20. ve 27.snler arası zokora'nın eline bakın ve o anda birşey söylüyor biz bilmiyoruz orasını ama. ve emre'de bildiğiniz karşılığı veriyor kendisine. birşey varsa durumun karşılıklı olduğu belli.bence işin içinde tahrik olduğundan minimum sınır olan 4 maçı yiyecek emre.
bir şey dediği gün gibi ortada ama emre soğukkanlı olmalıydı gerçi orada hangi Türk soğukkanlı olabilir sorgulamak gerek.
Maçla ilgili yorum yapılsa daha dogru olmazmı?Niye hala o olaya takıldınız?
0:21. saniyeye dikkat, Zokora'nın sol eli malum yerini Emre'ye göstermekle ne yapıyor? Sonra adı Emre ırkçılık yapmış oluyor, Emre yine soğukkanlı davranmış.
Tahmin ettiğimiz şeyi yapmış olsaydı emre parçalardı orada zokorayı. Sadece pis zenci deyip dönüp gitmezdi bence. Ki öyle bişey olsaydı yani emre adamı parçalasaydı haketmiş derdim.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Çünkü günlerdir tüm Türkiye Emre'yi ve dolaylı yoldan fenerbahçeyi yerden yere vuruyor.
quote:
zokora nın tahrik etmesine rağmen sadece emre pfdk ya sevkedildiği için olmasın olayı sürdürmemiz ?
ya da iki oyuncu barışmasına rağmen 15 dk.sonra zokora nın olayı tekrar başlatması yüzünden olayı sürdürüyor olabiliriz
Tahmin ettiğimiz şeyi yapmış olsaydı emre parçalardı orada zokorayı. Sadece pis zenci deyip dönüp gitmezdi bence. Ki öyle bişey olsaydı yani emre adamı parçalasaydı haketmiş derdim.
+1 Zokora ana avrat küfür etdiyse emre maçtan sonra niye sarıldı zokoraya
Bu olayı irdelemekle Fb nin oynadıgı güzel oyuna gölge düşürüyorsunuz.
Valla ben ırkcılığa karşı bir insanım ama o maçtaki olayları ırkcılık olarak filan görmüyorum 2 oyuncu birbirini sinir etmek için damarına basmak için laflar söylemiş nasıl biz şişko biri ile kavga edersek onu kızdırmak için onun şişkoluğuna dem vurup ordan saldırırsak Emrede Zokora"ya zenciyi ondan diyor Zokora"da Emre"nin en fazla sinirlenceği şeyi söylüyor ve ana bacı sövüyor maç sonuda her 2 oyuncu birbirlerine haksızlık ettiğine kanat getirip özür dileyip sarılıp barışıyorlar sonrasıda malum.Ha bana göre Emre bizim takımımızda artık olmamalı ama bu olay yüzündende ırkci Emre olmuyor.Herkes hesabına geldiği gibi davranıyor ama bir zaman gelir benzer bir olay olur insanların yorumlarını ozamanda görürüz.
quote:
Bu olayı irdelemekle Fb nin oynadıgı güzel oyuna gölge düşürüyorsunuz.
Valla hocam onu geçen yıl sizin taraftar kontejyanından yararlanıp bu sene kendi takımlarını tutanlara anlatacaksın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme