Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.598
Cevap
254
Favori
242.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9.999 TL'ye kadar 8.750 TL

10.000 TL ile 14.999 TL arasında 14.000 TL

15.000 TL ile 19.999 TL arasında 17.500 TL

20.000 TL ve 49.999 TL arasında 21.000 TL

50.000 TL ve üzeri 25.000 TL

Emekli Müşterilerimize Özel Diğer Avantajlar Nelerdir?

• Maaşınızı Vakıf Katılım ATM’lerinin yanı sıra diğer kamu bankaları ATM ‘lerinden ve PTT ATM’lerinden hızlı ve masrafsız bir şekilde çekebilirsiniz. 
    • Dijital kanallarımızdan yapılan EFT/Havale ve FAST işlemlerinizi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
    • Yıllık kart aidatı olmadan kredi kartı kullanım imkânı elde edebilirsiniz.
    • Sağlık harcamalarınızda VKart Kredi Kartı ile vade farksız 5 taksit imkânı elde edebilirsiniz.
    • Vergi ödemelerinize vade farksız 3 taksit imkânı elde edebilirsiniz.
    • Emekli müşterilerimize özel hazırlanmış 12 farklı hizmeti tek pakette birleştiren sigorta asistansı hizmetleri paketine, özel fiyatla ulaşabilirsiniz.

Bereketini bulun.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Paylaşım için teşekkürler.

EMEKLİ ASİATANS HİZMETLERİ PAKETİNE üstünkörü bir göz gezdirdim. Güzel işe yarar şeylerde var, her emekliye hitap etmeyecek şeylerde var. Ama düşünülmesi güzel. Özel fiyat nedir diye bakıp araştırmadım. Belki caziptir.

fakat bir bakayım dedim programına.

Sanırım 2elleriyle1programı düzeltemiyorlar arada sırada saçmalayıp bizi yarı yolda bırakabilir gibi. Çok şikayet var idi şimdilik uzak durmak gerekebilir. Ama program ile işi olmayanlar değerlendirebilir.

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )
    -“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
    - Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu."George Orwell,1984
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.İşkura gittim kapıda işi olmayan giremez yazıyordu geri döndüm 😅 ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Ben uygulamayı yükledim, sıkıntı görmedim. Telefonları rootlu olabilir. Ya da telefonlarındaki bir uygulamadan kaynaklı olabilir.

Misal Hadi'yi GooglePlay'den yükleyince, atıyordu ekrandan.

Huawei App'den veya PalmStore'den yükleyince sorunsuz.

Şimdi telefona uygulamayı yükledin mi, arayıp doğrulama yapıyor.

Google Play'den yüklediğimde sorunsuz açıyor.

Sorun yaşayanlar HuaweiApp veya PalmStore'den yükleyip denesin.

AlbarakaTürk'ü bekleyin. Daha önce paylaşmıştım, kaldırmışlar; belki güncellemeden sonra bu rakamlar tekrar gelebilir.

KuveytTürk'den daha yüksekti.

Resim biraz flu. Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Albaraka simkart bloke demişti. Hiç albarakayla işim olmadığını vs söylediğim halde NFC ile dahi işlemi yapmadı ve direkt şubeye gitmelisiniz dedi. Bende vazcayma hakkımı kullandım. Yakında şubeniz yok dedim.

Kuveyt Türk eski müşteri olduğumdan yeni gelene daha cazip şeyler sunuyordu. onu cepte hazır tutuyorum.

Bizi Arayın

444 44 77

aradım gayet düzgün , konulara hakim her sorduğuma cabucak cevap veren bir temsilciye denk geldim.

olurda mobili kurup üye olmaya çalışırsam eğer simkart bloke derse Şubeye gitmeden NFC li telefonda işlem oluyor dedi. Öncesinde sormuş öğrenmşş oldum.

MOBİL uygulama android son sürümü öncesi problem olmuş. son sürüm kuranlar için sıkıntı yok gibi. Olanlarda yurtdışı cihazlarda IMEI yenilemesi yılsonuna denk geliyor ondandır. Veya son sürtüm öncesi olanlardır dedi. Apple iphone IOS eko sisteminde belli bir kronik sorun yok dedi. Telefonumun android 24 e kadar görüntülü üye olursunuz dedi. Yarın güzndüz denerim dedim.

GÖRÜNTüLÜ ilk hesap açanlara caziplikler oluyor dedi. Mesela katılım hesaplarında %90-10 kar payı yerine , görüntülü gelenlere %98e 2 gibi daha avantakjlı oluyor dedi. Bazı caziplikler kampanyalar devamlı şubesiz mobilden görüntülü gelenlere olacaktır bankamız politikası gereği dedi. En yakın şubeleri sorguladım 2 vasıtaylada olsa gidilecek yerdeymiş.

emekli asistans paketi pEŞİN 3820TL isterseniz tabi dedi.

en güzel tarafı yanlış anlamadıysa beni internet sitesinde yazdığı gibi emekli maaşımı şimdiki bankadan taşıdıktan sonra VAKIFKATILIMA emekli maaş promosyonu başvurusundan itibaren 2 iş günü içinde yatar dedi. 20,300TL maaşa 21bin TL peşin dedi. İLK MAAŞ yattıktan sonramı diye sordum özellikle, yok dedi ama genede teyit etmekte faide var emekli maaş taşıma yapınca. e-devlten sadece maaş taşınıyor malumunuz. 23 şubat şimdiki banka VAKIFBANK tan emekli promosyon bloke kaldırma yapıp taşısam VAKIFKATILIMA geçsem sıkıntı olmuyor yani vakıfbanktan yenileme cazip değil idi. 21bin TL peşin fena değil. Asistan paketine gerek yok benim açımdan.

kredi kartı Mastercard MC , TROY olmak üzere ücretsiz görüntülü gelene herdaim ücretsiz eft vs. vakıfbank taki gibi yapıkredi WORD ekosistemine tabi değil dedi. Yani wordpuan vs yok. Ama kampanyalarımız hızla artırılıyor dedi.

23 şubat dan sonra bir bakacağım duruma göre taşımak için. ama bu hafta sonuna kadar mobil den görüntülü hesap aarım nasılsa ekisisi yok artısı var. Öğrenebildiklerimi yazdım birilerinin de işine yarabilir diye.

-“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
    - Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu."George Orwell,1984
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.İşkura gittim kapıda işi olmayan giremez yazıyordu geri döndüm 😅 ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

• ilkcemre29 kullanıcısına yanıt

Havale EFT ücretli ama kira için talimat verirsen ücretsiz çok saçma kirası olmayana haksızlık

en azından 3-5 ücretsiz hak tanırsın eşitlik olsun diye

Albaraka yı buldum.

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )www.albaraka.com.tr
    Emekli Promosyon 2026 | 25.000 TL\u0027ye Varan Ödül! | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/emekli-promosyon-kampanyasi

referans kampanyası hariç bakmak lazım. AYRICA GEÇEN YIL SONUNDA BİRDEN UPGRADE DEĞİL DE DOWNGRADE YAPTI adeta. İlk gelenlere daha çok promosyon verdi 1-2 hafta sonrakilere ise kırpılmış promosyon verdi. sessiz sedasız. çOK DİKKAT ETMELİ BU BANKAYA

DĞER BANKALAR KEMİSKSİZ ddiğimiz upraştırmadan daha çok NAKİT peşin PROMOSYON veriyor.

Sevr anlaşması mübarek yok şukadara kadar bu kadar falanı halledersen al sana kredi kartı ücretsiz. Oldu paşam.

REFERANS toplamakta bu banka için çok kolay değil bana göre. Tabi bu yazdıklarım kendimce kriterlerim sebebli. Bu kampanya çok cazip değil kısaca

1 Şubat - 28 Şubat 2026 tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka’ya taşıyan müşterilerimize 15.600 TL'ye varan promosyon ve 9.400 TL’ ye varan ödül kazanma fırsatı!

Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda promosyona ek 1.400 TL ödül kazanacaktır.

Müşterilerimizin bankamıza referans olarak yönlendirdikleri her bir yeni emekli maaş müşterisi için 1.000 TL, toplamda 8.000 TL ödül verilecektir.

