Şimdi Ara

Emre Belözoğlu FB'de (NTVSPOR) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
6
Favori
23.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi transfer olur. Emre hakkındaki görüşlerim hep aynı oldu. Süper futbolcu ama yanlış davranışları oldu. Aykut Hoca'ya terbiyesizlik yaptı demiştim hala da öyle düşünürüm.
    Ama aralarında helalleştilerse bize bir şey demek düşmez.
    Eğer bonservissiz gelecekse daha da güzel olur. Bonservis olursa biraz aptallık gibi oluyor yarım sezon once bedavaya verdiğin oyuncuya para saymak. Ama şöyle düşünmek gerek Aykut Hoca-Alex olayında gördüğümüz gbi aralarında huzursuzluk olan iki kişinin bir arada bulunması kulübe zarar verir. Demek ki problemlerini çözmüşler ki Emre geri dönmüş diye bakmak gerek. Gönderilirken hoca haklı diyordum Alex konusundan daha da haklı diyordum. Ama hiçbir zaman Alex'le olduğu gibi bir soğukluk olmadı Emre'yle arasında. O yüzden bence hayırlı bir transfer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Arkadaşlar Emre takım için huzursuzluk yarattığı için Aykut Kocaman'ın isteğiyle takımdan yollanmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Peki Aziz Yıldırım daha 1 ay önce Aykut hocayı istifadan vazgeçirmek için o kadar uğraşmadı mı, sonuna kadar arkasındayız demedi mi?

Peki sen Aykut hocanın olaylı takımdan yolladığı adamı niye getirirsin takımına? Ya hocayı yolla ya da adamı getirme. Ben mi yanlış düşünüyorum, bir bilgilendirin.

Emre takım ici degil Aykut Kocaman'a huzursuzluk yaratmıştı fazla hırslı oldugu icin. Kaldi ki Aykut Kocaman huzursuzluk yaratılacak bir insan. Adamda ne forma hakkı kavramı var ne hırs var ne otorite var

Hee tamam yanlış hatırlamıyorum demek. Hocam ben Aykut hocaya iyi bir teknik direktör demedim zaten. Burada yanılgı içine düşen yönetim. Sen hocanın arkasında bu kadar duruyorsan, ters düştüğü birini takıma getirmeyeceksin. Bu hocayı daha da kötü etkiler. İzleyin görün, Emre gelirse aralarında yine sürtüşme olacak bence. Bu sürtüşmeden sonra ya Emre gidecek ya da Kocaman.

Aziz Yıldırım kankası Aykut'tan izin almadan transfer yapmaz ona ters düşmez. Barismislardir buyuk ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

quote:

Arkadaşlar Emre takım için huzursuzluk yarattığı için Aykut Kocaman'ın isteğiyle takımdan yollanmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Peki Aziz Yıldırım daha 1 ay önce Aykut hocayı istifadan vazgeçirmek için o kadar uğraşmadı mı, sonuna kadar arkasındayız demedi mi?

Peki sen Aykut hocanın olaylı takımdan yolladığı adamı niye getirirsin takımına? Ya hocayı yolla ya da adamı getirme. Ben mi yanlış düşünüyorum, bir bilgilendirin.

Takim ici huzursuzluk derken gecen sezon Bursaspor macinin devre arasina girerken Baroniyle atisti. Soyunma odasinda hoca onu sakinlestirirken o anlik sinirle hocaya da biseler yapti diye biliyorum. Super finaldeki Zokora muhabbetinden sonra hoca Emreyi takimda istemedi.

Aziz Yildirim da Emrenin ustune cok gelindigi icin yollanmasinin en iyi secenek oldugunu dusundu sanirim. Yoksa bu is yazin da tatliya baglanabilirdi.

Onun disinda sabah spor servisinde Aykut Yildiriminda soyledigi gibi Fenerbahce emrenin yerine Tino Costayi alicakti . Costayi alamayinca, Meireles de emre nin yarattigi etkiyi yaratmayinca boyle bir cozum yontemine gittiler demekki .

