Şimdi Ara

Emre Güral Beşiktaş'ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siyah-beyazlı yönetim Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'da forma giyen Emre Güral'ı kadrosuna kattı. 23 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon Bucaspor formasıyla 10 gol kaydetmişti.

• transfer haberi doğru ise, yerli teknik direktör ile anlaşıldı demek ki.
  • Yonetimin transfer politikasını hiç beğenmedim. Tamam borç harç var da sen ne diye böyle adamları alıyorsun oynatacak misin yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aybaba'nın adamları bunlar...

• o berat denilen çocuğa tamam; herkes iyi olduğunu söylüyor. hadi bunada tamam; sol ayaklı 1.88 boyunda ve bu sezon 10-12 gol atmış; sağlam bişeye benziyo ve yaşıda henüz 23. ama mehmet akgün nedir abi ya şaka gibi; inanmak gelmiyo içimden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20.sn'deki golün sahibi

42. sn

10.sn

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

o berat denilen çocuğa tamam; herkes iyi olduğunu söylüyor. hadi bunada tamam; sol ayaklı 1.88 boyunda ve bu sezon 10-12 gol atmış; sağlam bişeye benziyo ve yaşıda henüz 23. ama mehmet akgün nedir abi ya şaka gibi; inanmak gelmiyo içimden

Hocam muhtemelen kulübe oyuncusu olacak.
  • Yanında Berkay diye bir oyuncu daha geliyor. Borsaya bildirildi.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, Emre Güral ve Berkay Samancı'nın transferiyle ilgili olarak Bucaspor Kulübü ile görüşmelere başlamıştır.
  • Kaynak nedir ?
  • kaynaksız haber açma arkadaşım
  • quote:

o berat denilen çocuğa tamam; herkes iyi olduğunu söylüyor. hadi bunada tamam; sol ayaklı 1.88 boyunda ve bu sezon 10-12 gol atmış; sağlam bişeye benziyo ve yaşıda henüz 23. ama mehmet akgün nedir abi ya şaka gibi; inanmak gelmiyo içimden

Berat iyi falan değil açık söyleyeyim.Fakat Emre Güral iş yapar gerçi onun yerine aynı mevkide oynayan Yasin'i almak da vardı Beşiktaş açısından lakin Emre de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Kaynak nedir ?

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Bucaspor'dan Emre Güral ve Berkay Samancı transferiyle ilgili görüşmeler başladığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Kulübü'nde KAP'a yapılan açıklama şu şekildedir:

"Şirketimiz, Emre Güral ve Berkay Samancı'nın transferiyle ilgili olarak Bucaspor Kulübü ile görüşmelere başlamıştır"

Haber Kaynağı: HABER1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

quote:

Berat iyi falan değil açık söyleyeyim.Fakat Emre Güral iş yapar gerçi onun yerine aynı mevkide oynayan Yasin'i almak da vardı Beşiktaş açısından lakin Emre de iyidir.

ne desem yalan olur; izlemedim çünkü ama ekşisözlük'de ki yorumlar falan iyi olduğu yönündeydi ya olmayadabilir ama iyi çıkma ihtimali var gördüğünüz gibi 21-22 yaşında daha; hani kimse öyle aşırı tepki göstermiyor hatta tepki gösteren bile yok; buna tamam. ama o mehmet akgün nedir abi ya, inş vazgeçilir bişey yapılır oha yani

• quote:

quote:

quote:

ne desem yalan olur; izlemedim çünkü ama ekşisözlük'de ki yorumlar falan iyi olduğu yönündeydi ya olmayadabilir ama iyi çıkma ihtimali var gördüğünüz gibi 21-22 yaşında daha; hani kimse öyle aşırı tepki göstermiyor hatta tepki gösteren bile yok; buna tamam. ama o mehmet akgün nedir abi ya, inş vazgeçilir bişey yapılır oha yani

Çok haklısın,mehmet akgün genç desen 26 yaşında ki zaten gençlerbirliğinde bile ilk 11 oyuncusu olarak görülmemiş ayrıca son transferlerden emre güral neyse de berkay samancı nedir yahu yaşı 23 olmasına rağmen o da bucada 2.ligde sadece 16 maçta oynamış bu mudur yani yönetim genç yetenekli oyuncu bulma politikası,gidin tunay torun'u,gökhan töre'yi,sercan sararer'i,eren derdiyok'u falan getirin belirli bir kalitesi olan genç oyuncuları getirin,küçüleceğiz dediler ama ben bu kadarını beklemiyordum,anadolu takımları bile bu kladar kötü transferler yapmıyor.Anlaşılan samet aybaba ile anlaşıldı ve o istedi bu vasıfsız transferleri

• Kusura bakmayın ama Emre Güralın o videodaki attığı gollerin hiç birisini süper ligdeki kaleciler yemez.
  • quote:

quote:

quote:

Valla Berat Bank Asya için bile farklı-özellikle-parlayan bir oyuncu değildi, ekşide sallayan bol.Mehmet Akgün ve Berkay Samancı denilen arkadaşlardan biri Buca'nın diğeri Gençlerin rotasyon oyuncuları.Sizdeki Ali İhsan'ı da Emre'yle değişmem.Yani enteresan transferler.Erkut-Mami-Atınç-Kadir-Hasan-Erkan-Sezer gibi adamlarını oynat başka adam almaya ne gerek var Türkiye'den.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla Berat Bank Asya için bile farklı-özellikle-parlayan bir oyuncu değildi, ekşide sallayan bol.Mehmet Akgün ve Berkay Samancı denilen arkadaşlardan biri Buca'nın diğeri Gençlerin rotasyon oyuncuları.Sizdeki Ali İhsan'ı da Emre'yle değişmem.Yani enteresan transferler.Erkut-Mami-Atınç-Kadir-Hasan-Erkan-Sezer gibi adamlarını oynat başka adam almaya ne gerek var Türkiye'den.

çoğu beiktaş taraftarı bile tanımazken ali ihsan şahin'i bilmeniz hoşuma gitti anlam veremedim yönetime. hani kiralık oynayan ve alt yapıda artık a takım seviyesine gelmiş bir sürü genç varken neden böyle adamlar alırlar; bilmiyorum. hani hasan gibi bi yetenek varken ne gerek vardı berkay denilen herif'e; sezer, atınç, furkan şeker varken ne gerek vardı berat'a... burak kaplan, erkan kaş, erkut, ali ihsan varken ne gerek vardı emre'ye... anlamsız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.