Şimdi Ara

Emirates'ten Beşiktaş açıklaması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ta başkan adaylarından Serdal Adalı'nın stadın isim sponsorluğu konusunda görüştüğünü açıkladığı Emirates'ten açıklama geldi.

Emirates tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'de spor üzerine herhangi bir yatırımda bulunma düşüncelerinin olmadığı belirtildi. Beşiktaş ile de herhangi bir temas kurmadıklarının altı çizildi.

• Adalı
  • Adalı : Ben öyle birşey demedim?
  • Adalı çok iddialıydı.Bakalım.Bekleyip göreceğiz.Resmi bir anlaşma olmadığı için yalanlamış olabilirler.
  • Biz dedik ama di mi?

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Dubai'de yasayan birisi olarak, Emirates isinin olamayacagini %99,999999 olcusunde soyleyebilirim.

Buradaki yerel firmalarin sponsorluk anlasmasi yapmasi oyle 2 kisiyle gorusup "hallettik, bagladik" demekle olmuyor maalesef... Isin realitesinin boyutlari Adali'yi asar.

Geciniz.
  • quote:

Biz dedik ama di mi?

quote:

Dubai'de yasayan birisi olarak, Emirates isinin olamayacagini %99,999999 olcusunde soyleyebilirim.

Buradaki yerel firmalarin sponsorluk anlasmasi yapmasi oyle 2 kisiyle gorusup "hallettik, bagladik" demekle olmuyor maalesef... Isin realitesinin boyutlari Adali'yi asar.

Geciniz.

• Emirates ile ilgili görüşme yaptınız mı? sorusuna cevap veren Serdal Adalı;</strong> ''Emirates ile ön görüşme yaptık. Sözleşme imzalama gibi bir durumumuz şu anda zaten yok.''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatsaray'dan Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biz dedik ama di mi?

quote:

Geciniz.

Kardeşim hala ön sözleşme diyorsunuz, Vodofone ile de ön sözleşme yapıldı ama bakın resmi doğrulamaları görüyoruz her yerde.Sende Emirates ile imzaladıysan tabiri caizse ''çıkar vur masaya'' seçimin gidişatını etkiler çünkü bu anlaşma.

Hayret bir şey, hala olacakMIŞ yapacakMIŞŞŞŞ MIŞ MIŞ MIŞ..Sınıf başkanı seçilmiyor, futbol külübü başkanı da seçilmiyor, BJK başkanı seçiliyor bu hafta sonu.

• Adam sözleşme imzaladık demedi ki zaten.Emirates'in bu şekilde bir açıklama yapması son derece normal niye şaşırıyorsunuz ? Sözleşme imzaladık dese tamam deriz ki Adalı bunu ortaya attı,yalan ve seçim kozu olarak kullanacak ama adam çıkıpta anlaştık demedi.
  • kral adrian kullanıcısına yanıt
    R
  • vallahi ben adamın ağzından duydum stadın sponsorluğu için çok büyük bir firmayla anlaşıldı herşey hazır stad bedavaya gelecek dedi. ardından bunun emirates olduğu çıktı soruldu adam yalanlamadı bunu. şimdi de emirates asla böyle bir görüşmenin olmadığını söylüyor. ayrıca adalının yönetimimde olacak cem pekkutlucan mı neydi basketbol şubeyle sorumlu olacak büyük bir sponsor buldu gerekirse cebinden para verecek dedi ama listesinde bu isim yok?? sürekli vaadlerde bulunuyor ancak altı boş çıkıyor hepsinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

R

R'mi ? Bu açıklamayı Lig TV canlı yayınında yaptı.Emirates açıklaması ise sonradan geldi zaten.Araştırmadan bilmeden yazıyorsunuz o komik oluyor....

Lig TV'de yaptığı açıklamaların tamamı:http://www.haber1903.com/Besiktas-13621-arkadaslarimiz_etoo_ile_gorusuyor.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

R

R'mi ? Bu açıklamayı Lig TV canlı yayınında yaptı.Emirates açıklaması ise sonradan geldi zaten.Araştırmadan bilmeden yazıyorsunuz o komik oluyor....

Lig TV'de yaptığı açıklamaların tamamı:http://www.haber1903.com/Besiktas-13621-arkadaslarimiz_etoo_ile_gorusuyor.html

Tamam biz bilmiyoruz. En iyisini Adalı ve Onu destekleyenler bilir.

Hani şu Uefa'da adına soruşturma açılan başkan adayı ve onun şak şakçıları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

R

Tamam biz bilmiyoruz. En iyisini Adalı ve Onu destekleyenler bilir.

Hani şu Uefa'da adına soruşturma açılan başkan adayı ve onun şak şakçıları.

Yav şöyle boş konuşmayın.Koun sponsor iken olayı başka yere çekiyorsun.

• Artık emirates hipodromu yaptırır , deve koşturur araplarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalı'nın ağzından Emirates diye birşey duyan var mı ki böyle konuşuluyor ??

Neyse devam devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Adalı'nın ağzından Emirates diye birşey duyan var mı ki böyle konuşuluyor ??

Neyse devam devam..

Hocam bugün şu açıklamayı yaptı Lig Tv'de.

Emirates ile ilgili görüşme yaptınız mı? sorusuna cevap veren Serdal Adalı; ''Emirates ile ön görüşme yaptık. Sözleşme imzalama gibi bir durumumuz şu anda zaten yok.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Neyse devam devam..

Emirates ile ilgili görüşme yaptınız mı? sorusuna cevap veren Serdal Adalı; ''Emirates ile ön görüşme yaptık. Sözleşme imzalama gibi bir durumumuz şu anda zaten yok.''

Canlı dinledim. Böyle birşey söylemedi.. Lig Tv yanlış yazmış. Ya da kameralar kapalıyken söyledi heralde..

Kesinliklle söylüyorum baştan sona , canlı dinledim.. Böyle birşey ağzından çıkmadı. Cevap vermedi Emirates'le ilgili soruya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Neyse devam devam..

Canlı dinledim. Böyle birşey söylemedi.. Lig Tv yanlış yazmış. Ya da kameralar kapalıyken söyledi heralde..

Kesinliklle söylüyorum baştan sona , canlı dinledim.. Böyle birşey ağzından çıkmadı. Cevap vermedi Emirates'le ilgili soruya.

Ben de izledim.Sponsorlar var dedi.Amam emirates ismi vermedi.Haklısınız.Hatta hiç bir sponsor ismi vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

Artık emirates hipodromu yaptırır , deve koşturur araplarla.

Araplara arap atı mı satacak bu tereciye tere satmak gibi bir şey olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.