Şimdi Ara

Emlak Sitesi Template

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizim peder için bir emlak sitesi hazırlamam lazım. Genelde free bulduğum şablon siteler yurt dışı tasarımlı siteler ve bunlar bizim için çok uygun değil. Daha sonuç odaklı (Ana sayfada satılık veya kiralık gayrı menkullerin olduğu, arama opsiyonu olan ve düzgün çalışan, ilan ekleme arabirimi kolay olan) ve free bir şablon elinde olan var mı? biliyorum istediğim şablonun free olmasını beklemek biraz hayalcilik ama hani varsa diye sorayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim

• Sanırım gerçekten "çok" şey istemişim
  • Böyle bir şeyi free bulmanız imkansız, ücretli yaptırabilirsiniz.
  • wordpress kurmanı öneriyorum,tamam kurarım dersen tema bulurum ben sana dediğin özelliklerde var zaten wordpress içinde.
  • bunun için scripte ihtiyacın var. internette ararsan bulabilirsin. yardım istersen p.m. gönderebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey
    wordpress kurmanı öneriyorum,tamam kurarım dersen tema bulurum ben sana dediğin özelliklerde var zaten wordpress içinde.

Hocam hemen girişeyim ben o işe. Bana wordpress'de bu şekilde yapılmış bir site linki vermen mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byskyline

bunun için scripte ihtiyacın var. internette ararsan bulabilirsin. yardım istersen p.m. gönderebilirsin.

pm'ledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web sitesi planlama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarafımdan silinmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2013; 16:52:32 >
  • ASP DE ANİGLE MİYFİ ADI ANLATTIGIN GİBİ BİR TEMA VARDI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.