Şimdi Ara

EMULE !! ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    teşekkürler hocam ben de sağlam kaynakla sonradan 3mb gördüm. Torrentin eski versiyonu gibi bişeymiş.
  • Oha emule calisiyo mu :D deniyicem hemen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

teşekkürler hocam ben de sağlam kaynakla sonradan 3mb gördüm. Torrentin eski versiyonu gibi bişeymiş.

ben de bugün net hızını ve adil kullanımı yükselttim ..35 mb ve 100 gb olarak yeniledim...eskiden torrent kullanmazdım hiç..hep emule kullanıyrdm ..aradığım bazı filmler youtbe ta da var ama kalite biraz düşük o yüzden istemiyorm .. ama emule ya da torrentte bulamadım ..mesela zeki demirkubuz son çıkan filmleri mesela ''kor'' filmi
  • quote:

özel msj atamıorm ..cep telfnu onayı istiyo.. yazıyorm hatalı girdiniz uyarı gelior sürekli.. msjı okudmm teşkkrler...şu an 3,7 mb hızla iniyor :))verdiğin linkteki..teşkkrler .. torrent ya da emule de bulamadım ..youtbe taki 500mb lıktı zaten bu oldkça iyi ona kıyasla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 23 Mart 2018; 23:42:15 >
  • eskikitap kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rica ederim

bu aralar pek iyi değil emule..bi sorun mu var anlamadım hiç download yapmıyor pek.
    ben kullanmıyorum hocam, bana kalısa torrent daha iyi.
  • quote:

ben kullanmıyorum hocam, bana kalısa torrent daha iyi.

öyle tabi ama bazı filmleri bulmak çok zor torrent oalrak .
    benim için torrent şart değil bulduğum yerden indiriyorum
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    zor ya o da. nette bakınıorum ama pek bulamıorum.
    öyle bulamadığın bişey olursa özel mesaj gönder ben de bakmaya çalışırım.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    özel msj atamıorum dediğim gibi hata veriyor sürekli.. mesela lilja 4 ever.. ya buldum aslında ama emule indirmiyor. torentten buldum onda da ingilizce alt yazı gömülü
  • merhaba .. bilgisayara format atmayı düşünüyorum C diskine.. emule ve torrent dosyalarının D diskine kaydediyorum sürekli .. c diskinden almam gereken formattan sonra lazım olacak bi dosya var mı? ..formattan sonra da bu programların kaldığı yerden devam etmesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 14 Mayıs 2018; 2:15:4 >
  • merhaba.. bilgisayara format atmak zorunda kaldım birkaç defa. Emule de sorun yoktu ama bu son formatta düşük İD oluyor hep. Ayarlamaya çalışıyorum ama arada yüksek İD oluyor sonra kapatıp açınca tekrar düşük İD oluyor anlmadım gitti. Kaç defa silip tekrar kurdum Emule programını.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.