Barisma da cok siknnti oldugumuyorum. Emre ozur dilemistir Aykut Kocamandan. Zaten hocanin da onayi olmasa bu transfer gerceklesmezdi

Hocam objektif olalım.

Bence bu transferde Aykut Kocamanın zerre insiyatifi yoktur.

Aziz hükümran kendi kendine transfer yapmıştır.

Aykut Kocamanın gidişi kesinleşti seneye fakat Fenerli arkadaşlar bu hareketlere prim vermeye devam ederse Aziz paşa daha birkaç yıl Feneri bırakmaz.

• emrenin gelmesine cok sevindim

ama bu durum bir şeyi ortaya cıkardı bizim takım iyi planlanmıyor; yönetilmiyor. Madem adama ihityacın olacaktı neden gönderdinde bütün 1 yarı biz fenerbahcelileri kanser ettin dökülen bir orta saha izlettirdin. Aynı şey 10 numara transfer calışmalarımız içinde geçerli madem sistem değişmeyecekti neden gönderdin ligin en iyi oyuncularından birini şimdide efil efil 10 numara arıyoruz. Sanki deney yapıyorlar takımın üstünde sanki babalarının çifiği fenerbahce
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutherx

quote:

quote:

Takim ici huzursuzluk derken gecen sezon Bursaspor macinin devre arasina girerken Baroniyle atisti. Soyunma odasinda hoca onu sakinlestirirken o anlik sinirle hocaya da biseler yapti diye biliyorum. Super finaldeki Zokora muhabbetinden sonra hoca Emreyi takimda istemedi.

Aziz Yildirim da Emrenin ustune cok gelindigi icin yollanmasinin en iyi secenek oldugunu dusundu sanirim. Yoksa bu is yazin da tatliya baglanabilirdi.

Onun disinda sabah spor servisinde Aykut Yildiriminda soyledigi gibi Fenerbahce emrenin yerine Tino Costayi alicakti . Costayi alamayinca, Meireles de emre nin yarattigi etkiyi yaratmayinca boyle bir cozum yontemine gittiler demekki .

Barisma da cok siknnti oldugumuyorum. Emre ozur dilemistir Aykut Kocamandan. Zaten hocanin da onayi olmasa bu transfer gerceklesmezdi

Hocam objektif olalım.

Aykut Kocamanın gidişi kesinleşti seneye fakat Fenerli arkadaşlar bu hareketlere prim vermeye devam ederse Aziz paşa daha birkaç yıl Feneri bırakmaz.

Bilemezsin ki . Ben de objektif bakmak istiyorum olaya . Yani bunu bi dayatma, zorla alma gibi gostermek de yanlis olur .

Emre ekstra bir oyuncu. Aykut hocanin sevdigi bir oyun tarzi var. Hoca basarisiz olursa sezon sonu gidecegini bildigi icin bazi seyleri sineye cekmis olabilir ve fenerbahcenin basarisi icin tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulukurt

quote:

Orijinalden alıntı: nrwone

quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

Orijinalden alıntı: nrwone

topikde Fenerbahçeliden çok Galatasaraylı var
    teşekkürler aziz yıldırım

baskan gundemi felc etti

helal olsun başkana dün twitterda dikkat ettim başkanın annesine babasına sülalesine küfür edenler büyük başkan aziz yıldırım yazmışlar

içimizdeki galatasaraylılar bunlar

aman ne büyük başarı bununla övünen tek taraftar sizsinizdir emin olun hiç gülceğim yoktu ama normaldir fener taraftarı işte başka sevincek birşeyi olmayınca garipler napsın

gülün tabi gülmek çok güzel bir şey
    Allah çok çok güldürsün hatta ne iyi etmişim de yazmışım sizi güldürebildiysek ne mutlu bize şu üç günlük dünyada

