Şimdi Ara

EMRE MOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emre ' WONDERFUL KİD' Mor. Gerçekten inanılmaz bir çocuk olma yolunda ilerliyor. Evet biz türk halkı her zaman ayağına hakim ve topla inanılmaz işler yapan futbolculara sempati duymuşuzdur. Emre'de bu isteğimizi karşılıyacak yeteneklere sahip bir futbolcu. İlk kez milli formaya Kosova maçında kavuşmuştu ve ilk maçta topla yaptığı hareketler gerçekten bütün herkezi şaşkına uğrattı. Evet biz halk olarak çabuk parıltan bir milletiz ama emre bunu hakediyor gibi gözüküyo şuana kadar.Dortmund'a transfer olmasıda onu büyültüp yukarlara çıkarmamız için bir neden.Dortmund bir oyuncu için gerçekten bir okul niteliğinde bi kulüp.Bu sene gerçekten geleceğe dönük çok güzel yatırımlar yaptılar,ousmane dembele,Raphaël Guerreiro gibi oyuncular gerçekten yüksek potansiyelli oyuncular ve emre de bunlarda biri olduğu için gerçekten dortmund'un geleceğinde rolleri olucak oyuncular ve gerçekten şuan mütiş bir hocaya sahipler.Thomas Tuchel şuana kadar dortmund macerasına başarılı bir şekilde devam ediyor. Oda Jurgen Klopp gibi taraftarın sevgilisi olma yolunda ilerliyor ve emre için büyük bir şans olabilir çünkü Thomas Tuchel ve Kulüp yapısı olarak gençlere çok önem veren bir ortamın içinde.Şuan emre kulübünde her zaman 18 de olan ve hocasının her zaman süre verdiği bir oyuncu. Son olarak TÜRKİYE-UKRANYA maçına gelicek olursak maç Emre açısında gerçekten muhteşem diyebiliriz. Henüz 19 yaşında ve gerçekten takımda liderliği alma konusunda çok istekli gözüküyor.Maçta ki slalomlarını bir yana bırakırsak topu hep istemesi ve oyundaki agresifliği liderlik özelliğini de öne çıkaracakmış gibi gözüküyor.Ülkemiz ve Milli Takımımız gerçekten ilerde bir SUPERSTAR kazanıcakmış gibi gözüküyor. YOLUN AÇIK OLSUN EMRE MOR EMRE MOR

• alibyc kullanıcısına yanıt
    Yeni Arda turan
    Şımarık çocuk
    Oyun görüşü zayıf
    Bencillik had safhada
    Sadece çalım atılarak çok iyi yerlere gelinemiyceğini tüm dünyaya gösterecek kendisi
    Müler Emrenin 10 da biri kadar bile çalım atamıyor mesela ama emrede onun onda biri kadar bile bi topçu olmuycak
  • üstad maşık hazretlerinin düşüncelerini okudunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç kardeşim sen konuşma Ronaldoya küçük takım golcüsü diyen adamla futbol mu konuşcam
  • Arda abisinin izinden gidiyor. Az daha medya şişirirse taraftar ,sırtını sıvazlarsa taraftara;kameraya oynamaya devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Yeni Arda turan
    Şımarık çocuk
    Oyun görüşü zayıf
    Bencillik had safhada
    Sadece çalım atılarak çok iyi yerlere gelinemiyceğini tüm dünyaya gösterecek kendisi
    Müler Emrenin 10 da biri kadar bile çalım atamıyor mesela ama emrede onun onda biri kadar bile bi topçu olmuycak

Dünyada Müller tipinde kaç oyuncu var diyecektim maşık olduğunu farkettim

• Arda gibi olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Cenk Tosun Gerekli miydi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müller,Raul Garsia,Shürle,Blajikowski, vb özelikle eskiden butarzlar daha çoktu.

Sen say bakalım Emer mor tarzı sadece çalım yeteneği olan kaç tane iyi futbolcu var
  • Arda geçen seneyi saymazsak iyi performans gösteren bir oyuncu. Karakterini felan bilmem, beni de ilgilendirmez. Ama Emre Arda seviyesinde bir futbolcu olursa milli takımda çok işimize yarar.

