Şimdi Ara

EMRET KOMUTANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki Günümüzde şiddet vazgeçilmez unsur olmuşken herkes kavga, dövüşün deger kazandırdıgını düşünürken ortaya çıkan bir dizi emret komutanım.
    Komik, eglenceli ve sizi bilmem ama en azından zaman zaman beni asker anılarıma götüren bir dizi.
    Teşekkurler emegi geçen herkese

• fena deil bu dizi.. nadiren kardeşim izlerken göz ucuyla bakıyorum...

bunların bi bölümde kayıkla denize düşmesi sahnesi vardı .. ellerinde simitler...

o bölümünde koptum yaw
  • valla benim askerlik anılarıyla pek benzeşmiyor bu dizi
    .. bunlar komutanlarla ense tokat olmuş resmen yaw... askerde nerdeeeeee öyle komutanla içli dışlı olmak
    Sabah içtimasında yüzbaşının askerlere dan dun ... kafa göz girdiğine çok şahit olmuşumdur

( ben yazıcı olduğum için biraz daha samimiydim )
  • eee flim bu yaw

nerde öle matrak komedi askerlik... dişarı kaçmalar felam
  • wallaha yaz sezonu için çekilmişti baktı ki tuttu devam ettirdiler, ara sıra bakıyorum zaman geçirmek için güsel bi dizi...
  • çok komik bi dizi bence
  • ben sevmiyorum askerliği sanki bir oyunmuş gibi gösteriyo ve yüce TÜRK ORDUSUNU küçük düşürüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rybczynski

wallaha yaz sezonu için çekilmişti baktı ki tuttu devam ettirdiler, ara sıra bakıyorum zaman geçirmek için güsel bi dizi...

evet çok tutuldu ama dizide güzel komik
  • Rezil bir dizi.
  • bu dizi çok süper en çok saskınnnnnnnnnnnnnnnn diyeni seviyorum
  • kanunlarımızda gençleri askerlikten soğutmak yasak değil miydi yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

kanunlarımızda gençleri askerlikten soğutmak yasak değil miydi yav.

Askerliğin soytarılıkla eşdeğer olduğunu göstermek de suç olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

sanırım bu dizi askerliği şirin ve daha eğlenceli yanlarını vurgulayarak yasal haklarını kullanarak sürekli askerliği erteleyen (bir bakıma kaçan ) gençler üzerinde " vay be ortama bak şimdiye kadar ertelediğim hata hemen yarın başvurup askere gidiyorum..." etkisi yaratacağı mantığı gözetilerek yapılmış.

askerliğin parodisi filmi dizisi yapılır çok da güzel olur ama bu dizi itici geldi bana.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

sanırım bu dizi askerliği şirin ve daha eğlenceli yanlarını vurgulayarak yasal haklarını kullanarak sürekli askerliği erteleyen (bir bakıma kaçan ) gençler üzerinde " vay be ortama bak şimdiye kadar ertelediğim hata hemen yarın başvurup askere gidiyorum..." etkisi yaratacağı mantığı gözetilerek yapılmış.

askerliğin parodisi filmi dizisi yapılır çok da güzel olur ama bu dizi itici geldi bana.

Ne zaman görsem reklamlarını bir ''asker'' kadın kılığına girmiş şarkı söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 11 Şubat 2006 18:19:20 >

• şimdi ekşi sözlükte baktımda neler yazılmış acaba orada diye bir bölümde kadın askerlerle erkek askerleri aynı koğuşta yatırmışlar..

bu diziye kanıp askere bu tür beklentilerle gidenlerden ne küfür yemişlerdir ama...
  • quote:

şimdi ekşi sözlükte baktımda neler yazılmış acaba orada diye bir bölümde kadın askerlerle erkek askerleri aynı koğuşta yatırmışlar..

bu diziye kanıp askere bu tür beklentilerle gidenlerden ne küfür yemişlerdir ama...

Ben,bizim insanımızın bu kadar salak olduğunu zannetmiyorum.
  • bence de bu kadar saf yoktur. ama ratingler ortada aylardır kim izliyor senin deyiminle bu rezil diziyi hacı?

yine bizim insanımız...
  • quote:

bence de bu kadar saf yoktur. ama ratingler ortada aylardır kim izliyor senin deyiminle bu rezil diziyi hacı?

yine bizim insanımız...

Her izlenen şey kaliteli olsa o-hooo...
  • bence çok saçma bi dizi
    bu dizinin çok izlenmesi güzel olduğu anlamına gelmez

unutmayın son zamanların ödüllü tel filmi uzak ı 50.000 kişi izlemişti sinemada
    çok kötü bir film olduğu içinmiiiiiii
  • Bütün filmleri,dizileri gerçekle bağdaştırmanız çok yanlış..Hangi dizi tam anlamıyla gerçeği yansıtıyor söylermisiniz???
    Askeriyenin içinden biri olarak hiçte rahatsızlık duymuyorum ve beğenerek de izliyorum..Herşey gerçek dışı,belkide saçma ama ben o diziyi izlerken stres atıyorum...

Bu rezil diziyi kim izliyor,diyerek aşağılayıcı yorum yapmanız da hiç hoş değil.Siz beğenmiyorsunuz diye başkaları da beğenmeyecek diye birşey yok.Beğenmeyen izlemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertRose -- 15 Şubat 2006 1:43:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.