• arkadaşlar yapmayın etmeyin hayretle okudum gerçekten birbirinize yazdıklarınızı kim bilir kaç kişinin mesajı falan silindi hakarete kaçan sözcükler kullandığı için alt tarafı futbol dostluk kardeşlik değilmi futbol samimi olarak söylüyorum Galatasarayın da Fenerbahçeninde kadroları CL de en kötü çeyrek final yapacak kadrolar biz Galatasaraylılar Emreyi sevmeyiz çirkef deriz siz Fenerbahçeliler Meloyu sevmezsiniz çirkef dersiniz bu böyle uzar gider birbirimize hep köstek oluyoruz destek depil Ali Ecenin bir sözü vardı 2-3 ay önce söylemişti aynen şuydu sanırım:Barcelonayla Real Madrid birbirleriyle çekişe çekişe dünyanın en büyükleri oldular bizim Galatasarayla Fenerbahçe çekişe çekişe birbirlerini yediler bunun gibi birşeydi sanırım yani demem o ki tamam birbirimizi fazla sevemeyebiliri ama yinede saygı duyalım birbirimizi tebrik etmeyi bilelim başarılarımızda birbirimizi ebrik edelim beraber sevinilim çok değil daha 10-12 sene önce böyleydik ne oldu bize ne gereği var kavganın gürültünüm son 1-2 ayda Türk futbolu transferleriyle adını dünyaya duyurdu Brezilyalılır Amerikalılar ligimizi yayınlamaya başladı bir ivme kazandık yani neden hep böyle olmasınki neden dünyanın 1-2 ülkesi yerine birçok ülkesi Glatasaray-Fenerbahçe maçını yayılamasın

• Emre - Webo - Belhanda bu 3 isim kap 'da bunlar gelirse 4-4-2 garanti dimi beyler artık çift forvet oynarız dimi :( artık izlediğimiz futboldan zevk alırız dimi, aykut hoca 4-4-2 ye kesin dönüş yapar dimi artık
  • Emreye bak sen.. Neymiş bu adam yahu? Bir gitti oh dedirtti bir geldi oh dedirtti. Özelden atın torbacınızın adını lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Emre - Webo - Belhanda bu 3 isim kap 'da bunlar gelirse 4-4-2 garanti dimi beyler artık çift forvet oynarız dimi :( artık izlediğimiz futboldan zevk alırız dimi, aykut hoca 4-4-2 ye kesin dönüş yapar dimi artık

HAHAHAHA.....DOSTUM BIR FENERBAHCELİ OLARAK BU YORUMUN DAKİ İNANC VE ISTEGINI ANLIYORUM AMA AYKUT DENEN BIR ADAM VARKEN HERSEY DEGISIR......
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Emre - Webo - Belhanda bu 3 isim kap 'da bunlar gelirse 4-4-2 garanti dimi beyler artık çift forvet oynarız dimi :( artık izlediğimiz futboldan zevk alırız dimi, aykut hoca 4-4-2 ye kesin dönüş yapar dimi artık

HAHAHAHA.....DOSTUM BIR FENERBAHCELİ OLARAK BU YORUMUN DAKİ İNANC VE ISTEGINI ANLIYORUM AMA AYKUT DENEN BIR ADAM VARKEN HERSEY DEGISIR......

yokmu aramızda colugu cocugu olmayan ipsiz sapsiz 60 yas ustu fanatık :D aykutu vursun o ıcerde yatsın bızde rahat edelim

Not : Şaka

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lutherx

quote:

quote:

Hocam objektif olalım.

Bilemezsin ki . Ben de objektif bakmak istiyorum olaya . Yani bunu bi dayatma, zorla alma gibi gostermek de yanlis olur .

Emre ekstra bir oyuncu. Aykut hocanin sevdigi bir oyun tarzi var. Hoca basarisiz olursa sezon sonu gidecegini bildigi icin bazi seyleri sineye cekmis olabilir ve fenerbahcenin basarisi icin tabiki.

Emre mevki ve futbol olarak fenerin yarasına biraz olsun ilaç olacaktır.
    Mantık olarak mevki transferi doğrudur.
    Ama ben fenerden emre değilde daha yetkin bir isim beklerdim geleceğe yönelik.
    Kimlere saçma sapan milyon euro verdiler gitsinler adam gibi bir futbolcu alsınlar.
    Şahsi fikrim tabiki bu benim.

