Şimdi Ara

Empire Total War mı Medieval Total War mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi iki oyunda çok sevilmekte fakat hangisinin iyi olduğuna karar veremedim. Empire Total War sonradan çıkmış bir oyun yani biraz daha gelişmiş olabilir Medieval Total War 2 ise stratejik bakımdan iyi olduğunu iddia edenler var.Sizce hangisi ?

Edit:Bu arada yanlışlıkla başlığa Medieval Total War yazmışım onu siz Medieval Total War 2 olarak kabul edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhoilin -- 26 Mayıs 2014; 20:24:33 >

• Hiç cevap yok mu
  • Ben hem 3 kıtada olduğu için hem de bana göre daha zevkli olduğu için Empire'ı daha çok seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empire total war kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence medieval
  • Empire daha gelişmiş ama onda bir çeşit eyalet sistemi kullanmışlardı. İlk oynadığımda sevmemiştim. Sonradan değişti mi bilmiyorum. Şöyle ki bütün anadolu merkezinde ankara olan tek eyalet halindeydi. diğer şehirler (kayseri bursa diyarbakır izmir vs.) sembolik olarak küçük kasaba gibi yapılmış ve oralarda sadece bir kaç şey yapılabiliyordu. En önemlisi de hiç bir yere dokunmadan ankara olan merkez ele geçirildiğinde bütün anadolu gitmiş oluyordu.

bu sistemin güzel tarafları da var elbette ama harita çok az sayıda eyaletten oluşmuş oluyordu bu şekilde.

Bana sorarsan her iki oyun da farklı tat verecektir. Birinden başla ama diğerini de dene ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanus -- 27 Mayıs 2014; 14:43:41 >
  • Her ikisini oynaman lazım güzel oyunlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Empire Total War Sorun ( Acil )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Ben en iyisi ikisini de oynayıp kendim karar veriyim ilk Empire ile başlayım.
  • Her ikisi de güzel. Ciddi fark olduğunu sanmıyorum.
  • Her iki oyun da güzeldir. İkisini de denemek lazım. Biraz da tercih ettiğin dönem ile ilgili. 18.yy savaşlarını seviyorsan empire tw, ortaçağ savaşları ilgini çekiyorsa medieval tw. daha çok ilgini çekebilir. İkisi de gelişmiş oyunlardır grafik açıdan serinin önceki oyunlarına fark atarlar. Ancak Empire TW ilk çıktığında çok sorunluydu. Yamalardan sonra biraz düzeldi. Bu sorunlar beni zaman içinde oyundan biraz soğuttu. Medieval 2 bu açıdan daha stabildi. Şahsi düşünceme göre total war serisinde kılıç ok dönemi daha bir yakışıyor gibi geliyor. Strateji haritası empire'de biraz daha geliştirilmişti. Oyun mantığı olarak ise hep aynı sistemde oyunlardır.
  • LokmanHekim kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde düşünüyorum tüfek işin içine girdimi oyundan soğuyorum ben.
  • Empire Diplomasi bakımından çok iyi her devlete ayrı ayrı elçi yollamana gerek yok ve tabii ki deniz savaşları harika
    Medieval ise Silahlar askerler kaleler falan bence efsane serinin efsane oyunudur .
  • empire bence
  • tw'da sonra çıkanlar güzel oluyor bence. mtw3 çıkarsa efsane olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.