Şimdi Ara

Empire: Total War Mini Rehber [SS'li] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
37.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: slayer983

bu seriyi oynamayı çok istiyorum ama beceremiyorum bir türlü. adam bunu yapamam onu yapamam uzaya mı gideyim deyince iyice sinirlerimi bozdu bende bıraktım öylece.

oyundaki karakterlerden mi bahsediyon?
    imamlarini bölgelerin dinini değiştirmek icin oraya göndermen yeterli. sen başla kafana takılnları burada sorarsın. Empire Total War ile başla sonra Medieval II yi de denmeni tavsiye ederim.
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • Ben prusyayim.Peki neden ? Ne kaynak var ne ekonomi nede gemi ? Güçlü bir ordu dışında birseyimiz yok. Bu ordu ile Nazi almanyasi gibi oyunda 4 yılda(oyun yılı yayilabilirsiniz. Ekonomi düzelir.
    Yani prusya candır can

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Necro için özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2741 -- 24 Ekim 2025; 22:34:27 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.