Şimdi Ara

Emule WebCache v2.0 Ve Mod İncelemeleri! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
0
Favori
65.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resurrection mod'u tavsiye ederim ben iyi verim aldım ama webcache olayında pek verim elde edemedim. cfosspeed 2.13 le upload u kısmanıza da gerek kalmıyor. net limiterle kıstığınızda aramalarınızda daha az kaynak çıkıyor karsınıza ve dolayısıyla download etkileniyor.
  • ilhami arkadaşım resurrectionun loglarına bakıyorum da o da en çok maxmod2.1 ile xtreme mo 4.8.1 i banlıyor, carpe.diem bile banlanmış bu böyle banlamaya devam ederse kimse kalmayacak
  • ya cok acemiyim ben,,bu **** isaretlerin yerinde ne olucakki:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirkan

ya cok acemiyim ben,,bu **** isaretlerin yerinde ne olucakki:(

hemenpaylas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skorp

ilhami arkadaşım resurrectionun loglarına bakıyorum da o da en çok maxmod2.1 ile xtreme mo 4.8.1 i banlıyor, carpe.diem bile banlanmış bu böyle banlamaya devam ederse kimse kalmayacak

Zaten bu modların birbirini banlaması olayı kafamı bozdu. Ben de normal 0.46C ye geçtim. 0.47a nın betası çıktığına göre yakında normali de çıkar o zaman da onu kullanmayı düşünüyorum. Modlarla arasındaki farka baktım da downloada 1/2 saat daha geç başlıyor ama sonucta tüm kaynakları görebiliyorsun. Genelde modlarda 350/400 kaynak gördüğüm dosyalar şimdi 600 kaynağa kadar çıktı. Download performansı da ben zaten hangi modu kullanırsam kullanıyım onlarda olduğu gibi 20 kb ın altına düşmüyor. Çok fazla filmi aynı anda indirmediğim zamanlarda artık mod kullanmayı düşünmüyorum.Fazla film indirmek isteyince mecbur modlu kullanmak gerekiyor.Nedeni de Orginalinde gereksiz ve sırası dolu olanları çıkartmak gibi bir lüksümüz olmuyor.

@ Ilhami
    Ben şu an orginal 0.46c kullanıyorum. webcacheli olanı değil. Türkçe şu an bir şey indirmediğimden webcacheye de ihtiyaç duymuyorum. Biryerlerde yazmıştın onun için soruyorum. Sence webcacheli olanda güvenlik neden yeterli değil?

• Zafer abi bu banlanma olaylarında(leecher olmayanları banlama yani xtreme ionix resurrection gibi modlar arasındaki) temel sebep emule'yi kapatıp hızlıca tekrar açmak. Haliyle 5dakikanın altında ikinci sorgu yapıldığından banlanma oluyor. Mesela, ben resurrection'un ban loguna baktığımda sadece bir tane ionix gördüm. Onunda yanında reask süresinden dolayı banlandığı yazıyordu.

Zafer abi eğer yabancı dosya indiriyorsanız webcacheden faydalanmanız çok düşük bir ihtimal. Bana nadiren aynı webcacheyi kullanan kullanıcı denk geliyor. Ancak, unutmayınki, webcache fazladan indirme ve gönderme demektir. Size tavsiyem ve ricam, bir de emule webcache ile kaynak sayılarına bakmanız ve uygunsa webcache kullanmanız
    Güvenlik konusunda ise bildiğim kadarıyla resmi emule leecher modları yakalama konusunda çok başarısız.
    Güvenlik konusunda maxmod(xtreme ailesi), resurrection, ionix ve morphxt bayağı iyiler. Bunlar arasında güvenliği ile kaynak bulma orantısı en uygun morphxt diyebilirim. Ancak, onda da 1:3 gibi korkunç bir sınır var. Yani, 256 ve 512 kullanıcıları o haliyle morphxt'den verim alamazlar.
    Ancak oranı kırılmış bir morphxt belkide en iyi seçenek olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 23 Ocak 2006 15:19:17 >

• Ya ilhami güvenlik bakımından kastın leecher modlara upload etmemekse eyvallah.

Ben de programın bir açığını falan mı buldun dedim.

Şöyle anlatıyım. Morphxt,extrem,max mod,resurrection ile dün indirmeye çalıştığım filmin büyük bölümü kırmızı gözüküyordu. Yani tam kaynağa sahip adamlar naapmışsa bunların hiç birinde gözükmüyordu. Orginal emuleye attığımda 2 tam kaynağa sahip kullanıcıyı buldum ve kırmızıklıklar gidip mavileşti. Daha sonra bu 2 kişiden birden 10 ar kb ile download etmeye başladım. Sabah kalktığımda dosyanın büyük bir kısmı inmişti. Akşam eve döndüğümde büyük ihtimal ile tamamlanmış olur. Nicki de aynı bu kişiler gibi ayarladım. [CHN][VERYCD]yourname.

Gerçi sabah en son baktığımda diğer kullanıcıların çoğu filmi tamamlamıştı bile. Bu Çinliler bile bizden kat kat önde gidiyorlar. En az upload edenler bile 10 kb ile gönderme yapıyorlar. Bu adamlar leecher kullansa noolur kullanmasa noolur. 256 k ile benden ne çekebiliyorlarsa hepsine helal olsun. Zaten en fazla 6 kb ile gönderme yapabiliyorum.

Benim güvenlikle ilgili sorduğum fake dosyalarla ilgili idi.
    Zaten güncel ipfilter kullandığımdan fake dosya falan isteselerde gönderemezler.

Yazdığım nickin ikinci kısmını ie ye yazıp bi control enter yap bak neler var.

• Evet leecher modlara göndermeyi kastediyordum.
    Neyse eğer dediğiniz gibiyse şu an denediğim moddan memnun kalmazsam emule webcache'ye bir geri dönüş yapabilirim.

Siteye baktımda Çincem pek iyi değil, fazla bir şey anlayamadım
    Ama siz dediğinize göre iyi bir p2p sitesidir

Birde morphxt ile denemenizi kaç saat yaptınız. İlk kullanışta morphxt kaynak bulmada bocalıyor. Ancak zamanla coşuyor.
    Benimde az önce listemde bazıları sıfırdı, şu an tam kaynak oldular(biri hariç, eminim oda bir kaç saat içerisinde tam olacaktır).
    (Düzenleme:tamam onda da tam kaynak buldu, ayrıca webcache göndermesine de şahit oldum).
    Tabii hiç bir koşulda resmi emuleden daha iyi olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 23 Ocak 2006 21:18:16 >

• http://www.****.com/download/64978/preferences.rar.html

***** adresini göremiyorum.nedir acaba yazarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: HAL9000

http://www.****.com/download/64978/preferences.rar.html

***** adresini göremiyorum.nedir acaba yazarmısınız

****=hemenpaylaş kelimesindeki ş harfi yerine s yazınız.
  • çok sağol
  • @ Ilhami

Bu aralar yine o kadar çok mod denedim ki resmen bunalmışken orginal emule imdadıma yetişti.

Düşünüyorum da ben zaten uploadu hiç bir zaman kısıtlmıyorum ne diye modlarla uğraşıyorum.

Onun da cevabı Türkçe dosyalar olarak karşıma çıkıyor. Türkçe indirmezsem ne webcacheye ne de kad a ihtiyac duyuyorum.
  • @Zafer abi prof'un morphxt'si dehşet ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

@Zafer abi prof'un morphxt'si dehşet ya

Sen onda daha ne cevherler var bilsen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Hemen aşağı düşmüş şöyle yakışıklı bir biçimde tekrardan ekliyim.

Yukardan tıklıyarak indiremezseniz aşağıdaki siteden 1.3 bin rar olanı indirin.
    http://emulebase.de/files/Weitere_mods/ReSuRReCTioN/

Temiz bir kurulum yaptıktan sonra aşağıdaki resimdeki bölümden fake list , ipfilter ve ip to country yazan bölümdekileri update et tuşuna basarak update edin.Tamamlandıktan sonra okey deyin ve emuleyi kapatın.

Modu kapattıktan sonra aşağıda tıkla dediğim yerden ayar dosyasını indirip rar dan çıkartın ve config klasörünün içine atın. aynısı var derse üzerine yaz deyin.

>> Tıkla <<

Emuleyi tekrardan çalıştırın ve surverlar bölümündeki rozarback2 haricindeki tüm surverları silin.
    Rozarback2 nin üzerinde sağ tıklayıp bağlan dediğinizde en güncel ve sağlam surverlar tekrardan geri gelicektir. Hepsine güvenle bağlanabilirsiniz.

Bazı forumlarda anlatıldığı gibi surver alımını kapatmanıza hiç gerek yok.
    Surverları kapatmanın şöyle bir zararı oluyor. Bağlantınız bir şekilde koptuğunda surverların hepsi listenizden siliniyor. Az önce update et diyerekten zaten en güncel ipfilteri yüklemiştik.

üstad birşey soracağım http://www.****.com butür linkler bende hata veriyor neden acaba yardımcı olurmusun teşekkürler

• Nedeni upload sitelerinin linklerini falan vermek forum tarafından yasaklandi.

Sen de gidip sitesinden indirebilirsin. Alıntı yaptığın yerde büyük hafle yazaılana tıklayıp oradan indirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Nedeni upload sitelerinin linklerini falan vermek forum tarafından yasaklandi.

Sen de gidip sitesinden indirebilirsin. Alıntı yaptığın yerde büyük hafle yazaılana tıklayıp oradan indirebilirsin.

üstad resurrection ayar dosyasını indiremedim yardımcı olurmusun
  • arkadaşlar eğer **** görürseniz mesajı alıntı yapınız, alıntı yapılınca mesajın içeriği gözüküyor.
    Yada hemenpaylaş =ş harfi yerine s harfi yazınız.
  • teşekkürler üstad bir şey daha sormak istiyorum emule 0.46c yüklüydü makinemden kaldırıp yerine Emule-0.44B-Webcache-1.9a-Beta3-Bin yüklediğimde ayarlrı yaptıktan sonra programı kapatıp yeniden başlattığımda program yüklenmemiş gösteriyor nerde yanlışlık yapıyorum dersin,ayrıca Emule-0.46c-Webcache-1.9a-Beta3-Bin yüklediğimde dll hatası veriyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
    quote:

arkadaşlar eğer **** görürseniz mesajı alıntı yapınız, alıntı yapılınca mesajın içeriği gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetclk

teşekkürler üstad bir şey daha sormak istiyorum emule 0.46c yüklüydü makinemden kaldırıp yerine Emule-0.44B-Webcache-1.9a-Beta3-Bin yüklediğimde ayarlrı yaptıktan sonra programı kapatıp yeniden başlattığımda program yüklenmemiş gösteriyor nerde yanlışlık yapıyorum dersin,ayrıca Emule-0.46c-Webcache-1.9a-Beta3-Bin yüklediğimde dll hatası veriyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
    quote:

arkadaşlar eğer **** görürseniz mesajı alıntı yapınız, alıntı yapılınca mesajın içeriği gözüküyor.

WebCache v2.0 SP2 istemektedir.
    Eğer SP2'niz yoksa çalışmaz, hatta diğer yeni modlarda düzgün çalışmaz.
    Emule için mutlaka SP2 kurmalısınız.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.