Şimdi Ara

eMule ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • formattan sonra eMule v0.47c sürümü yükledim, uzun zamandır eMule kullanmadığım için programı kurup çalıştırdığımda herzamankinden daha garip bir görüntü geldi.

Programı açtığımda 7 adet server geliyor, Byte Devils, DonkeyServer1,2,3,4,6 vewww.usenext.to geliyor

yukarı köşedeki bağlan butonuna tıklıyorum ama sağ altta bağlanıyor yazamasına rağmen uzun süre bekliyor ama bağlanamıyor ve bu bekleme sürecinde yukarıda saydığım serverlerin renkleri grileşiyor yani serverlar ölü galiba,

eskisi gibi emule kullanabilmek için yapmam gerekenleri söylermisiniz?

• 1. Emule ile ilgili soru sorulacak bölüm burası değil.. Donanımsal konularda teknik yardım alabileceğin bi bölüm burasu.

2. Yüksek ID alabiliyo musun?

3. Xtreme mod kullanmanı tavsiye ederim. Ha ben bu sürümü kullanıcam dersen Ip: 85.17.52.92 B. Noktası 5000 server'ını listene eklemeni tavsiye ederim. Ardından Seçenekler/Sunucu kısmından üstteki 3 seçeneği de klikle.Tek tek ne olduklarını yazmıyım şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 13 Nisan 2008; 17:28:03 >
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.