Şimdi Ara

Eminevim sistemine 2 kere girip tek araba alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2024 yılında Eminevim e 750.000 liralık çekilişli programa girdim. Bu sene Ekim'de verecekler parayı. ...ama bu para şuan bana yetmiyor. 1.200.000₺ ye araba almak istiyorum. bugün gittim konuştum. 18 değil de 30 bin lira ödeyim bana 1.2 verin dedim. O zaman da Teslimat tarihi Mart a çekiliyor. Artık beklemek istemiyorum. Aklımda şöyle birşey var. Diyorum ki kız kardeşimde Areo ls var. 350-400 bin ediyor sanırım. otomatik vites 2011 sanırım. sarı sayfada fiyatı öyle...

Ben bu ay 400bin lik bir Eminevim e daha girsem. ayda 15 15 şimdiden ödesem. Mart ta arabanın parasını verecekler. Şuan ödediğim 18-22-27... diye yükseliyor. 400 lük ikinci gireceğim sabit 15... Arabadan anlamam ucuz birşey alsam bakımı vs. uğraşmak istemiyorum. İstediğim arabayı alıp konuyu kapatayım. Zaten yılda 10-15bin km yaparım. Düşük bütçeli birşey almak istemiyorum. Başka bir araba alsam mutsuz olacağım. Kendimi bu şekilde zorlamalı mıyım???

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.