Şimdi Ara

Emir'in Yolu (2011- ) | Show TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
17.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herseyi son bölüme saklamislar çok olay oldu..

Bu arada o sevisme sahnesi neydi yahu Hande ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

rakip dizi ya , ondan olabilir mi reytingi daha da yükselir sezon başında , o açıdan karşılaştırdım

Mantıksız.

Leo; tahmin tuttu

ve reytinglere yansıdı , yeni sezona hızlı başlar Feriha

• Sezon finalini bir değerlendirelim;

- Feriha hanım gece yarısı çıkıyor araç bulup anında emirin evine gidiyor ama mektup sahnesinde yollarda koşturuyor ne hikmetse araç yok

- kargo olayı tam bir saçmalıktı, hiç bir kargo firması teslimatı alıp o kadar kısa sürede teslim edemez en az 24 saat lazım şehir içi için.

- adam bilgisayardan bakıyor teslim alımış diyor, saçmalığın alası kargocu elden imza alıyor bu tip işlemler akşam ancak sisteme geçer

anında gözükmesi için dhl gibi gps cihazları ile okutmaları lazım teslimat anında.

- bu kadar dini bütün bir insan nasıl insan öldürür ilginç olmuş
  • @ogameci; hiç artı değerlendirme yapmamışsın ... malum sahneleri atlamışsın

Koray´ın performansına
    kızların havuz defilesine
    30 binlik çeke
    söz kesilen sahnenin saçmalığına

Sanem Levent ve Feriha şeytan üçgenine de değinmemişsin
    Tekne nüfusunun hâl ve gidişatını beğenmiyorum hoş :S

tek sahne hafızamda; Halil ve Zehra annenin final sahnelerindeki oyunculuk ve kamera hareketleri süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Sezon finalini bir değerlendirelim;

- Feriha hanım gece yarısı çıkıyor araç bulup anında emirin evine gidiyor ama mektup sahnesinde yollarda koşturuyor ne hikmetse araç yok

- kargo olayı tam bir saçmalıktı, hiç bir kargo firması teslimatı alıp o kadar kısa sürede teslim edemez en az 24 saat lazım şehir içi için.

- adam bilgisayardan bakıyor teslim alımış diyor, saçmalığın alası kargocu elden imza alıyor bu tip işlemler akşam ancak sisteme geçer

anında gözükmesi için dhl gibi gps cihazları ile okutmaları lazım teslimat anında.

- bu kadar dini bütün bir insan nasıl insan öldürür ilginç olmuş

Benim de dikkatimi çekti bunlar ama Türk dizilerinde hep görücez heralde böyle hataları. Yani bilmiyorum bana saçma geldi.

• Çek derken??
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Çek derken??

Feriha'nın annesi temizliğe gittiği evdeki kadını kurtardı ya hani, öldüreceklerdi az kalsın, o yüzden kadın para yolladı çekle, teşekkür etmek için. Ona diyor arkadaş.
  • sonu matrix gibi bitti ağır çekim falan ailecek güldük
  • O silah sahnesinden sonra bıraktım artık izlemeyi.Cıvıtmışlar,bu Çağatay Ulusoy kilo almış,sevindim.
  • ''Yılannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!''
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

''Yılannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!''

O merminin silahtan çıkarken yarattığı asalete vuruldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

''Yılannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!''

O merminin silahtan çıkarken yarattığı asalete vuruldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 26 Haziran 2011; 16:23:28 >

• O final sahnesi ne öyle yahu değişiklik yapmak istemişler ama o karaktere hiç uymamış bu sahne.
  • Yılaaannnnnnnn

Emir'in Yolu (2011-   ) | Show TV
  • aramızdaki yılan sendin sennnnnnn
  • Ceyda Ateş'in sevişme sahnesi tam bir rezillikti. RTÜK ceza vermezse yazıklar olsun. İnsanların o saatte çocukları ile izlediği bir dizi de öyle bir sahne kesinlikle olmaması gerekiyordu resmen seviştiler anasını satayım.

TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ceyda Ateş'in sevişme sahnesi tam bir rezillikti. RTÜK ceza vermezse yazıklar olsun. İnsanların o saatte çocukları ile izlediği bir dizi de öyle bir sahne kesinlikle olmaması gerekiyordu resmen seviştiler anasını satayım.

TIKLA

Haklısın hocam, izlediğim an ben de demiştim RTÜK'ten kesin uyarı alır diye ama bilmiyorum artık ne olur.

• baya iddalı sevişme sahnesıydı dogrusu.
    son sahnesini bir anlama veredim.
  • quote:

Ceyda Ateş'in sevişme sahnesi tam bir rezillikti. RTÜK ceza vermezse yazıklar olsun. İnsanların o saatte çocukları ile izlediği bir dizi de öyle bir sahne kesinlikle olmaması gerekiyordu resmen seviştiler anasını satayım.

TIKLA

Bi 10-15 saniye daha devam etse kanal kapanırdı

• quote:

TIKLA

Öyle deme Pinky çarpılırsın

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.