Şimdi Ara

emma watson(hermione/harry potter)mi daha güzel yoksa emily browning(violet/talihsiz) mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
16.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emma watson(hermione/harry potter)mi daha güzel yoksa emily browning(violet/talihsiz serüvenler dizisi)mi?

emma watson X %66.67
    emily browning X %33.33

www.oyumsana.com anket sitesindeki son durum
    sizce hangisi?

• emma watson +1
    ama bu site coşmuş bulamadım ilgili anketi
  • ek$i sözlükte emma watson ile ilgili acaip yorumlar var bi bakın kopun
  • (bkz: mukemmel yaratik), (bkz: olağanustu), (bkz: amazing), (bkz: gorgeous), (bkz: muhteşem), (bkz: cok guzel), (bkz: hastasiyim), (bkz: die for you), (bkz: kill for you), (bkz: asiğinim), (bkz: yanında olamasamda), (bkz: hayatin anlami), (bkz: hayatin amaci), (bkz: yaşama sevinci), (bkz: anlatılmaz yaşanır), (bkz: seninle bir dakika), (bkz: şimdi uzaklardasin), (bkz: oxford), (bkz: londra), (bkz: ingiltere), (bkz: asalet), (bkz: aah ahh), (bkz: imkansız diye bir şey yoktur), (bkz: bekle beni)

eki sözlükte birinin emma watson için cevabı

• quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

(bkz: mukemmel yaratik), (bkz: olağanustu), (bkz: amazing), (bkz: gorgeous), (bkz: muhteşem), (bkz: cok guzel), (bkz: hastasiyim), (bkz: die for you), (bkz: kill for you), (bkz: asiğinim), (bkz: yanında olamasamda), (bkz: hayatin anlami), (bkz: hayatin amaci), (bkz: yaşama sevinci), (bkz: anlatılmaz yaşanır), (bkz: seninle bir dakika), (bkz: şimdi uzaklardasin), (bkz: oxford), (bkz: londra), (bkz: ingiltere), (bkz: asalet), (bkz: aah ahh), (bkz: imkansız diye bir şey yoktur), (bkz: bekle beni)

Harika cevaplamış eleman,,,

• quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

(bkz: mukemmel yaratik), (bkz: olağanustu), (bkz: amazing), (bkz: gorgeous), (bkz: muhteşem), (bkz: cok guzel), (bkz: hastasiyim), (bkz: die for you), (bkz: kill for you), (bkz: asiğinim), (bkz: yanında olamasamda), (bkz: hayatin anlami), (bkz: hayatin amaci), (bkz: yaşama sevinci), (bkz: anlatılmaz yaşanır), (bkz: seninle bir dakika), (bkz: şimdi uzaklardasin), (bkz: oxford), (bkz: londra), (bkz: ingiltere), (bkz: asalet), (bkz: aah ahh), (bkz: imkansız diye bir şey yoktur), (bkz: bekle beni)

Harika cevaplamış eleman,,,

(bkz: ümraniye sapığı)

bunuda yeni gördüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde böyle bir anket varmış

harry potter ın son çıkacak olan kitabında çok ünlü bir kahraman ölecekmiş.siz kim ölse çok üzülürsünüz(harry potter hariç)

prof.snake %41.67
    hermione granger %33.33
    albus dumbledore %25
    ron weasley %0
    hagrid %0
    prof.snape %0
    prof.mcgonagall %0
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyumsana
    emma watson(hermione/harry potter)mi daha güzel yoksa emily browning(violet/talihsiz serüvenler dizisi)mi?

ikiside deil
    en güzeli alexis bledel dir (Rory) seyreden bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyumsana

birde böyle bir anket varmış

harry potter ın son çıkacak olan kitabında çok ünlü bir kahraman ölecekmiş.siz kim ölse çok üzülürsünüz(harry potter hariç)

prof.snake %41.67
    hermione granger %33.33
    albus dumbledore %25
    ron weasley %0
    hagrid %0
    prof.snape %0
    prof.mcgonagall %0

prof. snake??? SNAKE? FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOXX!!!
  • beyler forumda snake vardı gene gelir yakında buraya bide tabiki hermonie
  • ben emma watson'u tercih ederim. azkaban tutsağı filminde çok güzel çıkmıştı.
  • emma watson ilk ortaya çıktığında çok beğenildi ve büyüyünce de çok güsel bir bayan olacak... iyi de bir oyuncu olabilir.... tam bir hollywood actristi imajı var...
  • bence ikisi de deil.ayrica emma watson gittikce guzellesmio.cirkinlesio.ondan daha guzel bi cok kiz war
  • quote:

Orjinalden alıntı: shirley2100

bence ikisi de deil.ayrica emma watson gittikce guzellesmio.cirkinlesio.ondan daha guzel bi cok kiz war

katılıyorumama yinede emma emily browning den daha güzel bence...
  • emmaaaa
  • FOREVER EMMA
  • yaff ankete dügün bi rakip ekleselerdi bari.

Google da arattım o emily browning 2i gorunce sandalyeden dustum yaff

Emma sen bizim herseyimizsın
  • Tabiki emma watson

emma watson(hermione/harry potter)mi daha güzel yoksa emily browning(violet/talihsiz) mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Amores Perros

Tabiki emma watson

Emma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.