emme watson sizce nasıl biri onun hakkında neler biliyosunuz şahsen ben ona aşığım
kimse bişi bilmiyo sanırım bişi yazan yok
BENCE GÜZEL
sen sus melihcim o benim aşkım asılma boşuna okulda keserim
harry potterdaki kız deilmi
evet ta kendisi
gereksizlere emma watson clup diye topik açılmıştı
oyunculuğu iyi
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
gereksizlere emma watson clup diye topik açılmıştı
+1 oraya bi uğra istersen
Bu kızda ne war anlamıom ya...
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
Bu kızda ne war anlamıom ya...
başka birisi de ona nasıl ulaşırım die soruyordu ne buluyorsunus bu kısda anlamıyorum ben de
biz arkadaslarla e mail atmısık buyuk ihtimalle okumamıstır bile
erotik resimleri var dün uydu downloadda yanlışlıkla resim tıkını kaldırmayı unutmuşum yağmuş bütün ayıp resimleri bende çok ayıp olanlarını sildim
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
erotik resimleri var dün uydu downloadda yanlışlıkla resim tıkını kaldırmayı unutmuşum yağmuş bütün ayıp resimleri bende çok ayıp olanlarını sildim
az ayıp olanları ne yaptın sorması ayıp
kızın bi güzelliği ve özelliği yok .. sen filmdeki karaktere ve oyuna aşık olmuşsun...
ya da diğer bi ihtimalle ... zevksiz bir arkadaşımızsın
bence çok güzel bi kız onun ayıp resimleri var diyosunda onlar bence yapmacıktır gerçek olcağını inanmıyorum ama emmanın çok güzel olduğunu biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: uKaLa14
bence çok güzel bi kız onun ayıp resimleri var diyosunda onlar bence yapmacıktır gerçek olcağını inanmıyorum ama emmanın çok güzel olduğunu biliyorum
..zuhaxmuha mix...sabah sabah kopardın..yapmacık foto..qwe
yoo yapmacık değil o az olanları da silicem ama silerken annem yakaladı durumu yanlış anladı bu arada resimler tekrar eediyom resimler gerçektir
bilgisayrla yapıldığı çok belli oluyo bende biliyorum o resimleri eğer sende o tür konulardan anlıyosan bilgisayarla yapıldığını çok rahat anlarsın zaten