Emekliye Promosyon Kampanyasına Özel Diğer Avantajlar

• Emekli müşterilerimiz Yapı Kredi ATM’lerinden günlük 5.000 TL, PTT ATM’lerinden Aylık toplam 5.000 TL ve Albaraka Türk ATM’lerinden Manyetik kart ile 5.000 TL, QR Kod ve Çipli kartlar ile 15.000 TL, günlük toplam ortak limitiniz 15.000 TL’dir.
    • Emekli müşterilerimiz Yapı Kredi ATM’lerinden günlük toplam 50.000 TL, PTT ATM’lerinden ise sınırsız para yatırma işlemi gerçekleştirebileceklerdir.
    • Emekli müşterilerimiz EFT, FAST ve Havale işlemlerinde ücret ödemeyerek, Albaraka ve diğer banka hesaplarına ücretsiz para gönderebilecektir.
    • Bankamızın kredi kartı aidat ödemelerinden muaf olacaktır.

Emekli Maaşımı Albaraka’ya Nasıl Taşırım?

Yeni Emekli Olanlar

• İlk defa ve EYT ile emekli olacaklar, e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla yapacakları başvuruda “Albaraka Türk” tercih edebiliyor.
    • SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla yapacakları başvuruda “Albaraka Türk” tercih edebiliyor.

Maaşını Taşımak İsteyenler Emekliler

Aşağıdaki yöntemlerden birini tercih edebilir.

• Bağlı bulunduğu SGK İl Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurarak,
    • En yakın şubemize başvurarak,
    • Mobil ve İnternet Bankacılığı’ndan başvurarak,
    • PTT’den alınacak e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden banka değişikliği

Emekli Promosyon Kampanyası Detayları

• Kampanya 28 Şubat 2026 tarihine kadar geçerli olacaktır.
    • Müşterimizin, promosyona hak kazanabilmek için maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca bankamız aracılığıyla alınacağına dair başvuruda bulunması gerekmektedir.
    • Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanmasının ardından ilk emekli maaşını bankamızdan aldıktan sonra müşterilerimize ek bir koşul olmadan; emekli maaş tutarı 9.999 TL'ye kadar 6.500 TL; 10.000 TL-14.999 TL arasındaysa 10.400 TL; 15.000 TL-19.999 TL arasındaysa 13.000 TL; 20.000 TL'nin üzerindeyse 15.600 TL promosyon ödenecektir.
    • Müşteriye promosyon ödemeleri ilk maaş ödemesi sonrasında 3 iş günü içerisinde sistem tarafından otomatik gerçekleştirilecektir.
    • Fatura kampanyasından hak edilen ödül ,fatura ödemesinin yapıldığı ayı takip eden ay içerisinde müşterinin bankamızdaki aktif emekli maaş hesabına yatırılacaktır.
    • Nakit promosyon ödemesi 36 ay için peşin olarak yapılır ve 36 aylık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.
    • Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez.
    • Bankamızda halihazırda bir promosyon taahhüdü bulunan ve diğer bir emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamazlar.
    • Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren 36 ay içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.
    • Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.
    • Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. kampanya şartlarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Ek Ödülü (Ek Promosyon)

• Kampanyadan yararlanabilmek için Ek Kampanya Taahhütnamesi’nin imzalanması gerekmektedir.
    • 01.02.2026 - 28.02.2026 tarihleri arası emekli maaşına ek iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 1.400 TL ek nakit ödül verilecektir.
    • TL ek ödülden yararlanmak isteyen müşterilerimiz kampanya tarihleri arasında 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatını vermiş ve 60 gün içerisinde her iki faturası da en az bir kere ödenmiş olmalıdır.
    • Otomatik Fatura Ödemesi Talimatına ek ödülden Emekli Maaş Promosyonu Kampanyasına dahil olan tüm müşteriler yararlanabilecektir.
    • Fatura kampanyasından hak edilen ödül ,fatura ödemesinin yapıldığı ayı takip eden ay içerisinde müşterinin bankamızdaki aktif emekli maaş hesabına yatırılacaktır.
    • Kampanya öncesinde verilen otomatik ödeme talimatları, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip tekrar talimat verilmesi halinde kampanyaya dahil edilmeyecektir. Ancak kampanya dönemi öncesinde iptal edilmiş talimatlar kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi halinde kampanyaya dahil edilecektir.
    • Banka personeli kampanyaya dahil değildir.
    • Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. kampanya şartlarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.

