Son yıllarda hemen hemen herkeste benzer boxer tipini görmekteyim. Merak edip, Armani mağazasını ziyaret ettim ve aşağıdaki iç giyim ürünlerinin benzerlerinin fiyatlarını inceledim. Sizce bu boxer fiyatı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
Son yıllarda hemen hemen herkeste benzer boxer tipini görmekteyim.
Benzer açısında, Abercrombie, DG, Calvin K... gibi, herhalde çok pahalı diyerek girdiğimde mağazada, ilginç bir fiyat birimi ile rast geldim. Sonra Calvin K. mağazını ziyaret ettim, o da yakın fiyatlarda, yani demek istediğim herkesin giydiği tüm boxerler bence sahte.
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
quote:
eskiden şu forumda güzel güzel kızların resmini koyarlardı. şimdi çıplak çıplak erkeklerin resimlerini koyuyorlar. forumun beğenileri değişti
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
quote:
O gördüğün boxer tipinin %99u çakmadır.bu iç çamaşırlar fiyat bakımından pahalı bayan çamaşırları ile yarışır..
konu amacından tam sapma safhasına geldiğinde, rccp kardeş kurtardı. Evet aynı dediğin gibi geldi, çünkü armani için 85 TL'den fiyatlarının başladığı, ki bu bütçeye insanlar pantalon hatta iki adet gömlek üç adet tişört alabiliyorlar. Ck indirim varmış 67 lira.:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme