak isterim ama ben bu programın daha hiç bir yararını görmedim.hele zaferin ki gibi 23 le indirip 6 ile uploadun yakınından bile geçemedim.netlimiterla uzun süre kısıtlama yapmamaya inat ettim ama olmadı.şu an benim tüm downloadlarım fincandan onu söyleyeyim arada.fincanı açtıktan sonra yarım saat falan beklememe rağmen 20 kb hızına ulaşamadı limitlemeden.ama netlimiterla limitleyince çok çok kısa sürede downloadu 20 civarı görmeye başladım.bu hız 20 civarı iken netlimiterdaki limiti kaldırıp dnedim ama 20 olan hızım önce 18 lere sonra dahada aşağıya düşüyor.bende bol bol upload yapmak isterim ama şartlar beni limite zorluyor.bu işin bir sırrı varda biz mi bilmiyoruz yoksa?
  • h e m e n p a y l a s nokta kom
  • Arkadaşlar inanın en iyi mod diye bir şey yok.
    Herkesin bağlantısı, indirdikleri ve yazılımları bir olmadığından modlar farklı başarılar sergiliyor.

İyi modlar şunlar:
    Resurrectionv1.3,
    MorphXT+v7.8(zz ratio'su değiştirilmiş ve 1:7 yapılmış),
    MAXmodv2.1,
    Fincangiller(v5 ve v5.2),
    WebCachev2.0(ayrıntılara bakınca kapanma sorunu var).

Size bazılarının hazır hallerini vereyim:
    (Ancak, Seçenekler>Bağlantı kısmından gerekli ayarları yapmayı unutmayınız)
    -----------------
    MorpxhXT'nin zzratio su 1:7 halinin preferences(ayar) dosyası:
    http://www.hemenpaylas.com/download/125644/preferences.rar.html

İndirme adresi:http://www.hemenpaylas.com/download/120488/emulev0.46c-MorphXT_7.8.zip.html
    -----------------

Resurrection'u kurmak için gerekenler indirmek için adres:

http://kademlia-net.de/MKPortal/index.php?ind=downloads&op=entry_view&iden=10
    sayfasında "Datei herunterladen" yazısına tıklayınız.

next next diyip kurunuz.
    256 için ayar dosyası:
    http://www.hemenpaylas.com/download/65734/preferences.rar.html

bunu indirip config klasörü içerisine atınız.

Fincan gibi az kötü huylu modları ban listesinden çıkarmak için uğraşmak istemiyorsanız, hazır halini:

http://www.upload2.net/download2/QsQ7xNs7ckyLhel/antileech.rar.html
    adresinden indirip config klasörüne atınız.

Emuleyi açınca;
    Seçenekler>Bağlantı
    sayfasına mevcut hızınıza ve indirmelerinize göre uygun değerleri giriniz.

Ayrıca;
    Seçenekler>Resurrection sayfasında
    Misc Functions:
    Payback First kısmını işaretleyiniz.

Drop sources automatically kısmına:
    every minute:60
    every minute:54
    every minute:48
    Drop sources with queues higher to::4000
    şeklinde değerleri giriniz.

Son olarak;
    Seçenekler>Dizinler sayfasında
    Temp ve Incoming dosyalarınızın yerini gösterip uyguladıktan sonra emulenizi baştan başlatınız.

Moda bir kaç gün süre veriniz. Ve ilk günün sonunda bir kez kapatıp, açınız.

----------------------

http://www.hemenpaylas.com/download/55210/eMule-0.46c-Max-v2.0-bin.rar.html
    (2.1'i istiyorsanız http://www.emule-mods.de/ adresini ziyaret ediniz)
    -----------------------

http://www.hemenpaylas.com/download/45371/eMule-0.46c-WebCache-2.0a-Beta1.rar.html
    http://www.hemenpaylas.com/download/38845/eMule0.44b.Pawcio5.15f.rar.html
    http://www.hemenpaylas.com/download/32787/Emule-0.44B-Webcache-1.9a-Beta3-Bin.rar.html
    http://www.hemenpaylas.com/download/36681/eMule-0.44b-Webcache-1.2e-bin.rar.html

