Şimdi Ara

emptron 2500 işlemci 256*2 ram falan varlütfen yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar k8s-mx ankart s 256*2 raqm falan avarrr makinaa belli süre sonra mavi ekran çıkartıp reswret atıyo neden bios uptadce yaptım supply değiştim hdd değiştim ram deüğiştimm tek ankart kaldı anjklart yaparmı bölee bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sktem -- 12 Aralık 2005, 10:32:41 >

• arkadaşlar k8s-mx ankart s 256*2 raqm falan avarrr makinaa belli süre sonra mavi ekran çıkartıp reswret atıyo neden bios uptadce yaptım supply değiştim hdd değiştim ram deüğiştimm tek ankart kaldı anjklart yaparmı bölee bişey

birazcık saygı lütfen bize değilsede türkçeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 12 Aralık 2005, 10:34:12 >
  • Heyecanlanma arkadaşım önce sakin ol yoksa sorunu çözemeyiz.Mavi ekran hatasının bir çok nedeni vardır işlemci ısınması ram uyuşmazlığı birde bilgiisayarındaki programlar çakışma yapıyormu onu deneyebilirsin tüm driverleri kaldır başlangıçta çalışan programları iptal et bir de öyle dene.
  • dostum işletim sistemini yeniden kur format atııp.ayrıca pc de oc var mı?
  • ekran kartiyla ilgili olabilir bios ayarlarinida bak ama once foruma iiyice bak mavi ekran konusu enine boyuna incelendi zaten
  • kusura bakmayın sınava yetişecektim sabah hızlıca yazdım
    hata büyük bişeyle hdd de arkadaşlar format falan işe yaramadı oc li değilkende yapıyo
  • Büyük bir ihtimal hdd den olmaz ramleri değiştirmeyi dene bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR 5 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuç hdd miş beylerrrrrrrrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.