|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
şaka bir tarafa çok zor bir iş. en basitinden sen hasta olunca özel doktora gidemezsin ama hayvanlar ne hikmetse sürekli biri olmazsa diğeri hasta olur bir veteriner çağırırsın anında 150 tlcik gidiverir yem fiyatları çok pahalı zaten. yiyecek saman yem vs bunları sen kendin yapabilirsen ancak o zaman biraz kar edebilirsin ama değilse çok zor. bu işi yapan bir yakının akraban varsa bir sor istersen. 
. Aynı dönemde öldüğünde altınları baltalarla parcalanan hz abdurrahman bin avf da var ve böyle sahabiler az da değil. Bu konuda benden daha fazla bilgiye sahipsinizdir. Sosyal adalet mülk edinmeme herkesin aynı mala sahip olması gibi düşüncelerinize katılmıyorum ve bu konu da buranın yeri değil. Diğeri sistemi tam bilmenizi ve burdaki müşterilerden değil ben dahil yetkili kişilerden dinlemeniz. Bir üyenin eminevim kredi çeker öder sözünü sistem yetkilisi söylemiş gibi nasıl doğru kabul ediyorsunuz. Imam yusuf ve günümüzde de birçok alimin hayrettin karaman enflasyon farkının caiz olduğu fetvalarini bilirsiniz. Ha bunlara itibar etmem derseniz birşey diyemem. Benim pazarlama konuma gelince. Inanın faize bulaşmadan bir kişinin ev sahibi olması beni mutlu eder. Konuşmalarımda hasa Allah u tealayi kullanma olmamıştır. Anlatırım kabul eden karlı bulan katılır. Ha asli ihtiyaçlar için banka kredisi kullanılabilir demişsiniz. Doğrudur böyle fetvalar var ama ben şahsen bakın dört senedir eminevimde sıra cikmamasina rağmen bankalara yaklaşmamayi yeğledim. Birde su konuyu düzelteyim sistem vade ortasında herkese evini verince kiracı kimse kalmıyor ama kira yardımı devam ediyor dediniz bu yanlış biliyorsunuz sistem onu taahhüt ediyor ve üye isterse almayabilir tıpkı bendeki gibi eylülde vade ortası olduğu için benim teslimatım var fakat ben almayacağım ve kira yardımı almaya devam edeceğim. Rabbim hepimize hayırlar nasip eyleye inşallah