Şimdi Ara

Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
7
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    şuan bittboy v3.5 almaya değer mi? bir de aliexpress'den alışverişte sıkıntı oluyor mu acaba? pandemi vs gibi sipariş veren oldu mu?

    diğer cihazlar biraz pahalı ben bütçeme uygun şuan için bittboy düşünüyorum ama sizce değer mi, yada Q90 mı alsam aliexpress'de gezerken gördüm
    fiyatı da uygun

    Bittboy

    Bittboy

    Q90
    Q90

    Q90'nın fiyatı da uygun ama fake mi acaba?




  • Bittboy v3.5 El Retro Konsolu - İzlenimler mesajımda da belirttiğim gibi Bittboy giriş seviyesi bir ürün. Eğer meraklıysanız (enthusiast) bu cihazlara mutlaka daha iyisini alırsınız sonra. O yüzden daha iyisini alarak başlayın derim. Biraz da boyut olarak küçük bir cihaz.

    Ama bana yeter, çok da meraklısı değilim diyorsanız Bittboy yada PocketGo işinizi görür. Benim Bittboy iki sorunla geldi birini hallettim diğeri de pek de önemli değildi benim için... Zaten sonra daha iyilerine yöneldim :) Biraz ışık sızması var, kasasının materyali de ince olduğundan biraz sızma oluyor. Diğeri de Dpad sağ tuşuna diğer yönlerden daha kuvvetli basmam gerekiyordu çalışması için. İçini açtım biraz ayarlama ve yapıştırma ile hallettim. ve güzel bir hafıza kartı takılmalı tabi, Samsung yada Sandisk güzeldir. Bu şekilde aldığımdan beri güzel çalışıyor.

    Q90, PocketGo performansında bir cihaz ama fiyatı daha yüksek, biraz daha iyi görünümlü... Bir de LDKgame'i de görün derim. Dpad ve tuşları yumuşak ve güzel, oynaması keyifli...

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROJECT2501 -- 24 Haziran 2020; 22:33:16 >




  • O konuyu okudum biraz fikir edindim, aslında giriş seviyesi cihaz istemem pek ama fiyat olarak uygun, benim için ilk öncelik maalesef ki fiyat.

    Küçük olması kötü bir de eğer öyle sorunlarla gelme ihtimali varsa o daha da kötü, ama hem gameboy'a benzerliği hem de uygun fiyatlı olduğu için düşünüyorum.

    LDK'yı gördüm de o da küçük galiba ve sanki her an kırılacak gibi duruyor bilemedim.

    Aslında hepsinden birer tane almak isterim ama bütçe sıkıntılı, yoksa new pocketgo yada GPICase almak istiyorum ama fiyat çok uçuk geldi bana.
  • aslına bakarsanız en kırılganı Bittboy, lego tuğlası dediğim LDKgame yumuşak Dpad ve tuşları ile daha güzel bir oyun deneyimi sunuyor. kriterleriniz için o zaman Bittboy ve PocketGo var en makul... Kusurlar düzeltilmeyecek şeyler olmuyor çoğunlukla, kurlardan dolayı tabi buradaki fiyatları da yükseldi. Bittboy İzlenimler yazısını yazdığım zaman 1 USD 5.70TRY imiş baktım da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROJECT2501 -- 24 Haziran 2020; 22:57:59 >
  • Doğrudur ben uzaktan izlenimlerimi söyledim siz birebir denemişsiniz daha iyi bilirsiniz, şuan aliexğress de 8gb ve çantasıyla bittboy 223tl falan nakliye de 30tl galiba 260tl civarı bişey yapıyor, onun yerine mesela gpicase'e mi yönelsem bütçeyi az daha zorlayıp, uygun fiyatlı bulunabişir mi acaba.

    Ldkgame de olabilir bütçe ayırabildikçe almak isterim aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GpiCase üretim kalitesi RG350 ile beraber en iyi olanlar. GpiCase'i ayıran önemli unsur kendi tasarımları olan çoğu modelden farklı olarak DMG01 tasarımını temel alması ve onu ileriye götürmesi.

    Ancak isminde de dediği gibi GpiCase bir kasa! RaspberryPi Zero ve pilleri siz ayrıca satın alıp takacaksınız. Yazımda da görüldüğü gibi 2500mAh şarjlı pil kullanıyorum. RaspberryPi Zero stoklara girince çabuk tükeniyor, o konuda da elinizi çabuk tutmanız lazım. Ekranı nispeten biraz küçük kalıyor, Dpad de daha iyi olabilir.

    Fiyat olarak GpiCase'e kadar çıkacaksanız retrogame300.com'da RG350 77USD'ye bulunabiliyor. Onu tercih edin derim. GpiCase ekstra harcamalar yapmanız gereken bir ürün.

