Şimdi Ara

Emre Belozoglu az once kaza yapip az yaraliyi birakip kacmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once Besiktas'ta kaza yapmis ve yaraliyi birakip kacmis, twitterda gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Emre Belözoğlu Kazası: Ayrıntılar ve Son Durum

Emre Belözoğlu kazası, 14 Şubat 2023 tarihinde İstanbul'da meydana geldi. Fenerbahçe eski futbolcusu ve teknik direktörü Emre Belözoğlu, aracının bir başka araçla çarpışması sonucu kaza yaptı.

Kazada Belözoğlu hafif yaralanırken, diğer araçtaki kişilerde herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi. Belözoğlu, olay yerinden ayrıldığı iddia edilse de daha sonra kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Emre Belözoğlu kazasıyla ilgili soruşturma başlattı. Kazaya ilişkin ayrıntıların soruşturma sonucunda kamuoyuyla paylaşılacağı bekleniyor.

Emre Belözoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu olması bekleniyor. Kazanın nedeni ve sorumluluğu konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşıldıkça sizlerle paylaşacağız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Az once Besiktas'ta kaza yapmis ve yaraliyi birakip kacmis, twitterda gordum

Oke bye sende kaç hadi
  • Ben dogrudur demiyorum, boyle bir haber gordum. Arayip bakabilirsiniz
  • quote:

ibrahimseten İBRAHİM SETEN
    Trafik kazası geçiren Emre Belözoğlu değil, Okan Buruk.. Çok şükür önemli bir durum yok..
  • Kalaşnikofu alıp, Amerikan üssünü de basmış mı?
  • Sana mi sorucam acacagim basligi
  • ulan bu emre de ne acemi şoför bi yaşlı kadına çarpar şimdi buna carpmış kim verdi lan bunun altına mercedesi

yalan haberdir umarım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • twitterdan gelen yeni bilgilere göre 30 aracın kullanılamaz hale geldiği, 50 kişinin öldüğü yönünde

olayı öğrenen oyun üreticileri GTA oyununda emreye başrol teklifinde bulunmuşlar.
  • Emre'nin atom bombası varmış.
  • Okan Buruk Kaza Yaptı

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk'un içinde bulunduğu otomobil, Beşiktaş'ta trafik kazası yaptı.

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk'un içinde bulunduğu otomobil, Beşiktaş'ta trafik kazası yaptı. Yaralanan Buruk ve eşi hastaneye kaldırıldı.

Çırağan Caddesi'ndeki Four Seasons Hotel önünde, saat 21.30 sıralarında A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk'un içinde bulunduğu 34 GF 9287 plakalı araç ile Melih Parlak yönetimindeki 34 TEA 68 plakalı taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Okan Buruk ve Eşi Nihan Buruk ambulansla Amerikan Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sırasında Four Seasons Hotel'de bulunan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Buruk'un kaza yaptığını öğrenince olay yerine geldi.

http://www.haberler.com/okan-buruk-kaza-yapti-1-3202773-haberi/

• Emre hızını alamayıp pentagonada girmiş.150 Yaralı 350 ölü var diyorlar.COD ve BF yetkilileri emreye teklif götürmüş
  • Okan kaza yapar Emre'ye bağlanır.

ABD, Iran'a girer, Emre yüzünden.

Emre, Aykut Kocaman'a su şişesi fırlatır Alex yaralanır.

Hepsi Emre yüzünden.
  • Yaraladığı kişiye yardım etmeden kaçan Emre akabinde polislerin barikatını görüp yakalanmanın korkusuyla pedalı köklemiş. Barikata ortadan girerek polis araçlarının arasından az hasarla geçmeyi başaran Emre, Interpol yardımıyla sağlanan helikopterlerle de yakalanamayınca ordu yönetime el koymuş ve kara harekatı başlatmış. Sonra Emre çok zengin olduğu ve bu ihtimalleri önceden düşünüp aracı hovercrafta dönüşebilen cinsinden aldığı için ve Çanakkale civarından su üstünde devam etmiş. Bunun üzerine Piri Reis'ten yardım isteyen devrik lider olumlu yanıt almış. Piri Reis'e izi kaybedilen Emre'yi arama çalışmalarında yunus Flipper ve Tenten'den tanıdığımız kaptan yardımcı olmuş. Uzun süren çalışmalardan sonra Avustralya yakınlarında olduğu düşünülen Lost adasında bulunan Emre kendisini yakalamaya çalışanlara "Kavga mı istiyorsunuz gelin lan!" diyerek çeşitli el kol ve bir kaç görevliye "Senin boğazını keserim" şeklinde hareketler yapmış. Sonunda Hulk'ın yardımı ile yakalanan Emre'ye polis barikatından o şekilde geçmesinin fizik kurallarına aykırı olduğunu ve nasıl başardığını sormuşlar. O da "NFS'den öğrendim tam ucuna gelecek şekilde vurunca rahatça geçiyorsun hem polis araçları da ters dönüyor." cevabını vermiş. Emre bunun dışında 9876987 maçta şikeden tek başına yargılanıyormuş.

• Kaza yapan Okan buruk. Oda arkadaşı olduğu icin kaza yaptıgı haberini alınca yanına gitmiş. Olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Okan Buruk Kaza Yaptı

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk'un içinde bulunduğu otomobil, Beşiktaş'ta trafik kazası yaptı.

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk'un içinde bulunduğu otomobil, Beşiktaş'ta trafik kazası yaptı. Yaralanan Buruk ve eşi hastaneye kaldırıldı.

Çırağan Caddesi'ndeki Four Seasons Hotel önünde, saat 21.30 sıralarında A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk'un içinde bulunduğu 34 GF 9287 plakalı araç ile Melih Parlak yönetimindeki 34 TEA 68 plakalı taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Okan Buruk ve Eşi Nihan Buruk ambulansla Amerikan Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sırasında Four Seasons Hotel'de bulunan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Buruk'un kaza yaptığını öğrenince olay yerine geldi.

http://www.haberler.com/okan-buruk-kaza-yapti-1-3202773-haberi/

+kilit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.