Emekli Promosyonu Referans Ödülü (Ek Promosyon)

• Kampanyadan yararlanabilmek için Ek Kampanya Taahhütnamesi’nin imzalanması gerekmektedir.
    • 01.02.2026 - 28.02.2026 tarihleri arası emekli maaş müşterilerimize, yakınının emekli aylığını getirmesinde referans olmaları halinde her bir yeni emekli maaş müşterisi için 1.000 TL olmak üzere en fazla 8.000 TL ek nakit ödül verilecektir.
    • Referans ek ödülünden yararlanmak için kampanya tarihleri arasında referans olunan müşterinin maaşı bankamıza taşınmış ve 60 gün içerisinde ilk ödemenin yapılmış olması gerekmektedir.
    • Referans kampanyasından hak edilen ödül, referansla yönlendirilen müşterinin emekli maaşının ödendiği ayı takip eden ayın içerisinde müşterinin bankamızdaki aktif hesabına yatırılacaktır.
    • Referans ek promosyonundan emekli maaş müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    • Yönlendirilen emekli maaş müşterisinin son 4 ay içerisinde bankamızdan emekli maaşının yatmış olması durumunda kampanya ödülünden yararlanılamaz.
    • Banka personeli kampanyaya dahil değildir.
    • Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş kampanya şartlarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Ekim ayında Qnb, İş ve Albaraka güncellemişti. Büyük ihtimal Albaraka diğerlerini beklemek için geri çekti.

Belki attığımın biraz üstüde süpriz olabilir.Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) 

Ocak'ta Alternatifbank (Ptt) ve Vakıf katılım güncelledi. Ziraat ve Yapı Kredi'yi bekliyor, diğer bankalar.

Vakıf Katılım'ın en büyük avantajı kamu bank atm'ler ücretsiz.Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) 

Odeabank ve Fibabank daha önce promosyon veriyordu galiba.

Onunla ilgili bilgi göremedim, sitelerinde. Artık vermiyorlar mı?

Değiştirme hakkı hepsinde var. Bazıları yazmamış gizlemiş, bazıları gizlememiş, gizlemeyenler daha güven veriyor gibi. Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 11 Şubat 2026; 21:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forum üyesi emeklilere umarım sıfır zam verilir en fazla. büyük kısmı 1 kuruş bile zammı hak etmeyen, apolitik, iktidar değişecek diye ödleri kopanlardan oluşuyor. yuh diyerek, bu konuya artık hiç bir şey yazmayacağımı bildiriyorum. umarım daha kötü olursunuz. meteliğe kurşun atacak hale düşersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Katkısız promosyonlar; 10 numara 5 yıldız.

Tak diye Troy Ramazan Kampanya'sınıda başlatmış.

Atm'den şu kadar bu kadar işlem ücretsiz; o kadarınıda demedik dememiş.

KuveyTürk; Troy Kampanyası'ndan ses yok. Düşündürücü.

Ortak Atm'ye Akbank'ıda eklemişler.

Yalınız şöyle bir nokta dikkatimi çekti.

Kuveyt Türk Katılım Bankası ve Akbank Bankası, iş birliği koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nasıl bir değişiklik?  

Troy Ramazan kampanyası Kuveyt Türk'de banka kartı için var.. Kredi kartı yok..

saglamkart.kuveytturk.com.tr
    Ramazana Özel %10 Market İndirimi! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/ramazana-ozel-2000-tlye-varan-market-indirimi-3090
  • Selam arkadaşlar anlayanlar yardımcı olursa sevinirim annemin emekli aylığını önceden maaş aldığı iş bankasından yeniledik 15 bin nakit verdiler ama herhangi bir kampanyasından faydalanamıyor promosyonu alalı 15 gün oluyor farklı bir bankaya taşımak istersek ne yapmamız gerekiyor şuan maaş aldığımız banka şubesine gitmemiz şartmı hastalık dolayısıyla gitmemiz biraz zor bilenler yorumlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 12 Şubat 2026; 17:16:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Buda zor kulakları duymuyor birkere denedim ben yardımcı olmaya çalışınca banka görevlisi işleme devam edemiyorum deyip kapattı demans hastası konuşabiliyor sorulunca fakat dediğim gibi kulaklık kullanmak istemiyor başka bir yolu yokmudur

Orijinalden alıntı: Jayus

Evde online hesap açıp yapabilirsiniz. Görüntülü görüşmede anneniz yönlendirmeleri doğru yapmalı.
    Kuveyt Türk sanırım işitme engeli olanlara , işaret diliyle online hesap açıyor bankayla görüşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 12 Şubat 2026; 17:21:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.