Şimdi Ara

emlak sitesi için kontrol paneli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şu anda bir emlak sitesi yapıyorum ve sitemde evler bölümünde değişiklilklerimi yapabilmek için bir kontrol paneli yapmak istiyorum
    daha önce bir emlakçı arkadaşımın yaptırdığı sitede,http://......./admin yazdığı zaman şifresini giriyor ve emlak ekleme, resim , yazı ekleme kısmından bu işleri yapıyor, ve sitedende otomatik olarak eklediği şeyler değişiyor....
    böyle bir sistemi nasıl kurabilirim, yani nasıl bir kontrol paneli yapabilirim...yardımcı olursanız teşekkür ederim...

• herhangi bi yazılım dili biliyormsun? php, asp vs.

bence bilmiş olsaydın bu soruyu sormazdın emlak yönetim paneli yapmak için bi yazılım dili bilmen gerekir.
  • bildiğim tekşey frontoge, photoshop ve biraz dreamweaver ama, öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim , bu işi kod ile mi yapacağım bir program aracılığı ile mi, yol gösteren olursa kendim yapmaya çalışacağım, bilsem zaten forumda soru sormam..yardımcı olursanız sevinirim
  • Bunlar için hazır script ler var onlardan bulursan daha kolay olur kendin yapmak için ugraşmassın..
  • nasıl aratıp bulacağım bu scriptleri ve nasıl kuracağım , yada yükleyeceğim, birascık bilgi versenizz...
  • bu siteye bi göz at

http://www.f o rumuz.biz/forumdisplay.php?f=309
  • baktım, fakat bulamadım, bir kaç tane link var ama kırık linkler, dosylaar kaldırılmış,,,,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Admin paneli yapabilmek için dil bilmeniz şart...
    ASP veya PHP öğrenmek uzun sürer en az 1 ay döküman okuyup uygulamalar yapmalısınız...

aspindir.com
  • Bu aşamada script bile kullansan zor olur bence. Arkadaşın dediği gibi 1 ay döküman okuyarak ancak script editleyebilirsin ki oda belki. Piyasada emlak scriptleri 100 ytl den başlıyor. Hatta bilgisi olmayanlar için kurulum ve destek falanda veriyorlar. Bu konuda bilgi istersen msn i ekleyebilirsin.

• evet benim istediğim buna benzer bir kontrol paneli, tanemlak yönetim paneli benim aradığım olay, bunu nasıl kendi siteme göre ayarlayabilirim, yada nasıl yapabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.