< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (707. sayfa)

-
-
Hepinize iyi günler arkadaşlar.. Babam memur emeklisi. Maaşı 8900 TL. Şu anda en avantajlı emekli promosyonu hangisi acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Mesajlarda o kadar alakasız konular var ki kafam allak bullak oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk mesaja baksaydın da, ona buna laf sokmaya çalışmasaydın, daha iyi olmaz mıydı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstüne alışmışsın reis...
durum tespiti yaptım. üstüme alınmadım. üstüme alınmamı gerektiren bir durum mu var?
Şuan Denizbank gibi görünüyor hocam…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 10 Nisan 2023; 14:0:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar emekli yakınını getiren kişiye para ödeyen bir banka var mı şuan?
Bu sabah mesaj gelmişti. Finansbank dan
"7500 promosyon, yakınını getirene 250 lira, 2500 liraya varan" diye
Yani getirilen 10 kişiye kadar ödeme yapacak demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gölgedeşemsiye -- 12 Nisan 2023; 12:3:38 >
Merhabalar babam emekli olacak dys evrak takipten baktığımda gelen evrak dosyasın kaldırılmış ve aciklamada tahsis talebi yazıyor ne dir acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edevletten 4a emekli kaydı ve maaş bölümlerine bakın hayırlı olsun.
Dosyayı inceleyen birim tarafından yazılan "Tahsis Talep" açıklaması, "emekliliğe uygun" olduğu... Konuyu incelemekle yükümlü birim tarafından tescil edildiği ve tahsis numarası verilmek üzere ilgili birime yönlendirildiği anlamına... Ayrıca yakın zamanda tahsis numarası verileceği ve verilen tahsis numarasına ait tarihte maaş bağlanacağı anlamına geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obblomovv -- 12 Nisan 2023; 17:26:43 > -
Eyvallah usta bu kadar net açıklamada Google'da yok:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba hocam 5498 TL 4a dan maaş alan komşum varda şuan denizde,bankasını değiştirecek bu maaşa göre en yüksek veren hangisi ? ing var ilk maaşda.
-
Merhabalar,
Ya forumda ne güzel bilgiler verilmiş, harika olmuş, herkesin eline sağlık,
Ben doğma büyüme, (kütük vs.) İstanbulda yaşıyorum, 3 Martta İnternet den başvurdum,
son çalıştığım işyerinin merkezi Balıkesir olduğundan başvurum "BALIKESİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 1. EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ ( SSK )" olarak işleme alınmış.
bugün itibariyle 41 gün oldu hala "Gelen Evrak Beklemede" olarak bekliyor.
Kalkıp istanbul da bir sgk merkezine mi gideyim ne yapayım merak ediyorum süreci, benim gibi 3 martta başvurup da bekleyen varmı? bu başvurular hangi sırayla işleme alınıyor, bilen varsa beni de bilgilendirirse çok sevinirim.
-
BALIKESİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 1. EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ 'ne telefon açmayı denediniz mi?
3 martta başvuranlar daha yeni emekli olmaya başladı yakında sonuçlanır.
Ben 6 martta başvurdum, geçen hafta bağlandı. Sanırım şanslı azınlıktanım.
-
denedim tabiki, pazartesi ve salı günü aradım birkaç defa... santral aktarıyor, sonrası çalıp açılmayan bir telefon hattı, sonra sistem telefonu kapatıyor :)
-
hayırlı bereketli olsun....
darısı tüm bekleyenlerin başına, etrafımda 10 dan fazla arkadaş var 1 tanesine bağlanmadı, böyle mesajlar görünce seviniyorum valla....
hocam süreç nasıl oldu, ?
biz DYS de beklemede görüyoruz, e devlette emeklilik ekranlarında kayıt yok mesajı alıyoruz ,
sizde hangi aşamalar oldu ? yani bizim sonraki aşamalarımız neler olacak varsa tecrübeleriniz yazın ki bizde bir sonraki aşamayı görünce ne kadar daha iş kaldı onu anlayalım yada tahminliyelim
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X