Şimdi Ara

emule'nin portları 4662 ve 4672 değişmiş !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makineye format attım, emule nin 0.47 c (son sürüm) kurdum ama gördüm ki default portlar yani 4662(tcp) ve 4672(udp) yerine 26000 ve 37000 gibi 5 rakamlı portlar olmuş, tabi adsl modeme tekrar bu portları açmak zorunda kaldım, ama ilginç değil mi? e mule'nin portları hep aynıdır benim bildiğim..

birde kredileri geri kazanmak için

clients.met
    clients.met.bak
    cryptkey dosyalarını geri yüklemek yeterli mi?

• Ben de 4662 ve 4672 numaralı portları açtım (Firewall engellemesi dahi yok), önceden High ID ile bağlanırken şimdi normal Low ID alıyorum, yani portlar etkisiz.

Numaraları değişmiş gerçekten
  • portlar normal değişiklik yok...
    Bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

portlar normal değişiklik yok...
    Bilginize...

Bendeki emule sürümü de 47c ve program kurulurken ayarlanan default portlar şu şekilde:
    TCP 31340
    UDP 44230

Güvenlik gerekçesiyle her kullanıcı için farklı 5 haneli port numarları oluşturuluyor olabilir.
    Ancak xtreme mod kullanıyorum, belki yalnızca moda özgü bir özelliktir
  • Ben offical sürümü kullanıyorum mod falan yok yani gayet güzel indiriyo şuan.
    Modlardan olabilir.Büyük bir ihtimal modlardan kaynaklanıyor.
    Ama network bölümündeki METAL arkadaşımıza sorabilirsin....
  • benim bildiğim ise emule kurarken tcp ve udp portları belirliyoruz ve değiştirebiliyoruz..

mesela benim modemimde tcp 1000 ve udp1100 portları acık ve emule kurarken bu portları giriorum

emule'nin portları 4662 ve 4672 değişmiş !!
  • Emule'nin standart bir port numarası yoktur. Yani istediğiniz portu atayabilirsiniz. 4662, 4672, portları da güvenlik açısından pek tavsiye edilmez. 1000 ve 1100 portlarıyla da webcache kullanılmıyordu herhalde. 3000'den yukarısını seçmek gerekiyordu diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

Ben offical sürümü kullanıyorum mod falan yok yani gayet güzel indiriyo şuan.
    Modlardan olabilir.Büyük bir ihtimal modlardan kaynaklanıyor.
    Ama network bölümündeki METAL arkadaşımıza sorabilirsin....

bende resmi sürümünü kullanıyorum, yani mod falan değil

zaten formattan sonra emule yi yeniden kurup config klasörünü kopyalarsam, eski ayarlar geçerli oluyor ve portlar 4662 ve 4672 gözüküyor, ancak orjinal haline bırakırsam portlar 5 haneli değişiyor,

benim anlamadığım güvenlik gerekçesiyle de olsa böyle birşey nasıl olur, yani bende 4662 şu an kapalı ve yüksek id alıyorum, çünkü 26000 olan portu açtım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.