< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kadın cinayeti diye bir şey yoktur, insan cinayeti vardır. Duyarlı olacaksak her konuya eşit bir şekilde duyarlı olalım.
|
Konu zanlının haklı ya da haksız olması değil. Ne olursa olsun kimsenin birilerini öldürme hakkı yoktur, bu tamam. Ama yine söylüyorum kadın cinayeti diye bir şey yoktur. Bu erkekleri baya bildiğin yok saymaktır. İnsan cinayeti demek tek doğrudur. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi iki tarafında tarihte yanlış yaptığı bir çok örnek var. Bizim toplumumuz unutmuştur belki Adana'da ki genci ama ben unutmadım. Bir iftira ile genç yaşta toprak olan o genç basına bu kadar yansıtılmadı, kimse hashtag açmadı. Emine Bulut cinayeti amacından çıkmıştır. Feminazilerin de eline büyük koz verilmiştir. Her geçen gün erkekler daha da eziliyor. Ataerkil toplum olduğumuz yalanına da inanmıyorum hatta kadınlara pozitif ayrımcılık (!) fazlası ile uygulanıyor diye düşünüyorum.
|
Peki SEN kaç erkek eşleri, kız arkadaşları ve onların aileleri yüzünden psikolojik saldırıya uğradı, dolandırıldı, iftiraya maruz bırakıldı , intihara sürüklendi veya ONLARIN yalanları, aldatmaları yüzünden kaç erkek birbirlerini katletti haberin var mı? Duruma böyle SIĞ MI bakalım. Ölümlerin kadını erkeği olmaz!
|
ya ne olacaktı.
son iki yılda işlenen kadın cinayetlerinden haberin var mı. kaç kadın sokakta giyimi yüzünden saldırıya uğradı. ben olsam o fedai denen arkadaşınn , yaşıyorsa anasını babasını da içeri alırım. bunu konudan ayrı: ayrıca o nasıl bir isim. kim oğluna fedai diye isim koyar. |
Kadın cinayeti denmesinin sebebi kadınlara ayrıcalık tanınıp erkeklerin görmezden gelinmesi değil, kadın cinayetinin normal bir cinayetten farklı olarak toplumsal bir probleme dayanmasıdır. Kadın cinayeti olması için maktülün cinsiyetinin kadın olması tek başına yeterli değildir. Örneğin bir soygunda rehin alınan kadının öldürülmesi kadın cinayeti tanımına girmez.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 24 Ağustos 2019; 17:38:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Ağustos 2019; 18:8:17 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 24 Ağustos 2019; 19:43:51 > |
|
|