Şimdi Ara

Empire Total War mı, Company Of Heroes mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum, ikisi de farklı konular içeren birbirincen baya farklı oyunlar. Fakat hangisinden daha çok zevk alabilirim? Empire Total War'ı oynamak zor mu? Hangisi daha eğlenceli? Empire Total War tabiki daha önde ama İngilizcem yok ve oyun karışık. Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Can -- 6 Temmuz 2009; 18:01:00 >

• empire total war tabiki
  • Ben de öyle düşündüm ama sanki biraz karışıkmış gibi geldi. Zaten İngilizcem yok, daha önceki serilerini de oynamadım. Company Of Heroes'da çokövüldü. Ondan sordum.
  • etw tabiki nasıl bir soru ne karıığı ya total warın yaptığı oyun karışıkmı olur
  • Empire Total War hiç karışık değil ama sen bilgisayar yetmez diye medieval total war oynarsan aynı şeyi diyemeyeceğim.Ama 1-2 günde çözülebilicek oyunlar hepside karışıklığı takma o yüzden.
  • kıyaslama çok yanlş olmuş arkadaşım biri rts öteki tbs ayrıca empire iyi hoş oyun lakin bu yapay zekayla kıyasa gelmez
  • Her ikisi de güzel olmasına rağmen,COH diyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikiside strateji ama hiç bir birleriyle alakaları yok konu olarak ikiside oynanması gereken oyunlardan birisi.. COH'un son serisini pek begenmesemde empire total war liste başı diyorum..
  • İkisi, söylendiği gibi, çok farklı oyunlar. Kişiler kendi zevklerine göre yorum yapabilir sadece. Tür farkı açıkken "tarafsız" bir cevap biraz zor.

İngilizcen gerçekten sıfırsa, ETW'den yeterince zevk alamayabilirsin. Tabii oynayabilirsin, ama şöyle orta seviye bir İngilizceyle gerçekten hoş olabilir.
    Tabii öte yandan, oyunlar sayesinde de İngilizcemiz gelişiyor. Karışık bir konu :)

Yanii tabii, her oyunda olduğu gibi CoH'da da zevk almak için (single player'de konu-konuşmalar, birimlerin oyun içinde söyledikleri vs.) İngilizce iyi olacaktır; ama kötü İngilizcenin vereceği can sıkıntısı ETW'de çok daha fazla. Bu açık.

Bence CoH'la başla hoca sen, ama ETW'yi kesin oyna eninde sonunda. Önceki Total War'ları da oyna, oynamadıysan.

Shogun: Total War
    Shogun: Total War: Mongol Invasion (Warlord Edition ise, ana oyunu ve eklentiyi bir arada sunar.)
    Medieval: Total War
    Medieval: Total War: Viking Invasion (Medieval: Total War Battle Collection ise, ana oyunu ve eklentiyi bir arada sunar.)
    Rome: Total War
    Rome: Total War: Barbarian Invasion
    Rome: Total War: Alexander
    Medieval 2: Total War
    Medieval 2: Total War: Kingdoms
    Empire: Total War

Resmî eklentileriyle beraber yazdım seriyi. Tabii birçok şahane mod var, unutma onları da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Temmuz 2009; 9:50:46 >

• ETW gördüğüm en rezil Total War,kesinlikle Company Of Heroes oyna.
  • ETW Açık ara
  • Empire Total WaR
  • İlla ki Total War diyorsanız Rome nın Surrectum Modunu oynayın.Oynadığım en güzel Total War modu.(ETW'ye Grafik hariç her konuda 5 basar.)
  • Empire total war karşısında company of heroesun lafı bile edilemez empire total war 1milyon kat daha iyi bir oyundur
  • Evet, farklı tür oyunlar olduğunu belirtmiştim ben de zaten. Fakat ben herkesin kişisel görüşünü ve ingilizce konusundaki düşüncelerinizi almak istedim. Teşekkürler. İngilizcem yok derkeni ben 8. sınıfı bitrdim. İngilizcem seviyeme göre biraz daha iyidir ve oyunlarda şimdiye kadar nadiren ingilizce sıkıntısı çektim. Ama ETW'yi biraz inceleyince çok karışık geldi. Sizce seviyem yeterli midir bu oyun için?
  • Aslında daha önce bir,r total war oyunu oynadıysan,sıkıntı çekmezsin oynayış genel olarak klasik totalwar a benziyor.Ama Company of Heroes i tavsiye ederim.
  • Oynmadım malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

empire total war tabiki

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmetk95

ETW gördüğüm en rezil Total War,kesinlikle Company Of Heroes oyna.

neresi rezilmiş onu bi anlatsana bana? oyunu hatalar bakımından yarım yamalak çıkardılar ama patchlerle düzeltmeye çalışılıyo. bunun dışında ne rezilliğini gördün oyunun
    edit:bu arada etwde takılanlar imzamdaki linkten sorunlarını biraz çözebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2741 -- 7 Temmuz 2009; 16:53:15 >
  • E:TW sakın paranı kaptırma. Bir de sitelerinde orjinal alın diyorlar. Kopyası orjinalden daha az hata veren bir oyun. her hafta bir pacht yayınlanıyor ama hala yapy zeka berbat. Hiç bir atmosfer yok. 11. tura kadar zor geldim sonra bıraktım oyunu. Bir işe yarayan yanı deniz savaşları onlarl-da da buglar mevcut. Yani E:TW alma illa TW diyorsan Rome bu konuda 1 numarıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.