Şimdi Ara

empati sıkıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitabın daha %20 sindeyim ama çok sıkıcı gidior devam edeyimmi
    not=olasılıksızı çok begenmiştim

• Empati, Olasılıksız'dan çok daha güzel bir kitap aslında. Okumaya devam et bence. Ben bundan bir 4-5 sene önce okumuştum sanırım çok beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4321barış1234

kitabın daha %20 sindeyim ama çok sıkıcı gidior devam edeyimmi

Olasılıksızı sevdiniz mi ?
  • Çok sıkıcı ise ve devamı gelmiyorsa okurken, bırak. Okumazsan kaybedeceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum ama tabii çok sıkıcıysa bunu yap yoksa başlamışsın bir kitaba bitirmeye çalış. Veya internetten vs. özetini de okuyabilirsin bulabilirsen sen bilirsin tabii.
  • aşırı sıkıcı degil ama sınırım ortalarına dogru açılıyormus kitap
  • DegmesinYagliBoya kullanıcısına yanıt
    ewt
  • quote:

ewt

Genelde onu seven bunu seviyor devam edin.
  • quote:

aşırı sıkıcı degil ama sınırım ortalarına dogru açılıyormus kitap

Zaten çoğu kitap başlarda sıkıcı olur sonra açılır. Devam edin okumaya.
  • quote:

kitabın daha %20 sindeyim ama çok sıkıcı gidior devam edeyimmi

Olasılıksız'ı ben çok sevmiştim ama empati Kaç kere başladım sonunu getiremiyorum
  • quote:

aşırı sıkıcı degil ama sınırım ortalarına dogru açılıyormus kitap

Ben katılmıyorum kitabın başı sende merak uyandırmıyorsa sevmeyebilirsin. Olasılıksız'ı sevdin diye bunu da sevecen diye bir şey yok yani.
  • Şimdi sevmeye başladım 2. Bölüme geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empatiyi de olasiliksizi da sevemedim. yarim biraktigim nadir kitaplardan ikisi de.

• Forumda çoğu kişi sevmez iki kitabı da özellikle empatiyi. Sanırım bunun sebebi fazlaca kalın olması. Bence sabrederek okumaya devam edin. Elbet bir yerden sonra açılır ve ne zaman bittiğini anlamazsin.

• Yavaş yavaş iyiye gidiyor

• Popüler kitapları kolay kolay almasam da ikisi de severek okuduğum kitaplar oldu; devam derim.
  • Millet ne buluyor bu kitaplarda diye merak ettim okudum ikisini de keşke okumasaydım vakit kaybıydı bu tip kitapların edebiyatla alakası yok seyirciye oynuyor surekli filmi izlenebilir bu kitapların. (Bkz. Chuck Palahnuik Fight Club tuttuktan sonra surekli senaryo gibi kitap yazması ama onun eleştriel bakışı var her ne kadar eleştirdiği şeylerden en çok yararlanan olsada İmamın dediğini yap yaptığını yapma demi. Konu nerden buraya geldi ya artık bu parantezin kapanması lazım ) ohh be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Kerouac kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi Palahniuk'un kitaplarında sağlam bir modern toplum eleştirisi var. G. peygamberi ve dövüş kulübü okuduktan sonra yazara bakıyım dedim tam bir hayal kırıklığı oldu. Twitterda fight clublı bardak, tişört tarzı şeyler satma peşinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Dediğin gibi Palahniuk'un kitaplarında sağlam bir modern toplum eleştirisi var. G. peygamberi ve dövüş kulübü okuduktan sonra yazara bakıyım dedim tam bir hayal kırıklığı oldu. Twitterda fight clublı bardak, tişört tarzı şeyler satma peşinde.

Aynen. Tam bir hayal kırıklığı fakat okumuşken tekinsizi de oku :) İyi yazıyor hayvan hakkını yememek lazım. Kirli edebiyatı hoşuma gidiyor açık net sansursuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

Forumda çoğu kişi sevmez iki kitabı da özellikle empatiyi. Sanırım bunun sebebi fazlaca kalın olması. Bence sabrederek okumaya devam edin. Elbet bir yerden sonra açılır ve ne zaman bittiğini anlamazsin.

Sayfa sayısı ile beğeni arasında bir bağ yoktur kaldı ki 640 sayfa abartılacak bir sayı değil.

• Bu forumdaki kitleden bahsetmiş heralde arkadaş haklı mı haksız mı bilmiyorum ama haklı olabilir :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.