Şimdi Ara

EMS KARGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ems kargo yu ptt nin sitesinden takip edebiliyormuşuz ben baktım fakat aşağıdaki gibi bir sayfa gösterdi GÜMRÜKLÜ yazısı ne anlama geliyor tam olarak açıklayabilirseniz çok sevinirim. iyi forumlar

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 05/12/2011 07:50:56
    2. Gümrükte Tutuluyor - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 06/12/2011 16:28:05
    3. PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 14/12/2011 13:13:24
    4. Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 14/12/2011 13:18:38

• Vergi ödeyeceğin manasına geliyor. ne getirtiyordun? ne kadarlık bir üründü?
  • Krampon almıştım gg den 227 lira ya satıcının yurtdışından ürünü ne kadar aldığı hakkında bir fikrim yok . ürün ptt de diyor gümrükten çıkmış durumda sanırım ?
  • 227 liraya krampon mu????????????
    smokin filmindeki gibi smokin gibi özellikli sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen sana en yakın ptt şubesine geldi vergisini ödeyip alacaksın(%20 diye biliyorum).
  • böyle hızlı gönderileri seçerseniz genelde gümrüğe takılıyor diye biliyorum, sanırım bu da çinden gelmiyor? çinden olsa düşük yazıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

227 liraya krampon mu????????????
    smokin filmindeki gibi smokin gibi özellikli sanırım.

Kramponun Türkiye'de ki nike bayilerinde ki fiyatı 650 lira :S guangzhou dan geliyor çin'in bir memleketi :) Yurtiçi kargo ya bugün kargoyu verse cumartesi pazar ürün geliyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com - Aramex Kargo
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cumartesi gelir. tabii mesafe çok uzak değilse
  • İstanbuldan samsun a gönderim yapacak . Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
  • Gittigidiyor'da alacağınız ürünlere dikkat edin. Bazı satıcılar hep bunu yapıyor. Yurtdışından yollatıyor ürünü yabancı sitelerden uygun fiyatına kanıyorsunuz 15 gün bekliyorsunuz ürün kesin gümrüğe takılıyor veya replika oluyor. Sonra bul satıcıyı bulabilirsen. Ben sana yolladım gümrüğe git al diyor. Uygun fiyatlı olsa bile Türkiye'den gönderim yapan satıcılardan ürününüzü almaya dikkat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.