Şimdi Ara

EMULE !! ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emule nedir, ne işe yarar, nerden yüklenir, nasıl kurulur, zararı varmıdır? yararları nelerdir? heryerde emule çıkıyor karşıma. bu nedir allahaşkına? sanki download programı gibi duruyo ama. aslında kazaa diye bişey duymuştum ama virüs, trojan falan içeriyor sakın yükleme demişlerdi ben de ilgilenmemiştim. onun gibi bişey mi? peki herkes neden yükler bu kazaa yı emuleyi? bu cahile bi fikir şey edin arkadaşlar..

• ben e mule kullanmıyom daha dogrusu bi türlü alışamadım kazza gerçekten çok virüs veriyoo ben ares kullanıyom (oda bir download prograamı)
  • bilgisayarımda limewire , emule ve ares var. hepsi p2p araçları sonuçta.
    http://prdownloads.sf.net/emule/eMule0.44d-Installer.exe
    emule download adresi
  • faydası ne peki emulenin? şeyy..bana emule lazım da. bi siteden bişeyler indirmek istiyorum. emule olmalıymış hızlı donload gibi bişey mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: nickimx

bilgisayarımda limewire , emule ve ares var. hepsi p2p araçları sonuçta.
    http://prdownloads.sf.net/emule/eMule0.44d-Installer.exe
    emule download adresi
  • p2p download programlarıdır içlerinde bence en iisi emule 43b free angel
  • Valla arkadaşım ben hepsini de kullandım.Şu anda hala ares ve emuleyi kullanıyorum.Ares gayet hızlı indiriyor fakat aradığın her şeyi bulamıyorsun.Emule ise bayağı bir ayarlama gerektiriyor fakat ne ararsan var.
  • emuleyi indirdim ama yüklemiyor, hata veriyor. dediğin linkten çektim ama olmadı. şu hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxrun27 -- 30 Ocak 2005, 3:59:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    BitComet ile 25K download...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emule çok uğraştırır. sana tavsiyem mp3 için ares kullan.
    film vs.için= bit comet (www.inndir.com)
    torent sitesi olarak dawww.torrentreactor.net
  • ares +emule herşeye yeter

emule ü kazaa nın çok gelişmiş bir versiyonu olarak düşünebilirsiniz...

ben ares ten bulamadıklarım için emule sıraya giriyorum bu kadar basit ..

emule deki arşiv başka hiç bir yerde yok
    dc++ çılar kızmasın orda da yok
    ha bekliyoruz orası doğrudur ama en azından her aradığımızı buluyoruz, harika birşey ...
  • Eşşek sudan Gelinceye kadar filim indirmem diye bir eşşek inadı tutturan iconuda adıda aynen eşşek olan bir yazılım...
  • Bu emulede ki sıra olayı nedir? Ben download yapmak istiyorum hep sürekli waiting diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

emule çok uğraştırır. sana tavsiyem mp3 için ares kullan.
    film vs.için= bit comet (www.inndir.com)
    torent sitesi olarak dawww.torrentreactor.net

Bu torrent sitesinden dl yapmak için hangi program gerekiyor?
  • torrent sitesinden torrent dosyasını indireceksin sadece.filmi torrent programı indirecek. ben bitcomet kullanıyorum.tavsiye ederim.hiç kullanmadım ama azureus a da ii diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beorn26 -- 30 Ocak 2005, 13:54:14 >
  • emule yi görünce dayanamadım tecrübelerimi paylaşmak istedim.. benim kafemdeki 3 makinede emule yüklü idi dvamlı proögram film vesaire indiriyodum.. tüm ayarlarını çok iyi yapmıştım.. fakat bir gün baktım makinelerden bir tanesi kapattıktan 5-10 sn içinde (tamamiyle güç kestikten sonra) tekrar restart ediyor.. acaba virüsmü dedim her türlü virüs programı kurulu.. spy sweeper spyware doctor ad-aware filan.. tarattım ama yine aynı sorun.. hemen aklıma emule geldi.. emule bağlantısını kestim ama yine aynı sorun.. emuleyi register dahil heryerden kaldırdım.. ama yine aynı sorun.. bende modem kablosunu çıkardım makinenin baktım düzeldi.. olay şu imiş bu emule programı birçok servera bağlanıyor.. siz bağlantısını kesseniz dahi karşı taraf sizin ipnize ping yaklaşık 1-1.5 saat boyunca ping atıyor.. bunu emuleyi sistemden tümüyle kaldırdıktan sonra tekrar kurarak yine denedim yine aynı problem.. :) ama tavsiye ederim çok sağlam bir downloader.. isteyen arkadaşlara install dosyasını gönderebilirim e-mailden ulaşırlarsa bana..

• bende emule kullanıyorum ama sıra beklemekten bıktım bazen az bir yer kalıyo bitmesine günler alıyooo, daha kolay bir yolu yok mu?

en azından geniş ftp arşivleri var mı
  • emule kurdum. dediğin gibi sıra bekliyor, az bir yer kalıyor başkasına geçiyor. merak ettiğim şu, emuledeki sırayı kaybetmemek için bilgisayar sürekli açık mı akalacak? ağ bağlantısı ve internet bağlantısı sürekli açık kalmalı değil mi? yoksa kestikten sonra da yüklemeye devam ediyor mu 1 1,5 saat?
  • bu bit comet ne oluyoo virüs yayar mı?
  • yaw arkadaşlar ne guzel cekiyordum dosyaları. şimdi hiç çekemiyom habire birileri benden alıyor. şimdi başkaları 12 mb benden çekiyo gözüküyo. ben bişey indiremiyorum ne iş?
  • iste bu gibi dez avantajlarindan dolayı millet overnet kullaniyor artik, saygilar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.