    Aldığım çeşitli cihazlardan sonra sahip olunması gereken iki el konsolu için RG350 ve GpiCase diyebilirim.

    retrogame300.com - RG350

    aliexpress - Retroflag store - GpiCase

    RetroFlag GpiCase - Gameboy Mirası Devam Ediyor - İnceleme / İzlenimler

    samm.com - RaspberryPi Zero W

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020) Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROJECT2501 -- 24 Haziran 2020; 23:49:10 >




  • Aslında o kadar yükselmek istemiyorum şuan için, aklımda bittboy vardı ama şimdi eğer çok da sağlam değilse yada dpad falan sertse veya tuşlar o zaman çok mantıklı değil.

    Birkaç ay önce de böyle o mu bu mu derken corona girmişti araya, çin yolları kapanmıştı hazır açılmışken bittboy siparişi vereyim, sonrasın da eğer yine çin yolları kapanmazsa GPI Case ve Pi Zero W sipariş veririm, RG350 de güzelmiş aslında direkt onunla başlamak isterdim ama baya uçuk geldi şuan için fiyatı.

    Şu adresten almayı düşünüyorum bittboy'u, ama mesela siz şuan alınabilirliğe kaç puan verirsiniz bittboy için 10 üzerinden, içinde ki emülatörler olsun boyutu olsun kalitesi olsun.
    Bittboy v3.5



    Bir de ekranı 2.4" videolarda pek anlaşılmıyor ama oynanış olarak alıştığımız büyük ekran telefon zevkini verir mi onu merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanss -- 25 Haziran 2020; 1:12:26 >




  • Retro Handheld Store dan alisveris yaptim ben de ordan alabilirsiniz. Simdi diger modellere de sahip oldugumdan Bittboy gerilere dustu biraz tabi. Evet, Dpad ve tuslar sert, klik sesi aliyorsunuz her zaman. Bir baslayin Bittboy dan bakalim. Yeni urunler yolda her zaman, ileride degerlendirirsiniz daha guzel bir model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için baya fikir edindim, dediğiniz gibi ilk olarak bittboy'dan başlayayım sonra diğerlerine geçerim.

    30 ağustos teslim tarihi gözüküyor umarım daha erken gelir.
  • SATILIK RETROID POCKET 64GB DUAL BOOT (ÇİFT İŞLETİM SİSTEMİ MODELİ)

    Ayrıntılar için ilana gidiniz:

    RETROID POCKET 64GB DUAL BOOT

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020) Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020) Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROJECT2501 -- 9 Ağustos 2020; 23:5:44 >




  • Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)

    Trendyolda şunu buldum da merak ettiğim bir şey var. Mesela super mario bros baştan sona tam oyun olarak mı var? Yani tüm bölümleri mevcut mu? Yoksa öyle bir iki bölümünü mü koymuşlar sadece?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OGA Black Edition, RG280M ve RK2020'den sonra yaz ve yaz sonu çıkacak modeller forumlarda ve Discord'da konuşulmaya başladı. Yeni modellerde de OGA klonları var. Güncellemeler için takip etmeyi unutmayın. Kesin olmayan bilgiler değişiklik gösterebilir.

    RG351P

    obscurehandhelds.com - RG351P

    Ağustos sonu beklenen cihaz bir OGA klonu olarak bekleniyor.

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)

    PowKiddy RGB10

    Youtube - Sonic Love - Powkiddy RK3326 - RGB10

    obscurehandhelds.com - PowKiddy - RGB10

    Yine bir OGA klonu olan RGB10, temmuz sonu bekleniyor.

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)

    Retroid Pocket (A20) (L1R1 tuşlu güncellenmiş sürüm)

    Cihazın hazır olduğu ve işletim sisteminin hazırlanmasının beklendiği, işlemcisinin RetroidPocket'dan daha az performanslı olduğu yönünde haberler çıktı.

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)

    Ve RetroidPocket'ın yeni yatay versiyonun tasarım görüntüsü Taki Udon tarafından yayınlandı

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROJECT2501 -- 21 Temmuz 2020; 19:3:58 >




  • RG350'nin beklenen güncellenmiş modeli RG350P satışa sunuldu.... Ekranı hariç RG350M'in plastik kasalı versiyonu diyebileceğimiz RG350P, $90'dan satışa sunuldu (1000 cihazlık toptan siparişlerde $51'a kadar düşüyor -- globalsources.com - RG350P).

    RG350P ile ilgili diğer ayrıntılar ve bağlantılar ana konuda.

    Youtube - DIYGameModz - RG350P Official Promotion Film

    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROJECT2501 -- 20 Temmuz 2020; 23:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam benim bir sorum olacakti.Elimde raspberry pi 3b var ve bunu el konsoluna cevirmek istiyorum.Yurtdisindan hazir konsol almaktansa elimdekini bos bir kasaya koyarak oyle kullanmak istiyorum.Acaba raspberry pi 3 icin hazir bos kasalar mevcut mudur?Elimde 3D yazici olsa kasayi kendim yapacagim fakat yok.
  • Merhabalar,

    Rpi3B ler guzel performans sunuyor emulatorlerde ancak onu el konsoluna cevirmek zorlu bir proje. Tabi Rpi3B yi icine koyacaginiz kasa (case) haricinde daha bir cok sey var almaniz gereken. Ekran, dpad, tuslar, pil ve yuksek ihtimalle bunlari Rpi3B ye baglamaniz icin adaptor...

