Şimdi Ara

emule de dosya sahibine ulaşmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • emule de indirmeye çalıştığım bişey var. sadece 1 kişide var. paylaşıma açmış. 20 sayı çizgi roman. hepsinden bir tane var. emuleden mesaj atıyorum. ama 1 dakika sonra filan disconnected diyor mesaj penceresi. mesajım gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyorum.
    o kişiye nasıl ulaşırım.

• "Sadece arkadaşlardan kabul et" şeklinde bir seçenek vardır emule'de. Bunu işaretlemişse mesajını görmez malesef.
  • İzlediğin yol doğru ama, arkadaşın dediği durum var, buna ilaveten bir de emule genelde 24 saat açık bırakılan bir program olduğu için adam mesajı farketmeyebilir de, zaten çeşitli emule modlarından birçok spam mesaj geliyor, bizim modu kullan falan diye, onlar yüzünden ben de çoğu zaman mesaj uyarısı geldiğinde bakmıyorum bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playground

İzlediğin yol doğru ama, arkadaşın dediği durum var, buna ilaveten bir de emule genelde 24 saat açık bırakılan bir program olduğu için adam mesajı farketmeyebilir de, zaten çeşitli emule modlarından birçok spam mesaj geliyor, bizim modu kullan falan diye, onlar yüzünden ben de çoğu zaman mesaj uyarısı geldiğinde bakmıyorum bile.

spam engellemek için security bölümüne o gelen mesajları yazarsan onlardan daha mesaj almazsın bölece mesaj işareti gördüğünde açıp sana gelen gerçek mesajlara bakmış olursun
  • Teşekkürler
  • security bölümüne gelen mesaj mı yazılacak ?
    zozo mod kullanın diye mesaj atmış mesela adam. o mesajı kopyalayıp security de messages bölümüne mi yapıştıracam ?
  • Security/messages'da, "şu kelimeleri içeren mesajları filtrele" diyor. Oraya mesajın tamamını veya tüm mesajlarda orta olan kelime gruplarını yazmak yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.