Şimdi Ara

Emule ilginç bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kuzenimin emulesinde çok ilginç bir sorun var düzelmiyor. emule(Fincan Mod v5.2) birçok kez kurmamıza rağmen aynı sorunu yaşıyoruz. normal bir şekilde bir servara bağlandıktan bazen 5-10 dk sonra bazen 1-2 saat sonra servardan kopuyor ve tekrardan otomatik olarak bağlanmamasının yanında kendim de server seçerek bağlanamıyorum ve emule yi kapatıp açmam gerekiyor. defalarca format sonrası denememe rağmen de çözümlenmedi. uzun süre açık bırakamıyoruz emuleyi bu nedenle downloadlarıda yavaş ve az kalıyor. kendi masa üstü ve dizüstü bilgisayarlarımda düzgün ve randumanlı şekilde çalışan 2 farklı emuleyi de hiç bir dosyasını değiştirmeden kuzenimin bilgisayarında çalıştırdım ancak sonuç yine aynı oldu. Problem ne olabilir?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: dreamwalker

    kuzenimin emulesinde çok ilginç bir sorun var düzelmiyor. emule(Fincan Mod v5.2) birçok kez kurmamıza rağmen aynı sorunu yaşıyoruz. normal bir şekilde bir servara bağlandıktan bazen 5-10 dk sonra bazen 1-2 saat sonra servardan kopuyor ve tekrardan otomatik olarak bağlanmamasının yanında kendim de server seçerek bağlanamıyorum ve emule yi kapatıp açmam gerekiyor. defalarca format sonrası denememe rağmen de çözümlenmedi. uzun süre açık bırakamıyoruz emuleyi bu nedenle downloadlarıda yavaş ve az kalıyor. kendi masa üstü ve dizüstü bilgisayarlarımda düzgün ve randumanlı şekilde çalışan 2 farklı emuleyi de hiç bir dosyasını değiştirmeden kuzenimin bilgisayarında çalıştırdım ancak sonuç yine aynı oldu. Problem ne olabilir?


    mod banlanıyo olabilir..ben şahsen dazzle kullanıyorum 2 yıldır ve hiç sorun çıkmadı ve oldukça sstabil çalışıyo sana da bu mod u tavsiye ederim..




  • Problem makinedeki ya da modem üzerindeki firewall olabilir. Önce eğer modem üzerinde firewall var ise tamamen kapatın ve deneyin. Sorun çözülürse firewall ayarlarıyla uğraşırsınız.
  • aynı modu 2 bilgisayarımdada kullanıyorum sorun yok. firewall a gelince aynı modemden dizüstü bilgisayarımla sorun yaşamıyorum. kuzenimin bilgisayarında nvdia nın firewallı var ancak açık veya kapalı durum değişmiyor.
  • bilgisayarinda device managera gir ord ainternetin bagli oldugu network kartina bak bakalim bir sure sonra bu aleti enerji tasarrufu icin kapat gibisinden bir sey aktif mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.