Şimdi Ara

eMMC harddiskli laptop hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda ve nette aradım ama net bilgi bulamadım. Sorumu sanırım tahmin etmişinizdir. Oğluma ucuz yollu bir dizüstü bilgisayar alayım dedim. 32 gb emmc li bir tane buldum.
    32 gb'ın bize net kalanı 10-15 gb arası imiş sanırım. Bu bana çok az. Birçok yerde sd kartla artırılabilir falan demiş ama net cevap bulamadım. Mesela 64 gblık class 10 sd card (veya neyse artık) alsam bu ne kadar işime yarar? d sürücüsü yapabilir miyim mesela? Veya daha iyisi, sd kartı c sürücüsü yapıp windowsu buna kurabilirmiyim? Okuma hızı ve kullanım ömrü dahili hdd kadar olurmu?
    Bilen varsa, cevap verirse sevinirim.
    İlave: yukarıda anlattığım bilgisayara az önce 300 lira zam geldi vatanda. Yinede yazan olursa öğrenirim.
    Birde şu tarz bilgisayarlar var. Bunlara ne dersiniz?
    www.vatanbilgisayar.com
    LENOVO IDEAPAD 320 PENTIUM N4200 1.6GHZ-4GBRAM-500GBHDD-15.6
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-320-pentium-n4200-1-6ghz-4gbram-500gbhdd-15-6-int-w10-notebook.html

www.vatanbilgisayar.com
    LENOVO IDEAPAD 120S PENTIUM N4200 1.1GHZ-4GBRAM-128GB SSD-14
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-120s-celeron-n4200-1-1ghz-4gbram-128gb-ssd-14-int-w10-notebook.html

14 inch daha çok işime gelir aslında. Ama şu anda 350 lira daha pahalı diğerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 1 Aralık 2017; 1:32:56 >

• Hometech wi360 var 64gb emmcli. İyi midir kotu mudur orasini bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tavsiyem 500 hdd li normal bi bilgisayar alın. 32 gb 64 gb windowslu sistemler için komik rakamlar.
    bakın burda i3 lü laptoplar var ve r5 de olsa harici ekran kartı olanlar iyi kötü oyun bile oynatır:

-

• lg02561 L kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    ACER A114 PENTIUM N4200 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. ACER A114 PENTIUM en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-a114-pentium-n4200-1-1ghz-4gb-ram-32gb-emmc-14-int-w10-notebook.html

Bunun fiyatı dün 1150 idi. 14 inch olması da biraz cezbetmişti beni. Ama 1450 olunca bana da mantıklı gelmedi.

Senin ilk linkdeki güzelmiş bence de. Benim linkdeki lenovodan işlemci hızı %50 fazlaymış. Redeon 520 kart da GeForce 920 ayarında çıktı. Dediğin gibi onboarda kıyasla iş görür.

Peki hp ler hakkında ne düşünüyorsun? Ben uzun zamandır bilgisayar piyasasına ilgisizim. Dizüstüler hakkında bilgim neredeyse hiç bilgim yok.

İlave : linki kontrol edeyim dedim, fiyat 1200 olmuş bu seferde, hadi buyur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 1 Aralık 2017; 13:56:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asderty A kullanıcısına yanıt
    hocam pentium, atom, celeron vs işlemciler pek kullanılmıyor artık. intelin yeni nesil i3 i5 i7 leri yeni teknoloji ve her halükarda daha iyi tabii ki. bunların arasında en küçüğü i3 ama o bile yeni nesillerde gerçekten iyi performans veriyor celerona vs kıyasla.
    yanlışlık olmasın ondaki radeon 520 değil r5 m430 biraz daha düşük olması lazım performansının ama yine de 2gb harici ekran kartı sonuçta. dahili olmasından iyidir.

hp konusunda klasik ısınma problemi vs çok konu var ancak ben kullanmadım hiç o yüzden bilgim yok. kimine göre de yeni nesillerde bu sorunu aşmış diyorlar. bilemeyeceğim. ben şahsen casper harici hiçbir markaya önyargı beslemem. ayrıca benim tavsiyem vatan, teknosa gibi yerlerden değil de nerden ucuza bulursanız ordan alın. internetten büyük bilinen sitelerde mesela daha düşük fiyatlar. bu tür yerler fiyatları şişiriyor gerçekten. ne olacağı belli olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: System32Deleted

İyi Bence

Her konuya 2 kelimelik mesaj atmışsın. Mesaj sayın fazla olunca ne olacak? İnsanların sayfalarını niçin kirletiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    +1 laptop alacaksan da fiyatını özelliklerini belirt konu aç yardımcı olurlar. her konuyu teker teker uplamanın alemi yok yaş kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• vatana gidince bunu alıp çıktım. Youtube dan baktım 1200 liralık bilgisayarı minecraft bile kasıyor hakkaten. Geriye 2-3 bilgisayar kalmıştı. Aldım çıktım bunu.

Aynen tahmin ettiğim gibi, yola 1200 lirayla başlayıp, 2600lük oldum :)

Yorumların için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 2 Aralık 2017; 23:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hayırlı olsun hocam bunu emin olun diğerinden daha uzun ve iyi kullanırsınz.
  • Emmc diskler harddisklere göre oldukça hızlıdırlar. Ancak depolama konusunda sıkıntılıdırlar. Ek SSD kullanarak yada SD kartlarla depolama sorununuda aşabilirsiniz. Bu bağlantıdan Emmc hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.https://sistemblogu.com/bilgisayar/emmc-disk-nedir/
  • MERHABA ARKADALAR BİR ÇOK MMC DİSKLİ LAPTOPLARA DİSK ARTIRIMLARINI YAPIYORUZ BUNUN İÇİN BİZE ULAŞIRSANIZ YARDIMCI OLABILIRIZ

eMMC harddiskli laptop hakkındaFSB SERVİSyoutube
    WHATSAPP LİNKİMİZ: https://wa.me/905069933194 lenovo ideapad 120s-11ıap model cihaz mmc disk ile üretilmiş ve hafıza artırımı yapılamıyor. FSB NOTEBOOK olarak bu sorunu çözüyoruz Lenovo İdeapad 120S -11IAp model cihazınızı isteginiz üzere 120gb 240gb 500gb 1tb kadar yükseltebiliyoruz
    https://www.youtube.com/watch?v=ZeEw3pyHsKE&feature=youtu.be
    eMMC harddiskli laptop hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsb_notebook -- 18 Ağustos 2021; 12:38:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.