-----------------------

Artık kafanıza göre takılın.
    Hangisi hoşunuza giderse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 25 Ocak 2006 19:20:35 >

• yaa ben Resurrection 1.4 kullanıyorum daha önce kullandığıma göre daha iyi ama siz Resurrection 1.3 iyi demişsiniz şimdi bunu silip eski versiyonunumu yüklüyüm bide bundada fincan banlımı tam nerede banı kaldıracam anlamadım 1.4 olduğu için bulamadım galiba araçlar filan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: atabr

yaa ben Resurrection 1.4 kullanıyorum daha önce kullandığıma göre daha iyi ama siz Resurrection 1.3 iyi demişsiniz şimdi bunu silip eski versiyonunumu yüklüyüm bide bundada fincan banlımı tam nerede banı kaldıracam anlamadım 1.4 olduğu için bulamadım galiba araçlar filan yok

atabr eğer hiç sorun yoksa 1.4'e devam ediniz.
    1.4'de edit leecher list özelliği kaldırıldı ve bir çok modun banı kaldırıldı.
    Ama şu an bilemiyorum fincan'ı banlayıp banlamadığını.
    Bunu anlayabilmek indirme listenizde Türkçe meşhur bir dosya olmalı ve sıradaki kullanıcılara baktığınızda 0.46a kullanıcısı olupta webcache kısmında no proxy set yada herhangi bir proxy ayarlı(195.175.37.6, proxyttnet.net.tr vs.. gibi) olan kimse varmı diye bakınız. Varsa büyük ihtimalle banlamıyordur. Kesin emin olmak içinde o kişilerden size veri gelip gitmişmi bakınız, varsa kesinlikle sorun yoktur.
    Ayrıca doğrudan da Fincan modları görme ihtimaliniz var. Çünkü bazı Fincan kullanıcıları ghost özelliğini kapatıyorlar(bende kullandığım zamanlarda kapatıyorum, böylelikle hem daha rahat tanınmış hemde daha az banlanmış oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 25 Ocak 2006 20:32:03 >

• İndirme adresi:http://www.****.com/download/120488/emulev0.46c-MorphXT_7.8.zip.html

bunu kullanmaya karar verdim birde sormak istediğim daha fazla sunucuyu nasıl elde edebiliriz.sunucu listeleri diğer modlara göre değişiklik gösteriyormu.
  • members bence iyi tercih

Bence fazla sunucuya ihtiyacınız olmaz ama size bir kaç tane ayarlayayım:

ed2k://|server|62.241.53.15|4242|/
    ed2k://|server|213.186.60.106|4661|/
    ed2k://|server|213.251.133.129|6567|/
    ed2k://|server|80.190.233.144|6565|/
    ed2k://|server|62.241.53.2|4242|/
    ed2k://|server|62.241.53.17|4242|/
    ed2k://|server|62.241.53.16|4242|/
    ed2k://|server|195.245.244.243|4661|/
    ed2k://|server|212.112.238.82|4661|/
    ed2k://|server|193.138.221.214|4242|/

aslında çok varda güvenemediğimden veremiyorum.
    Ancak, Seçenekler>Morph Update sayfasından tüm güvenlik güncellemelerini yaptıktan sonra emule'nizi baştan başlatıp,
    Seçenekler>Sunucu sayfasında bir sunucuya bağlanırken sunucu listesini güncelle derseniz 60'a yakın sunucunuz olur. Eğer 100civarı olursa bilinki sahte sunucularda gelmiş! Eğer hangi sunucunun sahte olduğunu öğrenip silmek isterseniz, o sunucuya bağlanıp arama seçeneğinde(yöntem) Sunucu iken bir şey aratınız, eğer hiç sonuç çıkmazsa sunucu sahtedir, hemen siliniz

• ilhami verdiğin sunucları nasıl ekliycez bu arada hiç bir ayar yapmadım sn yede 40 kb çekiyorum. verdiğin config dosyasını ekledim bazzı hatalar verdi açılmadı bende web sitesinden çektim ama hız ayarlarını morphxt ye göre ayarlarsan menmun olrum ikinci sorum ise arama yaparken filedonkey web seçtiğimizde browser açıyor ama bulunan sonuçları download edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs RH+ -- 25 Ocak 2006 22:29:55 >
  • Benim mesajımı alıntı yapınca tam olarak görebilirsiniz. Kopyalayınız ve emulenin sunucu kısmına gelip ED2K Bağlantılarını Yapıştır deyiniz.

