ben şu anda bir emlak sitesi yapıyorum ve sitemde evler bölümünde değişiklilklerimi yapabilmek için bir kontrol paneli yapmak istiyorum daha önce bir emlakçı arkadaşımın yaptırdığı sitede,http://......./admin yazdığı zaman şifresini giriyor ve emlak ekleme, resim , yazı ekleme kısmından bu işleri yapıyor, ve sitedende otomatik olarak eklediği şeyler değişiyor.... böyle bir sistemi nasıl kurabilirim, yani nasıl bir kontrol paneli yapabilirim...yardımcı olursanız teşekkür ederim...
herhangi bi yazılım dili biliyormsun? php, asp vs.
bence bilmiş olsaydın bu soruyu sormazdın emlak yönetim paneli yapmak için bi yazılım dili bilmen gerekir.
bildiğim tekşey frontoge, photoshop ve biraz dreamweaver ama, öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim , bu işi kod ile mi yapacağım bir program aracılığı ile mi, yol gösteren olursa kendim yapmaya çalışacağım, bilsem zaten forumda soru sormam..yardımcı olursanız sevinirim
Bunlar için hazır script ler var onlardan bulursan daha kolay olur kendin yapmak için ugraşmassın..
nasıl aratıp bulacağım bu scriptleri ve nasıl kuracağım , yada yükleyeceğim, birascık bilgi versenizz...
Admin paneli yapabilmek için dil bilmeniz şart... ASP veya PHP öğrenmek uzun sürer en az 1 ay döküman okuyup uygulamalar yapmalısınız...
aspindir.com
Bu aşamada script bile kullansan zor olur bence. Arkadaşın dediği gibi 1 ay döküman okuyarak ancak script editleyebilirsin ki oda belki. Piyasada emlak scriptleri 100 ytl den başlıyor. Hatta bilgisi olmayanlar için kurulum ve destek falanda veriyorlar. Bu konuda bilgi istersen msn i ekleyebilirsin.
evet benim istediğim buna benzer bir kontrol paneli, tanemlak yönetim paneli benim aradığım olay, bunu nasıl kendi siteme göre ayarlayabilirim, yada nasıl yapabilirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme