Şimdi Ara

-- Emre A -- TARAFINDAN DOLANDIRILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23569396/mpage_1/key_//tm.htm#23569396 ALDIGIM GÜN VE DETAYLAR ..

6 aylık rapid üyelik aldım KREDİ BORCU OLDUGUNU İDAA ETTİ emre arık denilen kişi yeni alıp açtırdıgını idaa etti aldım 1 hafta kadar kullandım sonra
    paypal ile ilgili bir yazı geldi Parası tahsil edilmedigi

This Account is blocked, as PayPal has not completed the payment. It is possible that you have filed a complaint with PayPal.
    SSL-encrypted page

ödemenin paypal yetkililerine yapılmadıgı yazısı geldi onlara mail attım onlarda sorun yaşamışlar.. ÖDEMEMİŞ

cevaplarının bir çoğu silindi yalan dolu kıbrıstayım olayı sürekli bir dk dostum yazısı ... sürekli yalanlar dolanlar ..

DUŞTAYIM
    Bİ DK DOSTUM
    KIBRISTAYIM

SÜREKLİ OYALAMA

BENİ ŞİLMİŞ --- emrearik_1905@hotmail.com ---

GÖNDERDİGİM HESAP GARANTİ BANKASI İSİM OLARAK BANKADAN TEKRAR ÖĞRENİP TEMASA GEÇMEYE ÇALIŞACAGIM KİMİN KARTI İSE

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racer007 -- 14 Haziran 2008; 23:13:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

REFERANSLAR -- Comiser -- Öztin -- Zioboroty-- Pixel-- Player -- Pisina -- Isırgan -- Mkoyuncu -- Alişeker -- Ahmet_tem -- Fatalist -- Meneme2002 -- Al pac -- Bestpowerteams -- Thebelair -- Mr.marvel -- Bahadır _bado -- Vgulgec x2 -- Barbarostugrul -- Gencfenerli_ertan -- Mericg -- Gallavi -- Murat99 -- Mus_efe -- Tvardar -- Esh -- Safakhan -- Plextor -- pEgaTR -- kadirbey123 -- burak9006 -- maverick_2006 -- spaydix --serkemal --neo_dracula -- Salenko = çok daha fazlası..

• geçmiş olsun hacım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23494317/mpage_1/key_//tm.htm#23494317

sana satmadan öncede ilan açmış

geçmiş olsun arkadaşım allah kimsenin başına vermesin parası değilde dolandırılma duygusu cok kötü bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TŞKRLER

YALNIZ ŞİFREYİ PAROLAYI ALIP TEST ETTİKTEN SONRA ÖDEME YAPILDI GENELDE BÖYLE ALIRIM ..

SORUN ŞUKİ ÖDEMEYİ TAMAMİ İLE ALMAYIP BANA ÜYELİK AÇAN PAYPAL SONRA ÖDEME SORUNU YAŞANDI GİBİ BİR SAÇMALIK YAPMASI PARASINI ALMADAN ÜYELİK SATMASI İLGİNÇ

İNŞ KİMSENİN BAŞINA GELMEZ BÖYLE OLAYLAR

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

REFERANSLAR -- Comiser -- Öztin -- Zioboroty-- Pixel-- Player -- Pisina -- Isırgan -- Mkoyuncu -- Alişeker -- Ahmet_tem -- Fatalist -- Meneme2002 -- Al pac -- Bestpowerteams -- Thebelair -- Mr.marvel -- Bahadır _bado -- Vgulgec x2 -- Barbarostugrul -- Gencfenerli_ertan -- Mericg -- Gallavi -- Murat99 -- Mus_efe -- Tvardar -- Esh -- Safakhan -- Plextor -- pEgaTR -- kadirbey123 -- burak9006 -- maverick_2006 -- spaydix --serkemal --neo_dracula -- Salenko = çok daha fazlası..
  • ilginç aslında bu gidip kart ile telefon alıp sonra kartta sorun çıkınca telefonu geri almaları gibi birşey
    telefonu satan ürünü gelip almaz o bankadan parasını alır
    banka ile kart sahibi kendi aralarında halleder

kart sahte filan çıkmış olabilir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.