Zaten morhxt'nin yanında verdiğim morphxt'nin ayar dosyası. Rar'dan çıkarıp config'e yapıştırınız(değiştirme sorusu çıkar evet deyiniz).
    Ayrıca, Seçenekler>Dizinler kısmında eski temp ve incoming dosyalarınızın yerini göstermelisiniz. Daha da açılışta hata vermez.

Arama yaparken Genel(Sunucu) kısmını kullanıyorum dediğinizin ne olduğu hakkında fikrim yok!
  • gelen sunucunun altında file donkey var bununla arama yaptınızmı hiç saw veya saw 2 diye aratırsanız göreceksiniz vizyona girmemiş filimleride buradan bualabiliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: members

gelen sunucunun altında file donkey var bununla arama yaptınızmı hiç saw veya saw 2 diye aratırsanız göreceksiniz vizyona girmemiş filimleride buradan bualabiliyoruz

Hımm bilgi için teşekkür ederim.
    Denedim ve internet explorer sayfası çıktı, arama sonuçlarını orada gördüm.
  • peki nasıl download edecez sanırım bunu boşuna koymamışlardır
  • quote:

peki nasıl download edecez sanırım bunu boşuna koymamışlardır

e d 2k linkine tıkladığında alması lazım. aslmazsa baglantı konumunu kopyala deyip transferlerin olduğu bölümde boşluğa sağ tıklayıp en alttaki ed 2 k bağlantısını yapıştır dediğinde alır.
    Yine almazsa en üstte seceneklerin yanındaki araçlar butonuna tıkla ve ed 2k bağlantısını yapıstır deyip indir dediğinde hatalı değilse kesin olur.
  • Zafer abi sanırım webcache'den ne kadar veri gönderildiğini anlamanın yolunu buldum

Alttaki ilk resimde dikkat edeceğiniz üzere webcache indirmem 180kb ve Port Diğer kısmında da 180kb yazıyor. Haliyle bence o kesinlikle webcache indirmem

Aynı mantıkla alttaki resimde 33,03MB veriyi webcache'den gönderdiğimi söyleyebilirim
    Zaten webcacheden veri gönderdiğimde oradaki sayıda orantılı olarak artıyor
    Arkadaş slotu yöntemi bayağı işe yarıyor

• zafer72 filedonkeyde king kong diye arama yaparmısın ben nasıl download edebilceğimizii anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

e d 2k linkine tıkladığında alması lazım. aslmazsa baglantı konumunu kopyala deyip transferlerin olduğu bölümde boşluğa sağ tıklayıp en alttaki ed 2 k bağlantısını yapıştır dediğinde alır.
    Yine almazsa en üstte seceneklerin yanındaki araçlar butonuna tıkla ve ed 2k bağlantısını yapıstır deyip indir dediğinde hatalı değilse kesin olur.

• quote:

zafer72 filedonkeyde king kong diye arama yaparmısın ben nasıl download edebilceğimizii anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Biraz uğraştırıyor ama oluyor.
    Dediğiniz gibi "king kong"'u arattım,
    King Kong 2005.FRENCH.ALLTEAM.avi
    yazısına tıkladım, çıkan sayfada;
    King Kong 2005.FRENCH.ALLTEAM.avi
    yazısına yine tıkladım, çıkan sayfada;
    ed2k: King Kong 2005.FRENCH.ALLTEAM.avi
    yazısının tıklanabilir kısmına tıkladım
    ve katırın indirme listesine eklendi(morphxt'de çıkan uyarıya ok demek lazım).

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.