Şimdi Ara

Empire: Total War Mini Rehber [SS'li] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
37.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerine sağlık yararlanılır bu yazıdan

Orjinalden alıntı: NoDRaC

savaşlar ile ilgili bir rehber yokmu hangi birim nerelerde avantajlıdır? Karşı birimi yenmek için şu şekilde davranılır deniz savaşlarında gemileri şöle kıskaca alırsınız şöle batırırsınız gibi bir rehber araıyorum

Gemilere V şeklinde saldır
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • Lordi çok sağol aklımda böyle bir şey vardı, sadece rehber niteliğinde olcak yazılan cevaplardan sonra ilk mesaj değiştirilecek hepsini yapmışsın teşekkürler(ana konu 60 sayfa oldu 1 haftada oku okuyabilirsen
  • p4 3.0 ghz işlemci
    9200 pro ekran kartı
    512 ram

kaldırmaz heralde degılmı

Orjinalden alıntı: Gamorrah

p4 3.0 ghz işlemci
    9200 pro ekran kartı
    512 ram

kaldırmaz heralde degılmı

sanmam
    Benim de bir sorum olacak. Daha yeni başladım ve ilk defa Total War oyunu oynuyorum. Şimdi bi tarla yaptım. Daha sonra orda saat gibi bişey çıktı ve üstünde 2 yazıyo. Anlamı ne? Geliştirmek için geçmesi gereken yıl mı?... Aradan 2 yıl geçirdim yine aynı ibare... Biri açıklasın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan* -- 28 Mart 2009; 18:10:17 >

Orjinalden alıntı: Burhan*

Güzel olmuş. Teşekkürler...
    Benim de bir sorum olacak. Daha yeni başladım ve ilk defa Total War oyunu oynuyorum. Şimdi bi tarla yaptım. Daha sonra orda saat gibi bişey çıktı ve üstünde 2 yazıyo. Anlamı ne? Geliştirmek için geçmesi gereken yıl mı?... Aradan 2 yıl geçirdim yine aynı ibare... Biri açıklasın lütfen...

gereken turn süresi o..yok olması için tıklaman ve 2 turn'ün geçmesi lazım..bitince yeniden çıkar ama bu sefer süre uzar 4-5 olur mesela

• quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: Burhan*

Güzel olmuş. Teşekkürler...

gereken turn süresi o..yok olması için tıklaman ve 2 turn'ün geçmesi lazım..bitince yeniden çıkar ama bu sefer süre uzar 4-5 olur mesela

Tamam ya çözdüm olayı. Araştırma yapmak gerekiyomuş nereden araştırma yapılacağını bilmiyodum ama şimdi buldum hallettim. Yalnız oyun çok mükemmel bişey ya.

• up
  • Şimdi okumadım ama benim gibi strateji oyunları hakkında hiç bir bilgisi olmayan kişilere yararlı olduguna eminim,bu oyunda bugün dikkatimi baya cekti;oyuna baslarsam ilk okuyacagım döküman olduguna eminim.Teşekkürler. Böyle bilgilendirici konuların cogalması dilegiyle.

Orjinalden alıntı: 1person

yaa kardesler bu oyunun tr yaması var mı ?? simdiden tsklr...

yok ama forumdan bikac kisi yapmaya calisiyor
  • teknoloji araştırmalarini parayla satın alın, uzun süren araştırmalari modern ünversitede araştırın, centilmenlere duello yaptırın böylece rakip devletlerin araştırmalarini yavaşlatmış olursunuz. yeteri kadar askeri liman yapın bol bol ticari liman ve balıkçı liman kurun
    savaşta top kullanımı bariz avantaj arkadaşlar en iyi topları üretmeye bakın. doğu hindistan ve fildişi sahillerini ele gecirin(ticari filolarla)
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • makinam bayağı zayıf(1.8 ghz cpu,1 gb ram,256mb videocard)
    bu oyunu kasmadan çalıştırır mı?

Orijinalden alıntı: airsilver960

makinam bayağı zayıf(1.8 ghz cpu,1 gb ram,256mb videocard)

minimum ayarda denemen lazım arka planda Fraps aç fps değerine göre grafik ayarlarında değişiklik yaparsın.
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • bu seriyi oynamayı çok istiyorum ama beceremiyorum bir türlü. adam bunu yapamam onu yapamam uzaya mı gideyim deyince iyice sinirlerimi bozdu bende bıraktım öylece.

Orijinalden alıntı: YasiKa

quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

makinam bayağı zayıf(1.8 ghz cpu,1 gb ram,256mb videocard)

minimum ayarda denemen lazım arka planda Fraps aç fps değerine göre grafik ayarlarında değişiklik yaparsın.

saolasın,denerim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.