Aziz yıldırım ile ilgili konuya da yorumunu almak isterim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Cem garipoğlu, sabri sarıoğlu.....

Yolda kendi kendime bunu söylüyordum

Bende dün transfer olmadan gün boyunca bunu söyledim gecesine Emre geldi. Var mı istek parça beyler

• bu güne bu gün alex ferguson bile ronaldoyu geri almak için çaba sarf ediyorsa emre geri gelmiş çokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

bu güne bu gün alex ferguson bile ronaldoyu geri almak için çaba sarf ediyorsa emre geri gelmiş çokmu

Dünya gezegeninde evet.. Ama hangi gezegende yaşıyorsanız demek ki orada acaip gelmiyor mu.. Alex Ferguson - Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu - Cristiano Ronaldo.. Şu isimleri yanyana yüksek sesle bir oku tekrardan belki aradaki farklardan birini anlarsın..
  • iyi bi tranfer bence.. bu takımda aykutla anlaşamadılar diye alex gibi bi oyuncu gönderildi, emreyle aykut sorun yaşayacak olsa hiç almazlardı. bence aralarında bi sıkıntı olmaz gelmeden çözmüşlerdir herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsnGzr

quote:

bu güne bu gün alex ferguson bile ronaldoyu geri almak için çaba sarf ediyorsa emre geri gelmiş çokmu

Dünya gezegeninde evet.. Ama hangi gezegende yaşıyorsanız demek ki orada acaip gelmiyor mu.. Alex Ferguson - Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu - Cristiano Ronaldo.. Şu isimleri yanyana yüksek sesle bir oku tekrardan belki aradaki farklardan birini anlarsın..

ne fark var kurt hoca denilen alex ferguson bile gönderilmesine göz yumduğu oyuncuyu geri almak istiyor demekki aykutunda gördüğü şey emresiz olmuyor. En buyuk fark şu manu ronaldosuz da dolu dizgin gidiyor ama fener oyyle değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HsnGzr

quote:

ne fark var kurt hoca denilen alex ferguson bile gönderilmesine göz yumduğu oyuncuyu geri almak istiyor demekki aykutunda gördüğü şey emresiz olmuyor. En buyuk fark şu manu ronaldosuz da dolu dizgin gidiyor ama fener oyyle değil

Şimdi birkaç fark sayabilirim sana hemen;

-Aykut kocaman hoca mıdır da Alex Ferguson'la aynı cümlede adı geçer?
    -Emre, Ronaldo kesinlikle değildir. Ronaldo yeri gelir tek başına maç alır, atar attırır bu yüzden 100M € ediyor zaten, ama Emre böyle kurtarıcı bir topçu değil. Ha faydası yok mu dersen vardır illaki, bu kadar sevindiğinize göre.
    -Ronaldolu Man.U. şampiyonlar ligi finali görüyordu Ronaldosuzu da pek bir dolu dizgin maşallahı var hani.

Bunlardan ayrı düştüğünüz en büyük yanıldı Emre'nin takıma kurtarıcı olacağı kısmı. On kişiden okudum nerdeyse işte şimdi şampiyon olduk diye. Cidden bu adamın 90 dakikayı çıkartabileceğine inanıyor musunuz?

• Simeone Emre'yi bırakmak istemiyormuş. :(
  • Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone: "Emre Belözoğlu, bugün Atletico Madrid'in oyuncusu."

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo: "Emre'nin transferiyle ilgili fikrim yok. Atletico Madrid Kulübü ile kimse görüşme yapmadı."

Doğruysa bizzat yöneticilerimiz tarafından timsaha getiriliyoruz... Gene doğruysa bu demektir ki Emreyle görüşülmüş Belhanda pazarlığınde seni koz kullanacağız denmiştir. 3 Temmuzu yaşattıkları taraftara birde bunu yaşatmaya cesaret edebiliyorlarsa akli melekelerinde sorun olduğu düşünmeye başlıyacagım zaten pskolojik olarak pek sağlıklı bulmuyordum sayın başkanımızı
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.