Şimdi Ara

Emre turu geçersek oynama ihtimali varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dünkü bate maçı sonrası ntv de söylenen şu,
    atletico madrid elenirse ki ilk maçında evinde 0-2 yenildi
    Eğer Bateyi elersek Emre oynayabilirmiş
    uefa eski takımı elenen oyuncunun devam eden turlarda oynamasına izin veriyormuş

doğrumudur acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende öyle biliyorum
  • Eğer 3 kişilik yeni oyuncu listesine yazdırsaydık olurdu. Ama bizimkiler atleticonun eleneceğine ihtimal vermemişler ki yazmamışlar o yüzden olmaz.
  • M
    mkün değil. Eğğer ki At. Madrid grup aşamasında elnseydi, o zaman Emre'nin ismini 3 kişilik yeni listeye yazıbilirdiniz. Ama Uefa kulup kompetisyonları için son oyuncu kayıt tarihi bitti. Artık en erken gelecek sezona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Eğer 3 kişilik yeni oyuncu listesine yazdırsaydık olurdu. Ama bizimkiler atleticonun eleneceğine ihtimal vermemişler ki yazmamışlar o yüzden olmaz.

Hem uefada final hedefleyip hem de atleticodan once elenecegimizi dusunup listeye almamalari komik geldi bana Ziegler Webo Salih eklendi yani.Gerci Salihi almasa oynamayan adami listeye almis Salihe yazik diyecekti herkes kizmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atletico elenmeden nereye listeye ekliyorsun ? . Bu sezon geçti artık boşuna beklemeyin.
  • 0ynamasın zaten koskoca kulübü emre kurtaracak sonra başarı aykuta kalacak aman eksik olsun, yapabiliyosa elinde ki kadroyla yapsın çoğu avrupa takmında 3 4 kat daha iyi ve kaliteli oyuncular var ellinde oynatamıyorsan kafanı yastığa koyup bir düşüneceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emre nin bugünkü oyununu görünce
    inşallah uefa da da oynar diyorum

Müjdatcığım
    yanlış konuşuyorsun
    başarı halinde
    ismi geçen ne emre ne aykuttur
    FENERBAHÇEDİR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki yeni, güncel kadro verilcek emre neden yer almasın..
  • arkadaş anlamıyormusunuz hala güncel liste verilcek diyor ya.

listeler verildi artık liste falan verilmeyecek dakka başı listemi yollandığını sanıyorsunuz anlamıyorum ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.