Şimdi Ara

emule low id problemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • emule pro kullanıyorum ve nedense razorback sunucuna baglanmıyorum portlarım acık olmasına ragmen you have a love ıd uyarısı alıyorum ve farklı bır sunucudan baglanmak zorunda kalıyorum ama daha oncesınden baglanabılıyorudum adls 512 baglantı hızım ve geek modemim var yardımlarınız ıcın sımdıden tsk ederım

• emule bildiğim kadarıyla 4661 no lu portu kullanıyor ve eğer
    adsl modeminde firewall varsa ve bu port napt (zoom da
    virtual server olarak da geçer) da tanımlanmamışsa büyük
    ihtimalle low id yi bu yüzden alırsın. geek modemindeki ayarlara
    bir bak istersen
  • aslında dedıgın gıbı fırewal etkınde dısable yaptım ama degısen bısey olmadı
    ayrıca emule pro kullanıyorum ıllakı dsenın verdıgın port numarasnını gırmem gerekıyor
  • ya delı olucam daha once calısan sey neden gırmez lutfen modem ayarlarını en ıyı seklıde ayarlayabılmemm ıcın gerekenlerı yazarsanız sevınırım
  • o emule hangi tcp ve udp portlarını kullanıyosa virtual serverdan açıcaksın onları işte
  • kardes tcp 1000 udp 1100 portunu kullan emulede highid alirsin
  • 19.05.2005 20:49:44: WARNING Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.

ıste dedıklerınızi yaptıktan sonra aldıggım uyarı acaba modem ayarlarındamı bısey var modemden port acmaktan baska ne yapılabılır?
  • sp2 kullanıyorsan onun da firewallundan portları açman gerekebilir.
  • maalesef oda degıl sp 1
  • beyler yardımlarınız ıcın tsk ederım sorun yuklu olan antıvırus programından kaynaklanıyormus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.