Şimdi Ara

emret komtanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar emret komtanımı nasıl buluyosunuz fikirlerinizi bekliyorum.ben cok begeniyorum

• bence güzel bir dizi..

karakterler felam cok komik..

arada izliyorum..

bunların denizde sanrdalla düşme sahneleri vardı ellerinde simitlerle.. orda varya cok gülmüştüm..

izlenesi dizi
  • bence de fena deil ama cok da ii deil bence can s1k1nt1s1ndan izlenicek bi dizi iste
  • Tabi gerçekle hiçbir alakası yok,askerler sanki sokakta geziyor gibiler ama sevimli bir dizi.Ben izliyorum ve stres atıyorum..
  • forever emret komutanımda.kaç haftadır yeni bölümü çıkmıyor kaldırıldımı?
    arıza ya bayılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_07

arkadaslar emret komtanımı nasıl buluyosunuz fikirlerinizi bekliyorum. ben cok begeniyorum

senin adına çok sevindim
  • evet orda dizinin zevkini arıza cıkartıyo onu izleynce cok egleniyorum tabi terlik oda ayrı bi komedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Çavuş Olmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GÜZEL ve BAŞARILI AMA BENCE ASKERİYEDE ÖYLE CIVIK OLAYLAR YAŞANMIYODUR....
  • Güzel bir dizi ama gerçekle uzaktan yakından alakası yok
  • ben de arada izliyorum gerçekten komik..

şaban a benzyen biri var o çok komiik yau..
  • bu sıralar show kendini Kurtlar Vadisine kaptırınca yeni bölüm verilmedi galiba bu hafta
  • İLK İZLEDİĞİMDE HİÇ SEVMEMİŞTİM ..ASKERLİĞİ LAYLAYLOM GİBİ ANLATMIŞLAR KENDİ YAPTIĞIM ASKERLİĞİ DÜŞÜNÜNCE ÇOK KOMİK OLUYOR....AMA SIKINTIDAN İZLENEBİLİR FEna değil....ANKARALI ŞİŞKOYU BEĞENİYORUM GÖKHANMIYDI NE ONBAŞI YAPTILARYAA :EHEUEEEHEUI
  • nedense arıza bana çok gıcık geliyo o gülüşü ıyyyy...
    gökhan iyi hakkaten konuşması özellikle çok komik komando olcakmış bide
    senyor mu ne var bide o da çok saçma ve gereksiz
    yine de güzel dizi boş vakit geçirmek için yapılmış sanki zaten öyleydide yazın çektiler başarılı olunca devam etti
  • Milliyetçilik duyguları daha fazla işlense çok güzel olacak.
  • SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA.....
  • Aynen katılıyorum. Çok fazla fantastik. Askerde onlar gibi davran da gör hanyayı Konya'yı.
    quote:

Orjinalden alıntı: setxxx

SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Aynen katılıyorum. Çok fazla fantastik. Askerde onlar gibi davran da gör hanyayı Konya'yı.
    quote:

Orjinalden alıntı: setxxx

SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA.....

e izlediğimiz çoğu dizi ya da film saçma zaten mantıkla izlenecek kaliteli diziler bir elin parmağını geçemez
  • eğlenceli ara sıra izliyorum, yaz için çekilmişti baktı ki tutuldu hala devam ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rybczynski -- 22 Ocak 2006 15:48:48 >
  • fena değil arasıra izlerim
  • ara sıra yakaladğım zaman bakıyorum arıza hamza çok komik oluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.