    Boyle olunca maalesef maliyet oldukca yukseliyor. Ornegin, Experimental Pi - PiBoy DMG 90USD den basliyor. Rpi3B adaptoru ve pil de 30USD tutuyor ayrica kargo ve gumruk vergisi de ekleyeceksiniz tabi.

    Kalbinde Rpi3B olmayan ama benzer performans sunan bir el konsolu daha ucuza geliyor bu sekilde olunca.

    Bir de sizin de bahsettiginiz 3D kasalar var (kasayi sizin icin basabilecek bir yer bulursunuz) ama onlara da ekran, dpad, tuslar ve pil gerekecek tabi. Tam olarak Rpi3B el konsolu olusturabileceginiz projeler bulursunuz mutlaka ama onlar da ucuz olmayacaktir.

    Fikir edinmeniz acisindan bir 'kendin yap / DIY - Do It Yourself' Rpi el konsolunun nelerden olustuguna dair bir video

    https://www.youtube.com/watch?v=zwpwEvvSF-4&feature=youtu.be

    https://www.experimentalpi.com/PiBoy-DMG--Base-Kit_p_20.html


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PROJECT2501 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler.Dediğiniz gibi sadece kasa bile maliyeti artırıyor.En iyisi direk hazır olanlardan almak.RP3B'nin performansına yakın bir cihaz önerir misiniz?Araştırmaktan bıktım artık.Alayım da kurtulayım istiyorum.
  • Sevdiğiniz retro oyunlarinin platformlari onemli... Daha eski konsollarin oyunlari fazla guc gerektirmiyor, 50USD lik bir LDKgame yatay uygun olabilir NES, SNES, SMS, SMD, GBA oyunlari icin...

    Orta seviye derseniz PS oyunlarina kadar (Cogu PS oyununu iyi oynar) iyi performans sunan PlayGo (diger ismiyle The New Pocket Go) var 65USD civari...

    Ama N64, PSP vs oynamak istiyorsaniz ve Rpi3B kadar performansi olsun derseniz Odroid Go Advance Black Edition (kendin yap olarak satiliyor ve 60usd ama stokta bulmak cok zor) ve RK2020 var 85USD civari...

    Yeni cihazlar var, RetroidPocket2 yeni gönderilmeye baslandi sahiplerine. Ama o yeni sahiplerin RP2 hakkinda yazmasini, video cekmesini beklemek lazim, yeni cihaz sonucta. o da RK2020 ayarinda asagi yukari...

    Ve degerlendirmek isterseniz tabi 30usd civarina Bittboy ve PocketGo var... Ekonomik ama bazi seylerden feragat edilmis.

    Bahsettigim butun cihazlari 2020 ve 2019 el konsollari rehberlerimde bulabilirsiniz. Video incelemeleriyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROJECT2501 -- 11 Ağustos 2020; 17:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba elimde nakit ihtiyacından dolayı satılık gpd xd var. 16gb versiyondur herhangi bir sıkıntısı yoktur.


    https://forum.donanimhaber.com/gpd-xd-android-oyun-konsolu--146466255#146466255


    Emülatör Tabanlı El Konsolları Rehberi 2019 (11 Eylül 2020)
  • Arkadaşlar RG 350 ve RG 351p konsollarındaki farklar nelerdir?

    Özellikle RG 351p incelemelerinde(yabancı kaynaklı) PSP ve PS1 oyunlarını çalıştırıyor deniyordu. Bu oyunlar konsolla birlikte yüklü mü geliyor yoksa sonradan biz mi kuruyoruz? ( Bu işlerden hiç anlamadığım için soruyorum) özellikle resident evil ve silent hill hayranıyım. Eğer konsolda oynamaya hazır şekil geliyorsa 351p almayı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevruz84

    Arkadaşlar RG 350 ve RG 351p konsollarındaki farklar nelerdir?

    Özellikle RG 351p incelemelerinde(yabancı kaynaklı) PSP ve PS1 oyunlarını çalıştırıyor deniyordu. Bu oyunlar konsolla birlikte yüklü mü geliyor yoksa sonradan biz mi kuruyoruz? ( Bu işlerden hiç anlamadığım için soruyorum) özellikle resident evil ve silent hill hayranıyım. Eğer konsolda oynamaya hazır şekil geliyorsa 351p almayı düşünüyorum.

    Aylar olmuş ama ben cevaplayayım, yüklü geliyor. Rom'lar da kurulu olduğundan, eğer istersen başka oyunları da kendin romların içerisine atarak oynayabiliyorsun. Ancak psp oyunlarının bu konsollarda çok akıcı olmadığını söylemeliyim.

    350p, 251p ve retro pocket 2 sahibi biri olarak; eğer playstation oyunlarını oynamak da istiyorsan; kesinlikle retropocket2'yi öneririm. hiç tereddüt etmeden alabilirsin. ama tr'de bulmak çooook zor :) illa ali'den ya da kendi sitelerinden sipariş vermen gerekecek.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.