Not = Atleticodaki Arda'dan bahsediyorum. Gerçi şu an Barça'da da çok iyi oynuyor da neyse.
  • Çok bencil ve oyun görüşü 0. Bugün messi bile boşta gördüğü adama topu atıyorsa 19 yaşında çocuğun bu kadar bencillik yapmaya hakkı yok, olamaz. İlk başlarda çok sempati duyuyordum ama son milli maçta kendisinden soğuttu resmen. Dakika 90 frikik olmuş hakan.ç dururken gelip bu şımarık arkadaş vuruyor. Ya sen kimsin? Ordan kaç golün var? Milletçe insanların kıçını kaldırmada üstümüze yok.

• avrupalı volkan şen olur o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Müller,Raul Garsia,Shürle,Blajikowski, vb özelikle eskiden butarzlar daha çoktu.

Sen say bakalım Emer mor tarzı sadece çalım yeteneği olan kaç tane iyi futbolcu var

Müller dahil 4 kişi.Emre nin sadece çalım yeteneği iyi değilki son vuruşları harici pek bir eksigini göremiyorum.

• Bende çalım hariç iyi bir özeliliğing öremiyorum.

Kendisini geliştirmesi şart hemde çok zorunrlu bir şart

Evet mükemmel çalım atıyor Ama paslar ve şutlar çöp.Dortmund maçlarındada görebilirsiniz.Ben diyordum ki bizim milli takım kazma bu çocuğa uyumlu oynayamıyorlar ama öyle değilmiş dortmundada pas konusunda zayıf ve bu yüzdende dembele onun önünde.

Ve böyle gaza getirlimeye devam ederse korkarım gelişmeyecek.Volkan şenin iki üç tık üstü olarak kalacak
  • Maşık the troll kink

• quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Arda geçen seneyi saymazsak iyi performans gösteren bir oyuncu. Karakterini felan bilmem, beni de ilgilendirmez. Ama Emre Arda seviyesinde bir futbolcu olursa milli takımda çok işimize yarar.

Not = Atleticodaki Arda'dan bahsediyorum. Gerçi şu an Barça'da da çok iyi oynuyor da neyse.

Atletico'daki ardayla Barçadaki arda aynı kişi dikkatini çekerim. Farklı insanlr değil yani
  • 'Arda gibi olmasın' nedir yaa. Adam 1 sene haricinde türk futbolcusunun kariyer zirvesiyle ilerliyor.Bir futbolcuyu sadece saha dışındaki tavırlarıyla nasıl yargılaya biliyorsunuz? Saha içinin hiç önemi yok mu?
  • Çopun önde gideni iki sene sonra eyupbelediyespora gidince uplarım

• Dün kendisine faul yapıldığında topu alıp frikiği ben kullanacağım diye topu aldı eline. Kardeşim sen kimsin ya? Senin haddin ne? Babanın çiftliği mi bura? Senin takımında şuan dünyanın saygı duyduğu bir duran top oyuncusu var. Çalhanoğlu oradan filelere asardı topu. Ciddi manada şımarıklığın en üst seviyesine ulaşmaya başlamış. Dortmund'da da bu tür davranışlar sergiliyorsa eğer seneye kapıya koyarlar.
  • Oradan kaç golü var diye yazmışlar bir de öyleyse hiç yeni frikikçiler doğmasın hiç kullanmadan nasıl golü olsun belki adam antremanlarda çalışıyor oradan frikik olunca içine doğdu vurmak istedi medyanın onun bunun gazı diye eleştirenler aynı şekilde yeriyor. Milletin bir ortası yok anasını satayım
    Ek: Dün Emre olmasa takımda heyecanlancağımız ppzisyon bile olmayacaktı nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonafide -- 9 Ekim 2016; 0:51:11 >
  • Takım oyununu öğrenene kadar kesik yemesi gerekiyor. Oyuncu geliştirme yeri değil burası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.