< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 21 Haziran 2025; 8:53:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EMİNEVİM ÜYESİNE ARABA SATACAGIM (YARDİM)

-
-
Bu tarz yerler noter devri sonrasında para ödemesi yapıyor. Paranı almadan aracını vermiş olacaksın kısacası. Şu an kendi aracımı satacak olsam sırf yaşanacak kısa süreli stres yüzünden kabul etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 21 Haziran 2025; 15:27:9 > -
bu sistemlerin hepsi dolandırıcılık. sistemi kurup işletenler de dolandırıcı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peşinde çok koşarsınız gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 21 Haziran 2025; 8:49:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben katılımevim'deki birine sattım. Adama 100 km arabayıda ben götürdüm. Evini gördüğüm için içim rahattı sonuçta adresini biliyorum bi sıkıntı olursa gideriz basarız aracı geri alırız vs.
Bana noterdeyken paranın gelmeme ihtimali yok dendi. Satıştan sonra adamın evinin karşısındaki avm'de 1 saatlik bilardo açtırdık yeğenle oyun oynadık böyle saçma bi durumda bulduk kendimizi. O 1 saatlik bilardo hesabı dolmaya 5dk kala para hesabıma düştü. 13 Bin tl eksik düştü. Adamın sigortasını benim paramdan kesmişler. Aradım söyledim sağolsun onuda gönderdi. Sonra ikinci aracımıza bindik döndüydük. Bana güvenilir bir sistem gibi geldi ya bilmiyorum yani mümkünse bulaşma ama araban bendeki gibi 300 400 bin km'deyse bidaha satması çok zor olacaksa girilir neden olmasın.
-
Arabayı önce devredeceksin, parayı sonra alacaksın, onlar böyle dayatıyor. Ben olsam satmam.
Ben olsam satmazdım arkardaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 21 Haziran 2025; 13:1:36 >
Hocam çok teşekkür ederim bilgi için. Arkadas ne dediyse Eminevim doğruladı aradıgimda. Oradan belge almam gerekiyormuş akşam 17.00 a kadar kesinlikle yatiyormus. Saatlerce sürüyormu onu merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BDDK karariymis sanırım güvenli ödeme gibi biseymis
Ödeme geleceğine dair ıslak imzalı belgeyi direkt olarak şubeye gidip alır, satışı verirdim. Kredi için de süreç benzer işliyor, biraz anlayışlı olmakta problem görmüyorum.
-
eminevimin şubesine git sorgulat. bu adamın böyle bir teslimatı kaydı var mı diye. sonra problem yaşamazsın.
-
Tamda öyle yaptım. Dedikleri tamamen doğru çıktı . Güven verdi bana acikcasi
İlk olarak zaten belge alıyormuşuz onunla satisa gidecekmisiz. BDDK el attığı için olaya daha güvenli olmuş gibi görünüyor aslinda
İyi günler hocam yaptınız mı satışı aynı durum bende de. Söz konusu emin evimden alacak alıcı parasını. Bilmediğim bir sistem olduğu için aklıma yatmadı. Karasız kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yaptım satışı hiçbir sorun yaşamadım. Saat 15.00- 17.00 arası paran yatar dediler. 15.45 de yattı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X