< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Şubat 2026; 12:31:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (128. sayfa)
-
-
12 bin veriyor, Kalan 18 şarta bağlı, Kuveyt direk 24 fatura ıvır zıvır 27.5 bence 24 u tek seferde almak daha mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kuveyt epey iyiymiş.
Annem ve babam emekli, buraya taşınabilir görünüyor.
BattleNet: Chibs#2887
#BarışKazanacak"We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! " -
Enflasyonist ortam da hiç düşünmeden geçin kuveytturk'e bence,ödeyeceğiniz miktar çok çok az olacak nasılsa.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Mart ayında promosyonlar güncellenir mi dostlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
seneye bu vakitler bankalar ile sgk çatı promosyon anlaşması yenilenecek tekrar 3 yıl. ancak o zaman iyi bir şart olursa olur onun dışında mevcutlar içinde iyi bulduğunuza beklemeden geçin. beklenen her ay ele geçecek tutar eriyor.
_____________________________ Susmak tarzım değildir. -
geçmişte kazanın doğurduğuna inanalar, şimdilerde kazanın öldüğüne inanmıyor, sorun orada bence.
_____________________________ Susmak tarzım değildir. -
Kazan sapasağlam onda sorun yok ta ölen biziz buna alışamadık, nefes almayı yasamak saniyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Halihazırda İş Bankası'nda maaş hesabım, aktif kullandığım kredi kartım ve yatırım portföyüm var. Bu durumda aşağıdaki ek promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor muyum? Bunun bir yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 9 Şubat 2026; 14:0:53 >_____________________________ -
bence yararlandırmaz. iş bankasındayken sadece ilk kredi kartı müşterileri demişlerdi. daha önceden banka ile alakası olmayan faturamı da "daha önce yararlanmışsınız" diye vermemişlerdi. cins banka.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
Evet hocam, müşteri yöneticime ulaştım. Aynen çıplak 15.000 TL veriyor. Başka bir numara yok.
_____________________________ -
iş bankasına sempatim vardı. ama işler zora girince, hiç sevmediğim halde k.turk'e geçtim. adamlar net para veriyor, koşullu ekstra para veriyor, eft ücreti falan almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 10 Şubat 2026; 17:23:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yaw git siyasetini başka konularda yap konu EMEKLİ PROMOSYONLARI başka şeyler yazıp konuyu kirletme
Senin siyaset argümanlarını değil insanların bankalarla olan tecrübelerini almaya geliyorum buraya
_____________________________ Çok şeyi bilen adam Edindiği Fikirleri Bilgisinden alan adam
-
Kuveyttürk'ten daha önce alınmış Sağlam Kartım var. Maaşımı Kuvettürk'e taşımayı düşünüyorum. Ek Promosyonlarda "Kredi Kartı Ek Promosyon Tutarı TL1.000 TL" diyor. Ama alttaki şartlarda " ilk defa Sağlam Kart alan yeni emekli maaş müşterilerimiz; 28 Şubat 2026 tarihine kadar yeni Sağlam Kartınız ile ilk maaşınız yattıktan sonraki yapacağınız ilk ve tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcamada 1.000 TL altın puan avantajından yararlanabilirsiniz." diye ibare var. Daha önce Sağlam Kartım olduğu için bu promosyondan yararlanabilir miyim?
_____________________________ İMZA FALAN YAZMIYORUM. MİLLETİ RAHATSIZ EDİYOR. -
mart ta deniz bank ile olan anlaşmam bitiyor alternatif banka arıyorum yeni teklif alan oldu mu
_____________________________ Boynun neden eğri?" diye deveyi taciz edeceğine, cesaretin varsa timsaha sorsana "kafan neden yassı?" diye... -
daha önce sağlam kart kullandıysanız, vermez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
emeklilere genel bütçeden ayrılan pay, her sene daha da DÜŞÜRÜLÜYOR.
bu bile isteye, bu ülkenin 30 sene çalışmış, primleri daha maaşı eline geçmeden kesilip devlete yatırılmış emeklileri FAKİRLEŞTİRME POLİTİKASIDIR.
Kuveytten daha iyisi yok sanırım. yapı krediden alıyorum emekli maaşımı havale bile ücretli geçsem iyi olacak 14 ayım kaldı .
_____________________________ Ölüm var..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt